Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1351   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/07/2013 - 11:37

δεν αντιλεγω οτι οριμαζει και σαφως δεν διαφωνω με πολλα απο αυτα που ειπες! οσο για το αεροπλανο δεν ειναι κατι δυσκολο (μπορει να σ φενετε να λες αεροπλανοοοο) ηδη υπαρχει gadget στο iphone να πετας ελικοπτερακι, αν κανεις μια δυνδεση με τον εγκεφαλο του αεροπλανου και δινεις εντολες απο το τηλςφωνο και τις περνει το κανεις οτι θες, αυτα γινονται παντου και πυραβλο μπορεις να εκτοξευσεις και δορυφορο να κινησεις, εφοσον στελνεις συματα τα περνει τα μεταγραζει και εκτελει απλο ειναι!

για μενα η google πρεπει να αρχισει να δινει καπιο στανταρ hardware και να δουλευψει πανω σε αυτο, οσο για το multitask (για τις 3rd party εφαρμογες) το android δουλευει με background services , σαγως εχει πιο ζωντανο θα το ελεγα απο το ios το οποιο εχει fast app swich οπως το ονομαζει, στην 7 το εχει εξεληξει και εχει δωσει και AI (απλο βεβαια, δεν εχει το android) οποτε μενει να δουμε πως θα ειναι! μακαρι στο μελλον να βγει μια μπαταρια με τρελη διαρκεια να τρεχουν ολα ζωντανα σε ολα τα λειτουργικα

και καπου που εισαι λαθος η γλωσσες προγραμματισμου παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο, και σε αυτο πιστεψε με αυτες διαχειρηζονται το ρευμα και εκτελουν, το ποσο καλα μπορεις να προγραμματισεις κατι ειναι το α-ω σε μια εφαρμογη, λειτουργικο οτιδιποτε

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 23/07/2013 - 11:38

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1352   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 23/07/2013 - 11:52

δεν αντιλεγω οτι οριμαζει και σαφως δεν διαφωνω με πολλα απο αυτα που ειπες! οσο για το αεροπλανο δεν ειναι κατι δυσκολο (μπορει να σ φενετε να λες αεροπλανοοοο) ηδη υπαρχει gadget στο iphone να πετας ελικοπτερακι, αν κανεις μια δυνδεση με τον εγκεφαλο του αεροπλανου και δινεις εντολες απο το τηλςφωνο και τις περνει το κανεις οτι θες, αυτα γινονται παντου και πυραβλο μπορεις να εκτοξευσεις και δορυφορο να κινησεις, εφοσον στελνεις συματα τα περνει τα μεταγραζει και εκτελει απλο ειναι!

για μενα η google πρεπει να αρχισει να δινει καπιο στανταρ hardware και να δουλευψει πανω σε αυτο, οσο για το multitask (για τις 3rd party εφαρμογες) το android δουλευει με background services , σαγως εχει πιο ζωντανο θα το ελεγα απο το ios το οποιο εχει fast app swich οπως το ονομαζει, στην 7 το εχει εξεληξει και εχει δωσει και AI (απλο βεβαια, δεν εχει το android) οποτε μενει να δουμε πως θα ειναι! μακαρι στο μελλον να βγει μια μπαταρια με τρελη διαρκεια να τρεχουν ολα ζωντανα σε ολα τα λειτουργικα

και καπου που εισαι λαθος η γλωσσες προγραμματισμου παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο, και σε αυτο πιστεψε με αυτες διαχειρηζονται το ρευμα και εκτελουν, το ποσο καλα μπορεις να προγραμματισεις κατι ειναι το α-ω σε μια εφαρμογη, λειτουργικο οτιδιποτε

Το πως θα σχεδιασεις τα pixel σε μια εφαρμογη, ποσες φορες θα αναγκαστεις να τα περασεις απο πανω.. ειχα ενα αρχειο καποτε με καποιες κακογραμμενες εφαρμογες... το fb ας πουμε ειναι π@@@@να στο android, δεν ξερω στο ios πως ειναι γραμμενη η εφαρμογη... το gmail ειναι απο τις πιο καλογραμμενες εφαρμογες, εκει δεν προκειται να δεις κομπιασματα, κρασσαρισματα και ιστοριες... νομιζω οτι σιγα σιγα θα βελτιωθουν οι εφαρμογες και θα μπορει η καθε συσκευη να εκμεταλλευτει το δικο της hardware... αλλα οπως ειπαμε, ειναι φυσιολογικο να επικρατει ενα χαος με τοσες εταιριες και συσκευες... την google την νοιαζει το pure android που απο εκει ξεκινανε ολα να τρεχει νερακι στις συσκευες της... κ να παιρνουν οι επισημες συσκευες της τα updates κατευθειαν... απο εκει κ περα, δεν καιγεται... τι θελεις κυρα samsung? Να προσθεσεις το touchwiz ui στις συσκευες σου? Στα π@@@@@α μου... εγω σημερα βγαζω την key lime pie.. παρε τα sources, κανε ο, τι θελεις, δεν με ενδιαφερει ποτε θα βγαλεις για ολες τις συσκευες σου την τελευταια εκδοση... να κοψεις τον λαιμο σου... αν συγκρινεις google με apple στο θεμα λειτουργικου και updates, θα δεις οτι δεν εχει κατι να ζηλεψει η google... κ πραγματικα το pure android τρεχει σφαιρα, ακομα κ σε mid range συσκευες... απο εκει κ περα, οι αλλες εταιριες τα εχουν κανει κωλοχανειο, σε αυτο συμφωνω απολυτα... εμενα σαν χρηστης του note2 μου αρεσει που εχω καποιες λειτουργιες παραπανω που τις προσθεσε η samsung, αλλα στον τομεα των αναβαθμισεων δεν μπορω να πιασω τις nexus συσκευες με τιποτα... ετσι θα πηγαινει παντα...
Οσων αφορα το multitasking, εννοειται οτι ειναι μια καλη κινηση απο την apple... και μια ακομη καλυτερη κινηση θα ειναι οι μεγαλυτερες σε ιντσες οθονης συσκευες που θα βγουν στην πορεια...

#1353   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 11:57

βαλε το ιδιο συστημα σε πραγματικο στον εγκεφαλο και παμε βολτα :lol:

για το pure android απο ολους εχω ακουσει τα καλυτερα! το θεμα ειναι πως πολοι αγοραζουν sammy και μετα λενε θελω pure επιδη η sammy το παραφωρτωνει! γινετε σαν ενας εμφυλιος πολεμος μεταξυ android, και αυτο ισως κανει και κακο στον καταναλωτη, καθε εταιρια προσπαθει να βαλει και να βαλει για να πουλησει και το κανουν πουτ@ν@ στο τελος και ο χρηστης θελει pure! αλλα η ιδια η google πρεπει να το ξεκαθαρισει

#1354   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 12:07

βαλε το ιδιο συστημα σε πραγματικο στον εγκεφαλο και παμε βολτα :lol:

για το pure android απο ολους εχω ακουσει τα καλυτερα! το θεμα ειναι πως πολοι αγοραζουν sammy και μετα λενε θελω pure επιδη η sammy το παραφωρτωνει! γινετε σαν ενας εμφυλιος πολεμος μεταξυ android, και αυτο ισως κανει και κακο στον καταναλωτη, καθε εταιρια προσπαθει να βαλει και να βαλει για να πουλησει και το κανουν πουτ@ν@ στο τελος και ο χρηστης θελει pure! αλλα η ιδια η google πρεπει να το ξεκαθαρισει

Καλα, υπαρχουν κατι μυαλα εκει εξω.. κανουν τρελλα πραγματα... ο developer που φτιαχνει μια συγκεκρινενη ρομ στο s3, καποια στιγμη ειχε παρεξηγηθει με εναν... του εστελνε κατι απειλητικα mails... κ τρελλαθηκε ο αλλος, κ του εκοψε το ιντερνετ του σπιτιου του για δυο εβδομαδες... τι να λεμε τωρα? Υπαρχουν φευγατα ατομα εκει εξω που εχουν δυνατοτητες τρελλες...
Δεν πολυτρελλαινομαι με το pure android γιατι το θεωρω πολυ αδειο.. η αληθεια ειναι οτι με 2-3 πραγματακια που επιβαλλεται να πειραξεις, δεν θα εχεις προβλημα επιδοσεων ουτε στα samsung, ουτε σε καμια αλλη συσκευη.. ειχα ποσταρει εδω καποιες ρυθμισεις για τις συχνοτητες επεξεργαστη, τα threesholds κλπ μαζι με τον parafron αν θυμασαι, που εξηγουσε ο τυπος τι και πως.... γι αυτο σου λεω, συσκευη με συσκευη αναλογα με τις ρυθμισεις συμπεριφερεται διαφορετικα. Δεν ειχα ποτε lag, κρασσαρισματα κ αλλα τετοια περιεργα.. μερικα κομπιασματα μπορει να τα δεις, τα εχω δει κ σε iphone σε υπερβολικη χρηση... και δεν ειναι κακο, συσκευες ειναι, εννοειται οτι με βαρια χρηση η επεξεργαστικη ισχυς αρχιζει να εξασθενει καποια στιγμη...

#1355   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 12:12

καποτε που ασχολουμουν με λιγο hack αν περανγες στον υπολογιστει του ενα προγραμματακι απο το δικο σου μπορουσες μεχρι και format να του κανεις. φαντασια να εχει και με την τεχνολογια γινονται τα παντα.... και μονο που μιλας απο τι μια ακρη στην αλλη ακρη του κοσμου με ιαφορα φωνης αντε ενα δευτερο.... ειναι επιτευγμα

#1356   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 12:23

καποτε που ασχολουμουν με λιγο hack αν περανγες στον υπολογιστει του ενα προγραμματακι απο το δικο σου μπορουσες μεχρι και format να του κανεις. φαντασια να εχει και με την τεχνολογια γινονται τα παντα.... και μονο που μιλας απο τι μια ακρη στην αλλη ακρη του κοσμου με ιαφορα φωνης αντε ενα δευτερο.... ειναι επιτευγμα

Οταν ανεβεις πανω, θα σου δειξω κατι εφαρμογες που εχω περασμενες που δεν μπορω να τις ποσταρω εδω ή να μιλησω γι αυτες.. και θα παθεις την πλακα σου... θα παρεις μια δευτερη συσκευη nexus... :D:D

#1357   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/07/2013 - 19:18

Οταν ανεβεις πανω, θα σου δειξω κατι εφαρμογες που εχω περασμενες που δεν μπορω να τις ποσταρω εδω ή να μιλησω γι αυτες.. και θα παθεις την πλακα σου... θα παρεις μια δευτερη συσκευη nexus... :D:D

Εγώ πότε θα τις δω επιτέλους ρεεεεεε;;;

#1358   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:05

Εγώ πότε θα τις δω επιτέλους ρεεεεεε;;;

Καφεδακι il posto ευοσμο κ ολα θα γινουν...

#1359   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3178 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:08

Παιδιά εγω προκαλω όλους όσους πήγαν σε android και λένε ότι με android κανείς περισσότερα πράγματα και από jailbreak na μου δείξουν screenshot της συσκευής τους με το notification center τους έτσι! Αναρτημένη εικόνα
Αυτές της μέρες είχα και τα δυο τηλέφωνα και δε μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα πολύ με το android κανείς πολλα περισσότερα με το android αλλά αυτά που κανείς με jailbreak στο iPhone ειναι πίσω το android!
Οσο αφορά τα δυο τηλέφωνα σε πολλα παιχνίδια το iPhone μου φόρτωνε πιο γρήγορα φαντάσου με το επόμενο iPhone! Η οθόνη του Samsung πράγματι ειναι φανταστική με το μαύρο να να αγγίζει το τέλειο! Στο browsing των σελίδων σε περισσότερες σελίδες το galaxy ήταν πιο γρήγορο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ενώ το galaxy έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη το iPhone στις σελίδες είχε μεγαλύτερο εύρος της σελίδας να βλέπεις.... Αυτό που θέλει το iPhone σίγουρα ειναι μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία. Η μπαταρία του galaxy μου κράτησε περισσότερο και στη φόρτιση και των δυο κινητών από 10% το iPhone φορτισε ελάχιστα ποιο γρήγορα (κανένα 15 λεπτό το πολύ) αν και το galaxy έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία .... Ο καθένας διαλέγει ότι θέλει.... Περιμένω screenshot από τους android

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

#1360   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:31

Παιδιά εγω προκαλω όλους όσους πήγαν σε android και λένε ότι με android κανείς περισσότερα πράγματα και από jailbreak na μου δείξουν screenshot της συσκευής τους με το notification center τους έτσι! Αναρτημένη εικόνα
Αυτές της μέρες είχα και τα δυο τηλέφωνα και δε μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα πολύ με το android κανείς πολλα περισσότερα με το android αλλά αυτά που κανείς με jailbreak στο iPhone ειναι πίσω το android!
Οσο αφορά τα δυο τηλέφωνα σε πολλα παιχνίδια το iPhone μου φόρτωνε πιο γρήγορα φαντάσου με το επόμενο iPhone! Η οθόνη του Samsung πράγματι ειναι φανταστική με το μαύρο να να αγγίζει το τέλειο! Στο browsing των σελίδων σε περισσότερες σελίδες το galaxy ήταν πιο γρήγορο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ενώ το galaxy έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη το iPhone στις σελίδες είχε μεγαλύτερο εύρος της σελίδας να βλέπεις.... Αυτό που θέλει το iPhone σίγουρα ειναι μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία. Η μπαταρία του galaxy μου κράτησε περισσότερο και στη φόρτιση και των δυο κινητών από 10% το iPhone φορτισε ελάχιστα ποιο γρήγορα (κανένα 15 λεπτό το πολύ) αν και το galaxy έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία .... Ο καθένας διαλέγει ότι θέλει.... Περιμένω screenshot από τους android

βασικα μπορεις να βαλεις πολλα στο notification center του android, αλλα δεν υπαρχει λογος να βαλεις ημερολογιο αφου μπορεις να βαλεις ενα widget,που να πιανει ολη την σελιδα κ να σου δειχνει κ τα συμβαντα της καθε ημερας. Εγω ας πουμε εχω στο notification center μου εναν μετρητη δεδομενων, γρηγορες ρυθμισεις, καιρο που δεν με πολυνοιαζει και το αντιστοιχο lux του iphone που ρυθμιζει καλυτερα της αυτοματη φωτεινοτητα πρωι/βραδυ. Η πλακα ειναι πως λογω της ρομ (miui) εχω ενα ui που ειναι σαν iphone, αλλα σε ανοιχτο λογισμικο :P

#1361   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:41

Αναρτημένη εικόνα
Το ημερολόγιο το θέλω στο notification center για να έχω άμεση πρόσβαση , δεν ξέρω αν γίνεται... μπορώ να βάλω κουμπί για σημειώσεις , υπομνησεις η γεγονότα στο ημερολόγιο στο notification center του android? δε μπόρεσα να το βρω όσο είχα το s4

#1362   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:46

Αναρτημένη εικόνα
Το ημερολόγιο το θέλω στο notification center για να έχω άμεση πρόσβαση , δεν ξέρω αν γίνεται... μπορώ να βάλω κουμπί για σημειώσεις , υπομνησεις η γεγονότα στο ημερολόγιο στο notification center του android? δε μπόρεσα να το βρω όσο είχα το s4

Any.do απο play store κ θα ησουν κομπλε! ημερολογιο παντως δεν ξερω αν υπαρχει για αυτο το σημειο!

#1363   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 21:55

Any.do απο play store κ θα ησουν κομπλε! ημερολογιο παντως δεν ξερω αν υπαρχει για αυτο το σημειο!

φίλε μου το είδα το any.do στη σελίδα του play.google δε με ενθουσίασε και τόσο...

άπλα και ωραία..

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 23/07/2013 - 21:56

#1364   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:19

Δεν μπορω να καταλαβω την εννοια αυτου που θελεις... εχω το widget στην home screen..αν παλι θελω, μπαινω στην εφαρμογη του ημερολογιου απο το notification bar.

Συνημμένα αρχεία

#1365   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:25

Parex το ημερολογιο του dashboard ξερεις γιατι δε βγαζει κεντραρισμενο το 23; Και μενα ετσι το δειχνει στο 5αρι. Στο 4αρι δεν ειχα τετοιο θεμα.

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19