δεν αντιλεγω οτι οριμαζει και σαφως δεν διαφωνω με πολλα απο αυτα που ειπες! οσο για το αεροπλανο δεν ειναι κατι δυσκολο (μπορει να σ φενετε να λες αεροπλανοοοο) ηδη υπαρχει gadget στο iphone να πετας ελικοπτερακι, αν κανεις μια δυνδεση με τον εγκεφαλο του αεροπλανου και δινεις εντολες απο το τηλςφωνο και τις περνει το κανεις οτι θες, αυτα γινονται παντου και πυραβλο μπορεις να εκτοξευσεις και δορυφορο να κινησεις, εφοσον στελνεις συματα τα περνει τα μεταγραζει και εκτελει απλο ειναι!
για μενα η google πρεπει να αρχισει να δινει καπιο στανταρ hardware και να δουλευψει πανω σε αυτο, οσο για το multitask (για τις 3rd party εφαρμογες) το android δουλευει με background services , σαγως εχει πιο ζωντανο θα το ελεγα απο το ios το οποιο εχει fast app swich οπως το ονομαζει, στην 7 το εχει εξεληξει και εχει δωσει και AI (απλο βεβαια, δεν εχει το android) οποτε μενει να δουμε πως θα ειναι! μακαρι στο μελλον να βγει μια μπαταρια με τρελη διαρκεια να τρεχουν ολα ζωντανα σε ολα τα λειτουργικα
και καπου που εισαι λαθος η γλωσσες προγραμματισμου παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο, και σε αυτο πιστεψε με αυτες διαχειρηζονται το ρευμα και εκτελουν, το ποσο καλα μπορεις να προγραμματισεις κατι ειναι το α-ω σε μια εφαρμογη, λειτουργικο οτιδιποτε
Το πως θα σχεδιασεις τα pixel σε μια εφαρμογη, ποσες φορες θα αναγκαστεις να τα περασεις απο πανω.. ειχα ενα αρχειο καποτε με καποιες κακογραμμενες εφαρμογες... το fb ας πουμε ειναι π@@@@να στο android, δεν ξερω στο ios πως ειναι γραμμενη η εφαρμογη... το gmail ειναι απο τις πιο καλογραμμενες εφαρμογες, εκει δεν προκειται να δεις κομπιασματα, κρασσαρισματα και ιστοριες... νομιζω οτι σιγα σιγα θα βελτιωθουν οι εφαρμογες και θα μπορει η καθε συσκευη να εκμεταλλευτει το δικο της hardware... αλλα οπως ειπαμε, ειναι φυσιολογικο να επικρατει ενα χαος με τοσες εταιριες και συσκευες... την google την νοιαζει το pure android που απο εκει ξεκινανε ολα να τρεχει νερακι στις συσκευες της... κ να παιρνουν οι επισημες συσκευες της τα updates κατευθειαν... απο εκει κ περα, δεν καιγεται... τι θελεις κυρα samsung? Να προσθεσεις το touchwiz ui στις συσκευες σου? Στα π@@@@@α μου... εγω σημερα βγαζω την key lime pie.. παρε τα sources, κανε ο, τι θελεις, δεν με ενδιαφερει ποτε θα βγαλεις για ολες τις συσκευες σου την τελευταια εκδοση... να κοψεις τον λαιμο σου... αν συγκρινεις google με apple στο θεμα λειτουργικου και updates, θα δεις οτι δεν εχει κατι να ζηλεψει η google... κ πραγματικα το pure android τρεχει σφαιρα, ακομα κ σε mid range συσκευες... απο εκει κ περα, οι αλλες εταιριες τα εχουν κανει κωλοχανειο, σε αυτο συμφωνω απολυτα... εμενα σαν χρηστης του note2 μου αρεσει που εχω καποιες λειτουργιες παραπανω που τις προσθεσε η samsung, αλλα στον τομεα των αναβαθμισεων δεν μπορω να πιασω τις nexus συσκευες με τιποτα... ετσι θα πηγαινει παντα...
Οσων αφορα το multitasking, εννοειται οτι ειναι μια καλη κινηση απο την apple... και μια ακομη καλυτερη κινηση θα ειναι οι μεγαλυτερες σε ιντσες οθονης συσκευες που θα βγουν στην πορεια...