Αγαπητε φιλε valsamis ειναι η μονη εταιρεια που πραγματικα σεβεται τον πελατη της
Οσοι μαλιστα εχουν επισκεφτει Apple store εξωτερικου και ειδικα το servis γνωριζουν καλα.
Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις ;
ειδικά στην ελλάδα....
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:29
Αγαπητε φιλε valsamis ειναι η μονη εταιρεια που πραγματικα σεβεται τον πελατη της
Οσοι μαλιστα εχουν επισκεφτει Apple store εξωτερικου και ειδικα το servis γνωριζουν καλα.
ειδικά στην ελλάδα....
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:30
Καλημέρα παιδιά, να μοιραστώ και την δική μου προσωπική εμπειρία.
Κατοικώ στο Βερολίνο, το iPhone 5 μου, το είχα πάρει πριν σχεδόν 10 μήνες.
Επιστρέφοντας απο διακοπές Ελλάδα, κλείνω ραντεβού στο καινούργιο κατάστημα της Apple εδώ στο Βερολίνο, μέσω του Genius Bar για ένα μικροπρόβλημα στο λογισμικό, ένδειξης "No Sim".
Τους το αναφέρω, μαζί και με τις γνωστές γραντζουνιές που δημιουργήθηκαν όλο αυτόν τον καιρό περιμετρικά και μου είπανε οτι ή μόνη λύση που έχουν να μου προτείνουν είναι η αντικατάσταση (επι τόπου) με ένα καινούργιο.
Υ.Γ. : Μέσω του serial number τα είδαν όλα, αν το προμηθεύτηκα απο reseller ή κάποιο άλλο Apple κατάστημα.
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:32
ειδικά στην ελλάδα....
να διαβάζουμε σωστά πρώτα και μετά να δίνουμε απάντηση
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:33
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:35
Το ίδιο κάνουν και στην Ελλάδα..
Aυτό έγραψα ποιό πάνω .Εδω σε έχουν Χεσμένο τι να λέμε τωρα
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:40
''H Apple ετοιμάζει πρόγραμμα αντικατάστασης παλιών iPhone''
Γιατi μιλάτε για Ελλάδα δεν μπορώ να καταλάβω
Αυτό θα ισχύει ΜΟΝΟ όπου υπάρχει φυσική παρουσία Apple Store
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:40
Χεσμένο σημαίνει ότι σε αγνοούν, μερικοί δεν αγνοούν καν αλλά βρίζουν..Τόσο μπροστά..
Έτσι ειναι Φώτη δυστηχώς
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:44
Καλά, όρεξη για κράξιμο έχετε αλλά σε λάθος θέμα.
Συνεχίστε κύριοι
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:50
Δεν πάει έτσι όμως.Ας πουλάει iPhone μόνο όπου έχει φυσική παρουσία..
Ούτε έτσι πάει όμως. Δηλαδή οι Samsung, LG, Nokia, Sony, Alcatel, HTC, Motorola, Huawei, RIM, έχουν όλες φυσική παρουσία με ιδιόκτητα καταστήματα στη χώρα μας;
Δημοσίευση 27/08/2013 - 12:59
Ούτε έτσι πάει όμως. Δηλαδή οι Samsung, LG, Nokia, Sony, Alcatel, HTC, Motorola, Huawei, RIM, έχουν όλες φυσική παρουσία με ιδιόκτητα καταστήματα στη χώρα μας;
Δυστηχώς φίλε ειτε παρεις Android συσκευή είτε πάρεις Apple σε έχουν ολες οι εταιριες Χ.....νο after sale+service στην ελλαδα.Αυτα που βλέπουμε και διαβάζουμε μονο εκτος ελλαδος.
Δημοσίευση 27/08/2013 - 13:02
Έτσι είναι. Το service όλων είναι ανέκδοτο. Και το «καλύτερο service» που λέει ο MarkKnopfler είναι εξίσου ανέκδοτο! Μεσ' τα σκατά, ξεχωρίζουν τα λιγότερο σκατά... εγώ δε βλέπω κάτι καλό σ' αυτό...
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες