Τι εννοείς? Δωρεάν είναι το Mavericks και αναβαθμίζεις από Snow Leopard και από Lion.
Εννοώ iWork όχι το OS ..
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:06
Αν θέλω να κατεβάσω πάλι τα Mavericks (τώρα έχω την τελευταία GM) πώς μπορώ να το κάνω; Αν πάω στο App store και πατήσω να κατέβουν τα mavericks μου λέει: OS X v10.9 is already installed on this computer. Use the Updates page to install the 10.9 update or if you would like to download the full OS X installer click Continue.
Πατάω το continue αλλά δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα και με alt+ κλικ αλλά και πάλι δεν μου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσω ξανά.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:19
Καλησπέρα,
Ξεκίνησα την εγκατάσταση στο iMac μου. Ερώτηση: Εχω ένα Macbook Air, στα 1,7 GHz με μνήμη 4 GB.
Να τα περάσω ή όχι? Θα βαρύνει? Ρωτάω γιατί δεν κατέχω και πολλά από το λογισμικό της Apple.
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:23
Καλησπέρα,
Κατεβαζω από appstore και θα κανω από εκει εγκατασταση.. δε θα χασω δεδομενα,εικονες,αρχεια,εφαρμογες κτλ ε;(καταλαβαινω τυχον ασυμβατοτητες εφαρμογων μετα..)
Να τα περάσεις είναι πιο ελαφριά..
Σε ευχαριστώ... Δηλαδή όποιος πηρε το 5αρι που εχει την 6,1,4 τον ήπιε..
Δεν ισχύει αυτό.Αν η ενεργοποίηση έγινε μετά την 1η Σεπτεμβρίου,όταν περάσεις το ios 7 τα κατεβάζεις δωρεάν.Και βεβαίως κατεβαίνουn δωρεάν και στις άλλες ios συσκευές, ακόμη κι αν είναι παλιές μεσω cloud.Ενεργοποίησα ipad mini στις 22 Σεπτεμβρίου κι όταν αναβάθμισα σε ios 7 κατέβηκαν δωρεάν.Ταυτόχρονα κατέβηκαν σε περσινό 5άρι και σε ipad 3.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:25
@ MarkKnopfler
Σ' ευχαριστώ πολύ. Προς το παρών το "πιτσιρίκι" μου κάνει την συμπληρωματική ενημέρωση και στην συνέχεια θα προχωρήσω και στα Mavericks!
Τελευταία επεξεργασία από: EscapeLand, 23/10/2013 - 12:29
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:33
Καλησπέρα,
Κατεβαζω από appstore και θα κανω από εκει εγκατασταση.. δε θα χασω δεδομενα,εικονες,αρχεια,εφαρμογες κτλ ε;(καταλαβαινω τυχον ασυμβατοτητες εφαρμογων μετα..)
Όχι φυσικά δεν θα χάσεις τίποτα. Προχώρα άφοβα.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:42
Αν θέλω να κατεβάσω πάλι τα Mavericks (τώρα έχω την τελευταία GM) πώς μπορώ να το κάνω; Αν πάω στο App store και πατήσω να κατέβουν τα mavericks μου λέει: OS X v10.9 is already installed on this computer. Use the Updates page to install the 10.9 update or if you would like to download the full OS X installer click Continue.
Πατάω το continue αλλά δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα και με alt+ κλικ αλλά και πάλι δεν μου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσω ξανά.
Κανένας δεν ξέρει πώς μπορώ να ξανακατεβάσω;
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:45
Δοκιμασε να πας στο App Store και απο το menu Store κανε 'Check for unfinished downloads' (η καπως ετσι) . Μετα πηγαινε στα 'Purchases' και δες αν υπαρχει κατι που κατεβαινει
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:49
Άνοιξε το app store. Πήγαινε Store από την μπάρα επάνω και πάτα view my account.
Στην συνέχεια πάτα manage όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και δες αν σου έχει το Mavericks και πάτα unhide.
Screen Shot 2013-10-23 at 1.48.45 PM.png 23.16KB 26 λήψεις
Στην συνέχεια θα μπορείς να το κατεβάσεις.
Δημοσίευση 23/10/2013 - 12:54
Μπααα τίποτα δεν γίνεται. Δοκίμασα όλα τα παραπάνω και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Τι να πω. Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα μήπως και φταίει το store
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες