Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iphone4 16 gb sim locked


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
85 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 108482 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/07/2013 - 22:17

το checkmend.com θελει πληρωμη?Γιτι αυτη την στιγμη δεν εχω στο paypal.Μπορειτε να μου στειλετε ενα λινκ απο ebay να καταλαβω πως ακριβως γινετε?Επειδη ειναι κλειδωμενο στη vodafone σκευτικα να το παω εκει.Θα μπορεσουνε να τ ξεκλειδωσουν?


H Vodafone εδώ θα στο αναλάβει.

Δες εδώ. Μέσω ΙΜΕΙ.

Προσοχή μόνο στο Checmend. Αν δεν είναι "καθαρό" θα χρειαστείς Premium. Εκεί η τιμή ανεβαίνει..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   anestkord

anestkord

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 11/07/2013 - 23:04

επιλεγω οτι ios θελω εγω αν δεν ξερω τι φοραει?

#33   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 108482 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/07/2013 - 23:20

Στο Tiny στο Installed Firmware Version ποια σου έχει?

Διαφορετικά δες στο RedSn0w κάτω χαμηλά.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#34   anestkord

anestkord

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 01:21

στο redsnow αναγραφει 6.1.3

#35   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 108482 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/07/2013 - 01:23

Τότε ακολουθείς τα παραπάνω, δηλώνοντας το IPSW της 6.0.

Θα πρέπει όμως να κατεβάσεις την 3,2 και όχι τη 3,1.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#36   anestkord

anestkord

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 01:29

δεν μου βγαζει εκδοση 3,2 ..το ψαχνω εδω:http://www.felixbrun.../iPod/firmware/
GSM παταω

#37   anestkord

anestkord

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 01:31

τελικα το βρηκα ειναι CDMA.Εγω νομιζα εχει να κανει με τ δικτυο κ στην χωρα μας υποστιριζεται το GSM

#38   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 108482 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/07/2013 - 01:36

Η συσκευή σου δεν είναι CDMA, εκτός και αν δεν έχεις υποδοχή για SIM..

Η 3,2 είναι για το iPhone 4 RevA, η έκδοση με τα 8GB το οποίο και έχεις.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/07/2013 - 01:36

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#39   anestkord

anestkord

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 01:43

Φιλε Νικο για να καταλαβω λιγο καλυτερα το πως εχει..στην διευθυνση που μου εστειλες στο ebay απλα παταω buy now και επειτα μου στελνουν αυτοι email το site στο οποιο θα δωσω το imei της συσκευης και επειτα θα περιμενω νεο email με τα βηματα ενεργοποιησεις?Μετα απο αυτο παω και φτιαχνω μια sim για iphone και λειτουργει κανονικα ως τηλεφωνο?

#40   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 108482 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/07/2013 - 01:52

Kαταρχάς τσέκαρες στο Checkmend αν είναι μπλοκαρισμένο?

Αν όχι, τότε προχωράς. ΙΜΕΙ θα σου ζητήσουν και μέσα σε λίγες ώρες στο ξεκλειδώνουν μια και καλή..

Θα σε ειδοποιήσει ο Seller όπου και κάνεις Restore & Set Up As New.

Μετά απλά θα είναι σαν να το αγόρασες απο εδώ.. Βάζεις τη SIM σου και κάνεις ο,τι θες.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/07/2013 - 01:52

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#41   anestkord

anestkord

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 02:05

βασικα ειναι απαραιτητο να κανω checkmend?Γιατι διαβασα σε αυτο που μου εστειλες οτι αμα ειναι μπλοκαρισμενο η κλεμενο απλα σε χρεωνουν 5 λιρες παραπανω..στο λεω γιατι προσπαθισα να καταλαβω για το πως δουλευει το checkmend και δεν καταλαβα.και στο κατω κατω ειναι 3λιρες η διαφορα αν δεν κανω λαθος

#42   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 108482 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/07/2013 - 02:08

Το Checmend θα σου πει αν είναι μπλοκαρισμένο και σε τι. Μόνο αυτό..

Απαραίτητο γιατί αν είναι, θα χρειαστείς Premium απο ebay. Που σημαίνει αυτόματως περίπου τα διπλάσια λεφτά.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#43   anestkord

anestkord

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 02:35

εχω αλλο προβλημμα τωρα πηγα να το κανω jailbreak με την 3,2 οπως μου ειπες και μου εβγαλε σφαλμα η εφαρμογη και δεν ανοιγει τωρα

#44   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 108482 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/07/2013 - 02:43

Kάνε Reboot στο PC και ξαναδοκιμάζεις.

Πρώτα θα το τρέξεις σαν Admin και μετά Jailbreak.

https://sites.google...redirects=0&d=1
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#45   anestkord

anestkord

    iPH newbie

  • 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:26

εκανα jailbreak αλλα μου κολαει στην αρχικη οθονη με το μηλο και δεν κανει τπτ.Το προσπαθησα και με snowbreaz με την εκδοση 3,1 για 6.1.3 και αφου εκανε verifiey το ιtunes με snowbreaz παλι κολαει στο μηλο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες