Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Περίεργα πράματα με Galaxy S4 - S3

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/06/2013 - 13:38

η αληθεια ειναι οτι ενα ποσοστο δεν ξερω αν ειναι μεγαλο η μικρο αγοραζει iphone επειδη ειναι στην μοδα...ξερω ανθρωπο που δεν εχει κανει καν λογαριασμο στο itunes και δεν εχει κατεβασει ουτε μια εφαρμογη.

βεβαια αυτο εχει αλλαξει αφου και τα galaxy με τη σειρα τους ξεφυτρωνουν σα τα μανιταρια

Η πιο σωστή κουβέντα!
Για το ποσοστό των χρηστών iPhone τα ξέρουμε πως είναι τα πράγματα εδω και καποια χρονια, η Samsung και αυτή έχει αρχίσει και έχει ένα ανάλογο κοινό που το μόνο που γνωρίζει να λέει για το εκάστοτε galaxy s είναι τούμπανο, 8πύρηνο και αλλά τέτοια όμορφα χωρίς να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και πολλοί απο αυτούς χωρίς καν data plan.

Παράδειγμα ένας πελάτης μου που αφού χρησιμοποίησε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς για το καινούργιο του s4 στο τέλος μου λέει το θεϊκό: "το έδωσα εχθές σε ένα φίλο μου που ξέρει απο αυτά να μου περάσει ένα πληκτρολόγιο που σερνεις το δάχτυλο πάνω στο πληκτρολόγιο και αυτό γράφει!!!!"

Καλά να είναι οι άνθρωποι (μεν και δεν) βεβαίως, αφού αυτό θέλουν και μπορούν να το πάρουν, ας χαίρεται ο καθένας την συσκευή του όπως γουστάρει και αγαπά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 05/06/2013 - 14:03

Πως είναι ρε το ίδιο και το αυτό? Έχεις πιάσει κανένα από τα δύο στο χέρι? (όχι ΚΑΙ τα δύο, εντάξει, δεν περιμένω πολλά από σένα)

Μεγαλύτερη οθόνη, ελαφρύτερο, λεπτότερο, άλλος dock connector, LTE, μια στρώση λιγότερη στην οθόνη η οποία δίνει εκπληκτική αίσθηση, διπλασιασμός της ΗΔΗ απλησίαστης ταχύτητας και φυσικά ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ.

Ναι, τώρα που το λες , ίδιο είναι... Πως δεν το πρόσεξα...

Toν διαφορετικο κονεκτορα, μηπως τον λες και για θετικο; Γιατι εγω το λεω αρμεγμα.

Εννοείται...

Πάντως, ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί οι Apple συσκευές δεν έχουν σχεδόν καθόλου πτώση στις τιμές (από επίσημα καταστήματα, δεν αναφέρομαι σε αγγελίες), ενώ οι Samsung μέσα σε μήνες πέφτουν 100-100 ευρώ...?

Γιατι σε android μεσα σε μηνες βγαινουν νεοτερες ταχυτερες συσκευες. Τεραστιο πλεονεκτημα του android-> ποικιλια/επιλογες.

Μάλλον γι αυτό θα είναι... Οι νόμοι προσφοράς - ζήτησης. Όταν είσαι ο Νο1, δεν υποτιμάται η αξία του προιόντος σου...

Σου απαντησα πιο πανω.
Αν δεν ειχε βγει το S4, ποσο θα ειχε το S3 τωρα, 350€?

Τα ιδια λεφτα που εχει το S3 εχει και το Iphone4 --> Eπειδη το ios ειναι Νο1; Τι λες;

#33   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 05/06/2013 - 14:13

Toν διαφορετικο κονεκτορα, μηπως τον λες και για θετικο; Γιατι εγω το λεω αρμεγμα.

Γιατι σε android μεσα σε μηνες βγαινουν νεοτερες ταχυτερες συσκευες. Τεραστιο πλεονεκτημα του android-> ποικιλια/επιλογες.

Σου απαντησα πιο πανω.
Αν δεν ειχε βγει το S4, ποσο θα ειχε το S3 τωρα, 350€?

Τα ιδια λεφτα που εχει το S3 εχει και το Iphone4 --> Eπειδη το ios ειναι Νο1; Τι λες;

1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ο νέος connector είναι πλεονέκτημα φίλος. Αν τον πιάσεις θα καταλάβεις. Μικρός, ανθεκτικός και ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ. Από τα καλύτερα του iPhone 5.

2. Εγώ δεν αναφέρομαι σε κάθε ανδροιδ συσκευή που κυκλοφορεί, αναφέρομαι στην ναυαρχίδα της εκάστοτε εταιρίας.

Επίσης, άκου και κάτι που στο ανδροιδ σου φαίνεται αδύνατο: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ IPHONE 3gs ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ IOS61.4.. ΤΟ GALAXY S2 ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ??

Αυτός είναι λόγος να διατηρεί μια συσκευή την τιμή της, όχι οι πολλές συσκευές και οι άλλες αερολογίες. Πώς θα σου φανεί που σε 2 χρόνια θα βρίσκεσαι ήδη 3 εκδόσεις ανδροιδ πίσω?

#34   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2013 - 14:24

1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ο νέος connector είναι πλεονέκτημα φίλος. Αν τον πιάσεις θα καταλάβεις. Μικρός, ανθεκτικός και ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ. Από τα καλύτερα του iPhone 5.

Kαι οτι ειχατε μεχρι και το 4s; Πεταμα και αγορα καινουργια ε;

2. Εγώ δεν αναφέρομαι σε κάθε ανδροιδ συσκευή που κυκλοφορεί, αναφέρομαι στην ναυαρχίδα της εκάστοτε εταιρίας.

Αυτο που λες δεν βγαζει νοημα.

Επίσης, άκου και κάτι που στο ανδροιδ σου φαίνεται αδύνατο: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ IPHONE 3gs ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ IOS61.4.. ΤΟ GALAXY S2 ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ??

1) Πετσοκουτσουρεμενη εκδοση του 6,1,4 πηρε.
Κανε μονος σου μια ετσι και δες τι μπορει να παρει το S2, επισημα. Δες και το Galaxy Nexus.

Δες επισης τη διαφορα μεταξυ gingerbread που φορουσαν και τι φορανε τωρα. Ουσιαστικες αναβαθμισεις.

Αυτός είναι λόγος να διατηρεί μια συσκευή την τιμή της, όχι οι πολλές συσκευές και οι άλλες αερολογίες. Πώς θα σου φανεί που σε 2 χρόνια θα βρίσκεσαι ήδη 3 εκδόσεις ανδροιδ πίσω?

Αερολογιες ε;

Ακομα περιμενω να μου πεις για την αστεια τιμη του Iphone4, προφανως την θεωρεις ισαξια με το Galaxy S3 ε;

#35   Semelos

Semelos

iPH Enthousiast

• 539 μηνύματα
  • Twitter:@Semelos_T_

Δημοσίευση 05/06/2013 - 17:48

Παλικάρια ηρεμία. Δεν εξέφρασα την απορία μου για να τσακωθούμε, αλλά ούτε και να χωριστούμε σε στρατόπεδα σαν παιδάκια, π.χ. Ρονάλντο, Μέσι.

Όπως είπα και παραπάνω το οικονομικό, το καταλαβαίνω. Αυτό που συνεχίζω να μην καταλαβαίνω και πείτε με χαζό, δεν με πειράζει, είναι γιατί το έχουν πάρει το S4 αφού ήθελαν τα μετρητά; Έχεις επιδότηση; Πάρε S3, αφού το θες. Έχεις μετρητά, πάρε κατευθείαν S3. Γιατί το παίρνουν στην κατοχή τους και μετά το ανταλλάζουν με παλιότερο μοντέλο; Μήπως τους έτυχε κλώνος; Λέω εγώ τώρα, με το φτωχό μου το μυαλό.
Άσε που τα πιο πολλά τα βλέπω ανοιγμένα. Γιατί το ανοίγεις ρε μεγάλε και γράφεις για έλεγχο συσκευής; Τόσες πολλές φορές έχει τύχει να λείπει κάτι από μέσα ή να μην δουλεύει κάτι.

Συγνώμη αλλά είμαι λίγο υποψιασμένος, γενικά.

Τελευταία επεξεργασία από: Semelos, 05/06/2013 - 17:53

#36   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2013 - 17:57

Τι παει να πει κλωνος; Τι παει να πει τους ετυχε; Χαρτακια ειναι;

#37   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 05/06/2013 - 18:03

Παλικάρια ηρεμία. Δεν εξέφρασα την απορία μου για να τσακωθούμε, αλλά ούτε και να χωριστούμε σε στρατόπεδα σαν παιδάκια, π.χ. Ρονάλντο, Μέσι.

Όπως είπα και παραπάνω το οικονομικό, το καταλαβαίνω. Αυτό που συνεχίζω να μην καταλαβαίνω και πείτε με χαζό, δεν με πειράζει, είναι γιατί το έχουν πάρει το S4 αφού ήθελαν τα μετρητά; Έχεις επιδότηση; Πάρε S3, αφού το θες. Έχεις μετρητά, πάρε κατευθείαν S3. Γιατί το παίρνουν στην κατοχή τους και μετά το ανταλλάζουν με παλιότερο μοντέλο; Μήπως τους έτυχε κλώνος; Λέω εγώ τώρα, με το φτωχό μου το μυαλό.
Άσε που τα πιο πολλά τα βλέπω ανοιγμένα. Γιατί το ανοίγεις ρε μεγάλε και γράφεις για έλεγχο συσκευής; Τόσες πολλές φορές έχει τύχει να λείπει κάτι από μέσα ή να μην δουλεύει κάτι.

Συγνώμη αλλά είμαι λίγο υποψιασμένος, γενικά.

γιατι αν καποιος εχει επιδοτηση 700 ευρω λογικο να παρει μια συσκευη σε εκεινα τα χρηματα και να την αναταλαξει η να τη πουλησει ωστε να εχει καποιο κερδος...

απολυτα φυσιολογικο...

#38   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/06/2013 - 18:16

ας έβγαζε κάτι αξιόλογο η SAMSUNG

εεεεεεεεεεεεεεεεεε????? τι πράγμα???? τι άλλο θα ακούσω.

#39   Semelos

Semelos

iPH Enthousiast

• 539 μηνύματα
  • Twitter:@Semelos_T_

Δημοσίευση 06/06/2013 - 01:16

Τι παει να πει κλωνος; Τι παει να πει τους ετυχε; Χαρτακια ειναι;

Όχι φίλε, δεν είναι χαρτάκια.
Ψώνισαν από κάποιον του εξωτερικού που δεν γνώριζαν, έσκασαν τα λεφτά και το πακετάκι που τους ήρθε ήταν πιστό αντίγραφο ---> (αυτό πάει να πει κλώνος) του S4.
Υπόθεση κάνω.
Αν όλοι από αυτούς που έχω δει είχαν επιδότηση 700 ευρώ, δεκτό. Αλλά και πάλι μου φαίνονται πολλοί.

#40   Notis7

Notis7

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Notis7

Δημοσίευση 09/06/2013 - 00:33

Δεν χαλάει τα παιδιά του ανδροιντ που το iPhone 4 μεταχειρισμενο όποιος το'χει θα μπορεί σήμερα να το πουλήσει στην ίδια τιμή που θα πουλήσει κάποιος κ το S3 ε;;;;;
Αυτή ειναι η διάφορα στην τιμή Ρωσία Apple κ των ανδροιδων!!!

#41   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 09/06/2013 - 00:55

Δεν χαλάει τα παιδιά του ανδροιντ που το iPhone 4 μεταχειρισμενο όποιος το'χει θα μπορεί σήμερα να το πουλήσει στην ίδια τιμή που θα πουλήσει κάποιος κ το S3 ε;;;;;
Αυτή ειναι η διάφορα στην τιμή Ρωσία Apple κ των ανδροιδων!!!

οχι φυσικα...αν μας χαλουσε θα αγοραζαμε μονο iphone

#42   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 09/06/2013 - 08:35

Οι περισσοτερες απο τις αγγελιες που βλεπετε κ για αλλη μια φορα τσακωνεστε, ειναι απο επιδοτησεις.. και δεν το αναφερει κανεις μεσα εννοειται... οι περισσοτεροι ηδη διαθετουν μια high end συσκευη, κ πουλανε τα s4 για να τους μεινουν τα φραγκα... αλλοι εχουν κουμαντο με δικα τους ατομα μεσα σε καταστηματα κινητης τηλεφωνιας... οπως ειχα κ εγω καποτε κ ειχα παρει το iphone4 στο κουτι του 350 ευρω... ανετα θα μπορουσα να το δωσω 600 ευρω και γεια σας.. 250 ευρω στην τσεπη.. αν μου εδινε 5 τετοιες συσκευες να σπρωξω, ημουν αρχοντας... μην κρινετε απο μερικες αγγελιες που βλεπετε στα sites... δεν μπορουμε να ξερουμε τι παιζει ακριβως... ο κυριοτερος παραγοντας ειναι το οικονομικο κομματι, κ οχι οτι ξαφνικα του καπνισε του αλλου να πουλησει το s4 και να αγορασει το υπερσυγχονο φοβερο vfm s3...
Και φυσικα παρα πολλοι που τα εχουν παρει απο ξενα e shops σε πολυ καλυτερη τιμη απο οτι κοστιζουν εδω..

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 09/06/2013 - 08:39

#43   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/06/2013 - 09:33

πες τα πες τα γιατί η apple μας θεωρεί πια ζώα άλλα από την στιγμή που πάνε άτομα και αγοράζουν το κινητό από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και δεν ξέρουν καν τι είναι το ios έτσι κάνει και η εταιρεία.....και μην πείτε ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι ή τέτοιες.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες