Αγορά iMac 21.5" του 2013.
Δημοσίευση 10/07/2013 - 21:57
Ad
Δημοσίευση 11/07/2013 - 14:12
Δεν θελω μεταχειρισμενο διοτι δεν ξερω τη χρηση εχει κανει ο αλλος.
Το σκεπτικό σου είναι άκυρο . Δεν είναι π.χ αυτοκίνητο για να έχουν καταπονηθεί τα μηχανικά μερη.
Δημοσίευση 11/07/2013 - 16:18
Και οι 2 εχετε το δικιο σας και την λογικη σας....αλλα το παληκαρι σου λεει...οπως και πολλοι φιλοι...δεν θελω μεταχειρισμενο...θελω να ξερω οτι εγω το αγγιζω για πρωτη φορα...ο καθενας το προσεχει διαφορετικα...εσυ μπορει να το πιανεις το μηχανακι με π.χ. λερωμενα χερια και να λες ενταξει τι εγινε χαζομαρες τι θα παθει το αλουμινιο ή μπορει να καπνιζεις σαν φουγαρο χρονια και καθημερινα μπροστα στο μηχανακι και εν τελει να μιριζει τσιγαριλα ή να εχει παρει μεσα τσιγαρο-καπνιλα κτλ...ο αλλος σου λεει ειμαι ψειρας θελω να ξερω οτι τα παντα ειναι απολυτος ΟΚ ακομα και σε επιπεδο λεπτομεριας...οπως το βλεπει κανεις αγαπητε...ειναι τελικα πολυ σχτικο το θεμα ....μαλλον...!!Το σκεπτικό σου είναι άκυρο . Δεν είναι π.χ αυτοκίνητο για να έχουν καταπονηθεί τα μηχανικά μερη.
Δημοσίευση 11/07/2013 - 16:27
Και οι 2 εχετε το δικιο σας και την λογικη σας....αλλα το παληκαρι σου λεει...οπως και πολλοι φιλοι...δεν θελω μεταχειρισμενο...θελω να ξερω οτι εγω το αγγιζω για πρωτη φορα...ο καθενας το προσεχει διαφορετικα...εσυ μπορει να το πιανεις το μηχανακι με π.χ. λερωμενα χερια και να λες ενταξει τι εγινε χαζομαρες τι θα παθει το αλουμινιο ή μπορει να καπνιζεις σαν φουγαρο χρονια και καθημερινα μπροστα στο μηχανακι και εν τελει να μιριζει τσιγαριλα ή να εχει παρει μεσα τσιγαρο-καπνιλα κτλ...ο αλλος σου λεει ειμαι ψειρας θελω να ξερω οτι τα παντα ειναι απολυτος ΟΚ ακομα και σε επιπεδο λεπτομεριας...οπως το βλεπει κανεις αγαπητε...ειναι τελικα πολυ σχτικο το θεμα ....μαλλον...!!
Όλα αυτα που λές φίλε μου ισχύουν για μένα.
Φυσικά και θέλω να ξέρω την χρήση που του έχει κάνει.
Ο άλλος μπορεί να μου λέει και ψέματα για να μου το πασάρει.
Ενώ αν πάρω καινούργιο και φρέσκο θα είμαι πιο σίγουρος. (Θα πληρώσω τα διπλά αλλα θα ξέρω δεν το έχει αγγίξει κάποιος άλλος)
iOs 7!
Δημοσίευση 12/07/2013 - 18:07
Λοιπόν είμαι στο store της Systemgraph ΕΔΩ και έχω διαλέξει τον iMac 21.5 2.9GHz και θέλω να του βάλω Fushion Drive (Αλλα έχει και άλλες επιλογές και δεν ξέρω τι να διαλέξω) + RAM 16 GB.
Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο θα μου στοιχήσει; Διότι όπως σας είπα έχει και άλλες επιλογές και δεν τα καταλαβαίνω.
Με λίγα λόγια RAM απο 8 στα 16 GB + Fushion Drive.
Τέλος δείχνει και για κάτια πληκτρολόγια και ποντίκια. Εγώ όμως θέλω αυτά που παρέχει είδη ο iMac άρα δεν θα πληρώσω κάτι παραπάνω σωστά;
Edit: Τι ακριβώς κανει η διαφο΄ρα που λέει 2.7 και 2.9 GHz . Τι ακριβώς ειναι αυτά;
Τελευταία επεξεργασία από: iJohnNic, 12/07/2013 - 18:16
iOs 7!
Δημοσίευση 12/07/2013 - 18:16
Δημοσίευση 12/07/2013 - 18:19
Δημοσίευση 12/07/2013 - 18:29
Θα σου βγει στα 2.200€ περίπου
Οκ ευχαριστώ!
iOs 7!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες