Οχι φίλε μου. Αν και δε με ενοχλεί εμέναParex το ημερολογιο του dashboard ξερεις γιατι δε βγαζει κεντραρισμενο το 23; Και μενα ετσι το δειχνει στο 5αρι. Στο 4αρι δεν ειχα τετοιο θεμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:32
Οχι φίλε μου. Αν και δε με ενοχλεί εμέναParex το ημερολογιο του dashboard ξερεις γιατι δε βγαζει κεντραρισμενο το 23; Και μενα ετσι το δειχνει στο 5αρι. Στο 4αρι δεν ειχα τετοιο θεμα.
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:38
Θέλω απλά να έχω άμεση πρόσβαση στο ημερολόγιο μου.... Να βάλω αγαπημένα app στο notification ειναι το μόνο εύκολοΔεν μπορω να καταλαβω την εννοια αυτου που θελεις... εχω το widget στην home screen..αν παλι θελω, μπαινω στην εφαρμογη του ημερολογιου απο το notification bar.
Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:46
Δημοσίευση 24/07/2013 - 00:37
Παιδιά εγω προκαλω όλους όσους πήγαν σε android και λένε ότι με android κανείς περισσότερα πράγματα και από jailbreak na μου δείξουν screenshot της συσκευής τους με το notification center τους έτσι!
Αυτές της μέρες είχα και τα δυο τηλέφωνα και δε μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα πολύ με το android κανείς πολλα περισσότερα με το android αλλά αυτά που κανείς με jailbreak στο iPhone ειναι πίσω το android!
Οσο αφορά τα δυο τηλέφωνα σε πολλα παιχνίδια το iPhone μου φόρτωνε πιο γρήγορα φαντάσου με το επόμενο iPhone! Η οθόνη του Samsung πράγματι ειναι φανταστική με το μαύρο να να αγγίζει το τέλειο! Στο browsing των σελίδων σε περισσότερες σελίδες το galaxy ήταν πιο γρήγορο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ενώ το galaxy έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη το iPhone στις σελίδες είχε μεγαλύτερο εύρος της σελίδας να βλέπεις.... Αυτό που θέλει το iPhone σίγουρα ειναι μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία. Η μπαταρία του galaxy μου κράτησε περισσότερο και στη φόρτιση και των δυο κινητών από 10% το iPhone φορτισε ελάχιστα ποιο γρήγορα (κανένα 15 λεπτό το πολύ) αν και το galaxy έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία .... Ο καθένας διαλέγει ότι θέλει.... Περιμένω screenshot από τους android
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Δημοσίευση 24/07/2013 - 02:40
Μα ακόμα και έτσι, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης στο τι μπορείς να κάνεις ανάμεσα σε ένα jailbroken iphone και σε ένα android (ακόμα και χωρίς root). Φυσικά και στο android μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα, και ακόμα και στα πράγματα που είναι κοινά και μπορείς να τα κάνεις και στα δυο, στο android γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα.Τι το ιδιαίτερο έχεις βάλει δηλαδή στο nc; αυτά μπορείς να τα έχεις με widgets. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην συγκρίνουμε jb με μαμά android. Η σωστή σύγκριση είναι μαμά και τα 2 ή jb και ρουτ με custom rom ή οχι.
Δημοσίευση 24/07/2013 - 06:51
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 24/07/2013 - 10:13
Μα ακόμα και έτσι, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης στο τι μπορείς να κάνεις ανάμεσα σε ένα jailbroken iphone και σε ένα android (ακόμα και χωρίς root). Φυσικά και στο android μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα, και ακόμα και στα πράγματα που είναι κοινά και μπορείς να τα κάνεις και στα δυο, στο android γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα.
Δημοσίευση 24/07/2013 - 10:15
Δημοσίευση 24/07/2013 - 10:44
Και με το jailbreak ομως στο iphone κανεις παρα πολλα πραγματα... τωρα αν κανεις μερικα παραπανω στο android οκ, σε αλλους μπορει να ειναι χρησιμα, σε αλλους οχι... αν τον καλυπτει τον φιλο το jailbreak, δεν τιθεται θεμα...Προφανώς και η σύγκριση του φίλου είναι λανθασμένη διότι πάει να συγκρίνει customization που το android είναι ανοιχτό και το ios κλειστό.
Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:03
Το πρόβλημα είναι ένα, και λέγεται ANDROID.
Αν η Samsung λάνσαρε καινούργιο λογισμικό, ΔΙΚΟ της, προσαρμοσμένο στις συσκευές της, τότε μάλιστα, να το αγοράσεις.
Αλλά με αυτή την αηδία που λίγο να τη φορτώσεις κολλάει λες και της έβαλες να κουβαλάει τούβλα στον έκτο χωρίς ασανσέρ, μόνο προβλήματα κερδίζουν, τίποτα άλλο.
Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:17
Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:19
σε τι εχει μεινει πισω δεν μας λες ομως... πες ενα παραδειγμα να ακουσουμε και εμειςαν το android ειχε αυτα τα 3:imessage,facetime και callerID(που για μενα ειναι παααρα πολυ χρησιμο) τοτε ναι θα πηγαινα σε galaxy s4..λυπαμαι που το λεω αλλα το αιφον 5 που εχω εχει μεινει πολυ πισω..
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:20
Αν και καθυστερημένη απάντηση μπορώ να πω πως με κάλυψες απόλυτα. Είμαι κάτοχος iPhone 4S και 5. Από την στιγμή που η μαμά apple έχει ένα δικό της λογισμικό και το προσαρμόζει κατάλληλα στις ανάγκες της συσκευής, τότε μόνο αιφον θα παίρνω. Δεν είναι τυχαίο ότι με 1 γίγα ραμ λειτουργεί απίστευτα καλά το κινητό, ενώ από την αντίθετη η Samsung θέλει την ακριβώς διπλάσια. Θα πουν πολλοί πως η τεχνολογία πάει μπροστά και είναι ακόμα μεγαλύτερες οι απαιτήσεις της με αποτέλεσμα να χρειάζεται όλο και καλήτερα χαρακτηριστικά. Αλλά όταν το s4 θέλει 2 το 5 θέλει 1 γίγα. Επίσης το android για την άποψη μου είναι ακόμα πολύ ανώριμο λογισμικό και θα πάρει καιρό ακόμα για να ωριμάσει ενώ από την αντίθετη το iOS το έχουν προσαρμόσει κατάλληλα. Επίσης η Samsung έχει χάσει λίγο το παιχνίδι στο θέμα αναβάθμισης λογισμικού. Για ποιο λόγο να πάρω τώρα το S4 και να μου πει η samsung ότι το επόμενο θα διατίθεται μόνο για την καινούρια συσκευή και αυτό επειδή ίσως δεν θα μπορεί η προηγούμενη συσκευή να το σηκώσει;; Τελευταίο και σημαντικό για εμένα είναι το θέμα κατασκευής της συσκευής. Δεν δέχομαι να πληρώσω (πλέον) μία συσκευή 700+€ και να είναι πλαστική. Όταν ως καταναλωτής και gadgetakias ζητάς καλή κατασκευή μαζί με όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τότε σίγουρα δεν θα κοιτάξεις Samsung. Δεν είπα πως θα πάω κατευθείαν σε αιφον αλλά θα το ψάξω παραπάνω.
Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:30
1ον θεμα μπαταριας,εχω φτασει να το φορτιζω μεχρι και 2 φορες την ημερα..σε τι εχει μεινει πισω δεν μας λες ομως... πες ενα παραδειγμα να ακουσουμε και εμεις
Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:33
Απο ολα οσα εγραψες, μονο το σκελος για την ποιοτητα κατασκευης μπορει να θεωρηθει ως απαντηση... ολα τα αλλα που γραφεις, ειναι αποσταγματα της παραπληροφορησης που ποτιζουν τους iphone users....
1. Το android υποστηριζει πραγματικο multitasking, και ειδικα οι συσκευες samsung με τα pop up windows, videos, browsers και notes προσφερουν true multitasking στον χρηστη... δεν ειναι φυσιολογικο να εχουν απαιτησεις για παραπανω μνημη απο μια συσκευη iphone, που περα απο καποια απαραιτητα API'S που χρειαζεται το λειτουργικο συστημα, δεν φορτωνει τιποτα στο background? Απολυτα φυσιολογικο... ακομη και με 150mb free ram δουλευει τελεια ενα s4, ακομη κ ενα s3 που διαθετει 1gb ram.
2. Στο κομματι των αναβαθμισεων μετα την google η samsung κατεχει τα πρωτεια απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια... το s3 θα φτασει μεχρι την key lime pie στο android.. ξερεις τι σημαινει αυτο? 4η εκδοση απο τοτε που παρουσιαστηκε και θα την σηκωσει, με ολες τις λειτουργιες να υποστηριζονται κανονικα... σαν να λεμε οτι το iphone5 θα φτασει μεχρι την ios9.. προφανως κ θα φτασει, με πετσοκομμενες λειτουργιες ομως που δεν θα υποστηριζονται ολες...οπως συνεβη με την ios6 στις παλαιοτερες συσκευες, και τωρα με την ios7.
3. Αυτο με την ποιοτητα κατασκευης ειναι προσωπικη επιλογη και δικαιωμα του καθενος κ δεν χωραει αμφισβητηση...
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες