Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1366   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3178 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:32

Parex το ημερολογιο του dashboard ξερεις γιατι δε βγαζει κεντραρισμενο το 23; Και μενα ετσι το δειχνει στο 5αρι. Στο 4αρι δεν ειχα τετοιο θεμα.

Οχι φίλε μου. Αν και δε με ενοχλεί εμένα

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1367   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:38

Δεν μπορω να καταλαβω την εννοια αυτου που θελεις... εχω το widget στην home screen..αν παλι θελω, μπαινω στην εφαρμογη του ημερολογιου απο το notification bar.

Θέλω απλά να έχω άμεση πρόσβαση στο ημερολόγιο μου.... Να βάλω αγαπημένα app στο notification ειναι το μόνο εύκολο

#1368   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 23/07/2013 - 22:46

για το notification center δεν ξερω αν γινετε γιατι δεν το εχω ψαξει αλλα μπορεις σιγουρα να βαλεις ενα widget και τελος.

Αναρτημένη εικόνα

#1369   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/07/2013 - 00:37

Παιδιά εγω προκαλω όλους όσους πήγαν σε android και λένε ότι με android κανείς περισσότερα πράγματα και από jailbreak na μου δείξουν screenshot της συσκευής τους με το notification center τους έτσι! Αναρτημένη εικόνα
Αυτές της μέρες είχα και τα δυο τηλέφωνα και δε μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα πολύ με το android κανείς πολλα περισσότερα με το android αλλά αυτά που κανείς με jailbreak στο iPhone ειναι πίσω το android!
Οσο αφορά τα δυο τηλέφωνα σε πολλα παιχνίδια το iPhone μου φόρτωνε πιο γρήγορα φαντάσου με το επόμενο iPhone! Η οθόνη του Samsung πράγματι ειναι φανταστική με το μαύρο να να αγγίζει το τέλειο! Στο browsing των σελίδων σε περισσότερες σελίδες το galaxy ήταν πιο γρήγορο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ενώ το galaxy έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη το iPhone στις σελίδες είχε μεγαλύτερο εύρος της σελίδας να βλέπεις.... Αυτό που θέλει το iPhone σίγουρα ειναι μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία. Η μπαταρία του galaxy μου κράτησε περισσότερο και στη φόρτιση και των δυο κινητών από 10% το iPhone φορτισε ελάχιστα ποιο γρήγορα (κανένα 15 λεπτό το πολύ) αν και το galaxy έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία .... Ο καθένας διαλέγει ότι θέλει.... Περιμένω screenshot από τους android

Τι το ιδιαίτερο έχεις βάλει δηλαδή στο nc; αυτά μπορείς να τα έχεις με widgets. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην συγκρίνουμε jb με μαμά android. Η σωστή σύγκριση είναι μαμά και τα 2 ή jb και ρουτ με custom rom ή οχι.

#1370   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/07/2013 - 02:40

Τι το ιδιαίτερο έχεις βάλει δηλαδή στο nc; αυτά μπορείς να τα έχεις με widgets. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην συγκρίνουμε jb με μαμά android. Η σωστή σύγκριση είναι μαμά και τα 2 ή jb και ρουτ με custom rom ή οχι.

Μα ακόμα και έτσι, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης στο τι μπορείς να κάνεις ανάμεσα σε ένα jailbroken iphone και σε ένα android (ακόμα και χωρίς root). Φυσικά και στο android μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα, και ακόμα και στα πράγματα που είναι κοινά και μπορείς να τα κάνεις και στα δυο, στο android γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα.

#1371   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 24/07/2013 - 06:51

parex .

Αντρέα καλημέρα .

Να σου πω ως κάτοχος android συσκευής που έχω από τον Δεκέμβριο.

Είμαι ευτυχισμένος γιατί :

Αγοράζοντας τότε το Note2 και τώρα το S4 μόνο για αυτές τις δύο συσκευές μπορώ να μιλήσω γιατί άλλες δεν έχω ασχοληθεί κι έτσι δεν ξέρω αν είναι το ίδιο παντού το android .

Να σου πω ότι τα θετικά τους που μου άρεσαν είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά λίγα που έχουν .Και τα αρνητικά μπορώ να σου πω είναι ότι όχι ότι δεν έχουν αλλά ακόμα δεν έχω μάθει όπως στο iPhone και είναι λογικό .Στο iPhone έτρωγα 15 ώρες την ημέρα πάνω από έναν υπολογιστή και τώρα 40 λεπτά .Εξού και δεν πολυμπαίνω και στο hellas λόγω υποχρεώσεων.

Ένα πολύ δυνατό + είναι η μπαταρία -αυτονομία αλλά και που μπορείς σε περίπτωση που θες να έχεις δεύτερη μπορείς ή αν πάθεις μια ζημιά πχ να σου πέσει σε νερό να την βγάλεις και να γλυτώσεις βραχυκύκλωμα.

Ένα άλλο είναι το browsing. Είναι τάχυστο.Έχει η γυναίκα μου iPhone 5 οπότε η σύγκριση είναι άμεση ,είμαστε έξω για καφέ και πατάμε ταυτόχρονα μια διεύθυνση ,στο S4 μπαίνει βολίδα ενώ στο iPhone 5 ακόμα μπαίνει .Αυτό θα ήθελα να το βελτιώσει η Apple στο επόμενο iPhone.

Οθόνη .Απλά respect. Όταν είχα το iPhone κοροίδευα τα android και τι βλακείες έλεγα και τι παιδικουλίστικα είναι και τέτοια .Λάθος μου που σύγκρινα χωρίς να έχω πιάσει στα χέρια μου μια συσκευή για ένα μήνα να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα και μετά να μπορώ να πω ότι θέλω.
Όταν τα βάζουμε δίπλα δίπλα του iPhone είναι λες και βλέπω από gameboy σε σχέση με την ζωντάνια του S4.
Μέγεθος τραγικό .Μακρυά οθόνη και στενή .Χάλια σε ένα σερφάρισμα που μέχρι πρώτινος δεν είχα προσέξει .

Φωτογραφική μηχανή .
Και εκεί χάνει πολύ το iPhone 5 σε σχέση με το S4. Πολύ θόρυβο και κακή απόδοση μιας εικόνας .Όσες φορές και αν βγάλαμε στο iPhone5 ποτέ δεν κατάφερα να είναι τουλάχιστον από ένα απλό μάτι περίπου ίδια η εικόνα. Αυτό θα ήθελα επίσης να αλλάξουν στο νέο iPhone 5s ή όπως αλλιώς το πούνε.

Εξωτερική μνήμη.
Δεν γίνεται να τραβάς 10 βίντεο με το νεογένητο μωρό σου και να έχεις φτάσει ήδη τα 16GB.!!!
Στο S4 εκτός ότι έχεις δωρεάν από την Samsung 50 giga !! έχεις και επέκταση άλλα 64 giga + άλλα 9-10 που έχει ελεύθερα από μαμά .Οπότε δεν έχεις και πρόβλημα και είσαι κομπλέ.

usb .
Γιατί Apple δεν έχεις βάλει τον ίδιο φορτιστή όπως έπρεπε βάσει νόμου και πρέπει όλο να ψάχνω και να χρυσοπληρώνω καλώδια γιατί το E-Bay τα φτηνιάρικα όλο προβλήματα έχουν...?
Άλλο ένα πράγμα που θα ήθελα να αλλάξουν στο νέο iPhone.

Δεν θα επεκταθώ και σε άλλα που είναι πάρα πολλά αλλά θα μείνω σε αυτά που είναι τα βασικότερα για κάποιον απλό χρήστη . Φωτογραφία - βίντεο - σερφάρισμα - μνήνη.

Τι μου έλειψε... Από το iPhone...?
Tο autocorrect !!!
Πραγματικά όποτε έγραφα έλυνα στο γέλιο τώρα δεν το έχω αυτό ....;-(

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1372   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/07/2013 - 10:13

Μα ακόμα και έτσι, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης στο τι μπορείς να κάνεις ανάμεσα σε ένα jailbroken iphone και σε ένα android (ακόμα και χωρίς root). Φυσικά και στο android μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα, και ακόμα και στα πράγματα που είναι κοινά και μπορείς να τα κάνεις και στα δυο, στο android γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα.

Το ξέρω οτι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αλλά αν είναι να συγκρίνουμε, να το κάνουμε σωστά για να φανεί και η χαοτική διαφορά. Κατάλαβες; :P

#1373   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/07/2013 - 10:15

Προφανώς και η σύγκριση του φίλου είναι λανθασμένη διότι πάει να συγκρίνει customization που το android είναι ανοιχτό και το ios κλειστό.
Once You Go Mac You Never Go Back

#1374   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 24/07/2013 - 10:44

Προφανώς και η σύγκριση του φίλου είναι λανθασμένη διότι πάει να συγκρίνει customization που το android είναι ανοιχτό και το ios κλειστό.

Και με το jailbreak ομως στο iphone κανεις παρα πολλα πραγματα... τωρα αν κανεις μερικα παραπανω στο android οκ, σε αλλους μπορει να ειναι χρησιμα, σε αλλους οχι... αν τον καλυπτει τον φιλο το jailbreak, δεν τιθεται θεμα...

#1375   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:03

Το πρόβλημα είναι ένα, και λέγεται ANDROID.

Αν η Samsung λάνσαρε καινούργιο λογισμικό, ΔΙΚΟ της, προσαρμοσμένο στις συσκευές της, τότε μάλιστα, να το αγοράσεις.

Αλλά με αυτή την αηδία που λίγο να τη φορτώσεις κολλάει λες και της έβαλες να κουβαλάει τούβλα στον έκτο χωρίς ασανσέρ, μόνο προβλήματα κερδίζουν, τίποτα άλλο.

Αν και καθυστερημένη απάντηση μπορώ να πω πως με κάλυψες απόλυτα. Είμαι κάτοχος iPhone 4S και 5. Από την στιγμή που η μαμά apple έχει ένα δικό της λογισμικό και το προσαρμόζει κατάλληλα στις ανάγκες της συσκευής, τότε μόνο αιφον θα παίρνω. Δεν είναι τυχαίο ότι με 1 γίγα ραμ λειτουργεί απίστευτα καλά το κινητό, ενώ από την αντίθετη η Samsung θέλει την ακριβώς διπλάσια. Θα πουν πολλοί πως η τεχνολογία πάει μπροστά και είναι ακόμα μεγαλύτερες οι απαιτήσεις της με αποτέλεσμα να χρειάζεται όλο και καλήτερα χαρακτηριστικά. Αλλά όταν το s4 θέλει 2 το 5 θέλει 1 γίγα. Επίσης το android για την άποψη μου είναι ακόμα πολύ ανώριμο λογισμικό και θα πάρει καιρό ακόμα για να ωριμάσει ενώ από την αντίθετη το iOS το έχουν προσαρμόσει κατάλληλα. Επίσης η Samsung έχει χάσει λίγο το παιχνίδι στο θέμα αναβάθμισης λογισμικού. Για ποιο λόγο να πάρω τώρα το S4 και να μου πει η samsung ότι το επόμενο θα διατίθεται μόνο για την καινούρια συσκευή και αυτό επειδή ίσως δεν θα μπορεί η προηγούμενη συσκευή να το σηκώσει;; Τελευταίο και σημαντικό για εμένα είναι το θέμα κατασκευής της συσκευής. Δεν δέχομαι να πληρώσω (πλέον) μία συσκευή 700+€ και να είναι πλαστική. Όταν ως καταναλωτής και gadgetakias ζητάς καλή κατασκευή μαζί με όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τότε σίγουρα δεν θα κοιτάξεις Samsung. Δεν είπα πως θα πάω κατευθείαν σε αιφον αλλά θα το ψάξω παραπάνω.

#1376   sbassios

sbassios

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:17

αν το android ειχε αυτα τα 3:imessage,facetime και callerID(που για μενα ειναι παααρα πολυ χρησιμο) τοτε ναι θα πηγαινα σε galaxy s4..λυπαμαι που το λεω αλλα το αιφον 5 που εχω εχει μεινει πολυ πισω..

#1377   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:19

αν το android ειχε αυτα τα 3:imessage,facetime και callerID(που για μενα ειναι παααρα πολυ χρησιμο) τοτε ναι θα πηγαινα σε galaxy s4..λυπαμαι που το λεω αλλα το αιφον 5 που εχω εχει μεινει πολυ πισω..

σε τι εχει μεινει πισω δεν μας λες ομως... πες ενα παραδειγμα να ακουσουμε και εμεις

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1378   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:20

Αν και καθυστερημένη απάντηση μπορώ να πω πως με κάλυψες απόλυτα. Είμαι κάτοχος iPhone 4S και 5. Από την στιγμή που η μαμά apple έχει ένα δικό της λογισμικό και το προσαρμόζει κατάλληλα στις ανάγκες της συσκευής, τότε μόνο αιφον θα παίρνω. Δεν είναι τυχαίο ότι με 1 γίγα ραμ λειτουργεί απίστευτα καλά το κινητό, ενώ από την αντίθετη η Samsung θέλει την ακριβώς διπλάσια. Θα πουν πολλοί πως η τεχνολογία πάει μπροστά και είναι ακόμα μεγαλύτερες οι απαιτήσεις της με αποτέλεσμα να χρειάζεται όλο και καλήτερα χαρακτηριστικά. Αλλά όταν το s4 θέλει 2 το 5 θέλει 1 γίγα. Επίσης το android για την άποψη μου είναι ακόμα πολύ ανώριμο λογισμικό και θα πάρει καιρό ακόμα για να ωριμάσει ενώ από την αντίθετη το iOS το έχουν προσαρμόσει κατάλληλα. Επίσης η Samsung έχει χάσει λίγο το παιχνίδι στο θέμα αναβάθμισης λογισμικού. Για ποιο λόγο να πάρω τώρα το S4 και να μου πει η samsung ότι το επόμενο θα διατίθεται μόνο για την καινούρια συσκευή και αυτό επειδή ίσως δεν θα μπορεί η προηγούμενη συσκευή να το σηκώσει;; Τελευταίο και σημαντικό για εμένα είναι το θέμα κατασκευής της συσκευής. Δεν δέχομαι να πληρώσω (πλέον) μία συσκευή 700+€ και να είναι πλαστική. Όταν ως καταναλωτής και gadgetakias ζητάς καλή κατασκευή μαζί με όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τότε σίγουρα δεν θα κοιτάξεις Samsung. Δεν είπα πως θα πάω κατευθείαν σε αιφον αλλά θα το ψάξω παραπάνω.

Απο ολα οσα εγραψες, μονο το σκελος για την ποιοτητα κατασκευης μπορει να θεωρηθει ως απαντηση... ολα τα αλλα που γραφεις, ειναι αποσταγματα της παραπληροφορησης που ποτιζουν τους iphone users....
1. Το android υποστηριζει πραγματικο multitasking, και ειδικα οι συσκευες samsung με τα pop up windows, videos, browsers και notes προσφερουν true multitasking στον χρηστη... δεν ειναι φυσιολογικο να εχουν απαιτησεις για παραπανω μνημη απο μια συσκευη iphone, που περα απο καποια απαραιτητα API'S που χρειαζεται το λειτουργικο συστημα, δεν φορτωνει τιποτα στο background? Απολυτα φυσιολογικο... ακομη και με 150mb free ram δουλευει τελεια ενα s4, ακομη κ ενα s3 που διαθετει 1gb ram.
2. Στο κομματι των αναβαθμισεων μετα την google η samsung κατεχει τα πρωτεια απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια... το s3 θα φτασει μεχρι την key lime pie στο android.. ξερεις τι σημαινει αυτο? 4η εκδοση απο τοτε που παρουσιαστηκε και θα την σηκωσει, με ολες τις λειτουργιες να υποστηριζονται κανονικα... σαν να λεμε οτι το iphone5 θα φτασει μεχρι την ios9.. προφανως κ θα φτασει, με πετσοκομμενες λειτουργιες ομως που δεν θα υποστηριζονται ολες...οπως συνεβη με την ios6 στις παλαιοτερες συσκευες, και τωρα με την ios7.
3. Αυτο με την ποιοτητα κατασκευης ειναι προσωπικη επιλογη και δικαιωμα του καθενος κ δεν χωραει αμφισβητηση...

#1379   sbassios

sbassios

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:30

σε τι εχει μεινει πισω δεν μας λες ομως... πες ενα παραδειγμα να ακουσουμε και εμεις

1ον θεμα μπαταριας,εχω φτασει να το φορτιζω μεχρι και 2 φορες την ημερα..
2ον αμα δεν εχεις μεχρι 6.1.2 δεν μπορεις να κανεις jb
3ον οθονη πολυ καλυτερη απο το αιφον 5
και 4ον που ειναι τελειως δικο μου θεμα ειναι το προγραμμα της δουλειας μου το εχουν βγαλει μονο για android συσκευη και τωρα αναγκαζομαι να παρω ενα tablet και αυτο γιατι οι προγραμματιστες λενε πως ειναι πιο ευκολο να το βγαλουν για android παρα για ιος συσκευες..

αλλα δυστυχως οι λειτουργειες imessage,facetime και callerID με κρατανε ακομα στο αιφον 5.

#1380   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/07/2013 - 11:33

Απο ολα οσα εγραψες, μονο το σκελος για την ποιοτητα κατασκευης μπορει να θεωρηθει ως απαντηση... ολα τα αλλα που γραφεις, ειναι αποσταγματα της παραπληροφορησης που ποτιζουν τους iphone users....
1. Το android υποστηριζει πραγματικο multitasking, και ειδικα οι συσκευες samsung με τα pop up windows, videos, browsers και notes προσφερουν true multitasking στον χρηστη... δεν ειναι φυσιολογικο να εχουν απαιτησεις για παραπανω μνημη απο μια συσκευη iphone, που περα απο καποια απαραιτητα API'S που χρειαζεται το λειτουργικο συστημα, δεν φορτωνει τιποτα στο background? Απολυτα φυσιολογικο... ακομη και με 150mb free ram δουλευει τελεια ενα s4, ακομη κ ενα s3 που διαθετει 1gb ram.
2. Στο κομματι των αναβαθμισεων μετα την google η samsung κατεχει τα πρωτεια απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια... το s3 θα φτασει μεχρι την key lime pie στο android.. ξερεις τι σημαινει αυτο? 4η εκδοση απο τοτε που παρουσιαστηκε και θα την σηκωσει, με ολες τις λειτουργιες να υποστηριζονται κανονικα... σαν να λεμε οτι το iphone5 θα φτασει μεχρι την ios9.. προφανως κ θα φτασει, με πετσοκομμενες λειτουργιες ομως που δεν θα υποστηριζονται ολες...οπως συνεβη με την ios6 στις παλαιοτερες συσκευες, και τωρα με την ios7.
3. Αυτο με την ποιοτητα κατασκευης ειναι προσωπικη επιλογη και δικαιωμα του καθενος κ δεν χωραει αμφισβητηση...

ακομα θυμαμαι τη δικαιολογια οτι το 4αρι δεν θα παρει το siri γιατι δεν το σηκωνει το hw...γελουσαν και τα ντουβαρια στο cupertino

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες