η αληθεια ειναι οτι ενα ποσοστο δεν ξερω αν ειναι μεγαλο η μικρο αγοραζει iphone επειδη ειναι στην μοδα...ξερω ανθρωπο που δεν εχει κανει καν λογαριασμο στο itunes και δεν εχει κατεβασει ουτε μια εφαρμογη.
βεβαια αυτο εχει αλλαξει αφου και τα galaxy με τη σειρα τους ξεφυτρωνουν σα τα μανιταρια
Η πιο σωστή κουβέντα!
Για το ποσοστό των χρηστών iPhone τα ξέρουμε πως είναι τα πράγματα εδω και καποια χρονια, η Samsung και αυτή έχει αρχίσει και έχει ένα ανάλογο κοινό που το μόνο που γνωρίζει να λέει για το εκάστοτε galaxy s είναι τούμπανο, 8πύρηνο και αλλά τέτοια όμορφα χωρίς να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και πολλοί απο αυτούς χωρίς καν data plan.
Παράδειγμα ένας πελάτης μου που αφού χρησιμοποίησε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς για το καινούργιο του s4 στο τέλος μου λέει το θεϊκό: "το έδωσα εχθές σε ένα φίλο μου που ξέρει απο αυτά να μου περάσει ένα πληκτρολόγιο που σερνεις το δάχτυλο πάνω στο πληκτρολόγιο και αυτό γράφει!!!!"
Καλά να είναι οι άνθρωποι (μεν και δεν) βεβαίως, αφού αυτό θέλουν και μπορούν να το πάρουν, ας χαίρεται ο καθένας την συσκευή του όπως γουστάρει και αγαπά!