Ετσι ακριβώς φίλε μου, ψάχνοντας θα το πανε στα σίγουρα, για αυτο ήταν επιφυλακτικοί στο να συμπεράνου αν ειναι Logic board και PSU η μόνο το 1ο. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση γιατι με 1-2 ελέγχους δείχνει ότι δεν ειναι PSU χωρις να χρειαστει να βαλεις καινουριο.
Τι να πω το iMac αυτο ξεκίνησε στραβά αφού ενώ ήταν εντός εγγύησης λόγω του ότι έκανε ενα θόρυβο όταν έμπαινε σε sleep mode μου άλλαξαν PSU και LCD.
Ασε γιατι μετανιωνω τοτε που το αγορασα και τσιγκουνευτηκα τα 120 ευρω για την επέκταση εγγύησης.
Καλα την οθονη για αλλο λογο στην αλλαξαν με την ευκαιρια που το πηγες τοτε....αλλο θεμα εκεινο με τα παλιοτερα Μακ...!!
Απο την αρχη εκανε προβλημα με θορυβο εσωτερικα...μηπως απο τοτε σου εβγαλε τωρα το προβλημα η μητρικη...??
Τα παλιοτερα αι-Μακ ηταν πολυ προβληματικα...δυστηχος !!
Προφανως και δεν προχωρησαν στην μητρικη...διοτι η μητρικη εκτως εγγυησης χρεωνεται κανα 1000...φυσικα απλα αλλαξαν το τροφοδοτικο...ειδαν οτι παλι το προβλημα παραμενει...και σου λενε η επομενη κινηση για αλλαγη παρτ κοστιζει 1000 ευρω...συμφωνεις...?? Αν οχι παρτο...και γεια σας !! Αν ναι το αλλαζουμε και βλεπουμε...!! Ετσι ομως η καθε δοκιμη και αλλαγη κοστιζει...μια περιουσια...στο τελος θα συ βγει ενας νεο Μακ τιμολογιακα !! Και σε μη εξουσιοδοτημενο να πας...παλι τα ιδια αντε καπως φτηνοτερα....αλλα παλι πολλα!!
Συμπερασμα..τα 180 ευρω της επεκτασης...οσο νταβατζιλικι και αν ειναι που ειναι....ειναι αναγκαια , τωρα θα το ειχε ολοκαινουριο εσωτερικα και τσαμπα !!