Δημοσίευση 20/06/2013 - 12:12
Θα συμφωνήσω πως ΔΕΝ αντιμετωπίζω προβλήματα στο notes.
Στο Calendar μόνο δεν είναι καλή η άμεση ενημέρωση υποδοχής των shared events, γίνεται όμως. Μου λείπει week view σε portrait mode. Ας είναι καλά το Calendars+.
Έχω στείλει πολλά shared events, κανένα πρόβλημα! Το πρόβλημα είναι όταν πάω να δηλώσω Apple ID για να μοιραστώ άλμπουμ, το πεδίο καταχώρησης είναι πολύ ψηλά, κάτω από το header και δε φαίνεται!
Το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα είναι τα typos. Πχ αν πας να κανείς tweet μια φωτό, γράψεις εκεί κάτι και πας να ζουμαρεις για να μετακινήσεις τον κερσορα, γίνεται σαλάτα.
Θα συμφωνήσω με το ξαφνικό μαύρο στην οθόνη, μόνο που εμένα δεν επανέρχεται με power button!
Το photos app έχει πάει μίλια μπροστά και αποτελεί την πιο καλή αναβάθμιση. Το Reminders είναι για κλάματα πραγματικά αν και τα location based alerts για πρώτη φορά που λειτουργούν τέλεια! (Και ωραία εμφανιςιακά στη lock screen).
O Safari με εκνευρίζει γιατί αρκετές φορές κολλάει στο να βγάλει την address bar και πρέπει να σκρολάρεις πάνω κάτω. Πάντως είδατε που μεγάλωσε ακόμη πιο πολύ ο χώρος για ανάγνωση;
Στην κάμερα δεν διαπίστωσα χαμηλή ποιότητα στις φωτό όπως είπε κάποιο άλλο μέλος, πιθανότατα δεν το παρατήρησα καλά.