Αυτα φιλε τα εχω διαπιστωσει κ απο μονος μου... βλεπεις σε αντιθεση με τους κομπλεξικους συμφορουμιτες σου, καποια πραγματα που ειναι αντικειμενικα τα παραδεχομαι... τωρα αν εσεις θελετε να μας πεισετε για την ανωτεροτητα του ios ή του iphone 5 στην προκειμενη περιπτωση, λυπαμαι, ηδη πολλοι χρηστες που ανηκουν σε αυτο το φορουμ σας εχουν διαψευσει με τον χειροτερο τροπο... δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανες παραθεση το σχολιο μου ομως για την φιλοσοφια του android οτι θελει ασχολια κ συμμετοχη απο τον χρηστη... τοσο πολυ φοβασαι να το ανακαλυψεις? Μην γινεις ρεζιλι στην παρεα σου? Μην αγχωνεσαι, θα σου στειλω τους καλυτερους οδηγους, για να μην το brickαρεις το εργαλειο... ξερω, δυσκολη δουλεια τα αντρικα λειτουργικα ε? Ελεος.....
Το θεμα μας ειναι ποιο λειτουργικο ειναι πιο "αντρικο" (iOS= για γκομ3ν3ς??) ή μηπως ποιο ειναι συνολικα καλυτερο;
Παρεθεσα τα posts σου γιατι ειναι η καλυτερη διαφημιση του "γιατι οχι android"...
Εγω κι εσυ δεν ειμαστε τυπικοι χρηστες, βγες απο τον μικροκοσμο σου, τα κινητα εξυπηρετουν αλλους σκοπους και οχι επιδειξη ανδρισμου.