είμαι περίεργος να δω πόσοι έχουν το iphone 5-5s γυμνό χωρίς θήκες και χαίρονται το αλουμίνιο... εγώ προσωπικά δε του έχω θήκη αλλά από την άλλη το λυπάμαι και το προσέχω συνέχεια.
Apple's event: This should brighten everyone’s day
Δημοσίευση 22/09/2013 - 15:00
Ad
Δημοσίευση 22/09/2013 - 15:08
είμαι περίεργος να δω πόσοι έχουν το iphone 5-5s γυμνό χωρίς θήκες και χαίρονται το αλουμίνιο... εγώ προσωπικά δε του έχω θήκη αλλά από την άλλη το λυπάμαι και το προσέχω συνέχεια.
Με φωναξε κανεις ?? Καθεται και ξημεροβραδιαζεται ο sir μεσα στους τορνους και τα μηχανουργεια για να μας δωσει ομορφα 'aluminium' designs για να τους βαζουμε θηκη ?? Οχι βεβαια ...
Δημοσίευση 22/09/2013 - 15:13
Με φωναξε κανεις ?? Καθεται και ξημεροβραδιαζεται ο sir μεσα στους τορνους και τα μηχανουργεια για να μας δωσει ομορφα 'aluminium' designs για να τους βαζουμε θηκη ?? Οχι βεβαια ...
και το θέμα για θήκη σε iphone 5 έχει φτάσει 170+ σελίδες
Δημοσίευση 22/09/2013 - 15:30
και το θέμα για θήκη σε iphone 5 έχει φτάσει 170+ σελίδες
Να σου πω την αληθεια, συχνα το ξεφυλλιζω το συγκεκριμενο θεμα μηπως και δω μια θηκη ανταξια του design του iphone 5 ...Μεχρις στιγμης δεν εχω δει ουτε μια !! Καμμια ! τζιφος ! zero ! nil ! μηδεν !
Δημοσίευση 22/09/2013 - 16:21
Look hereΝα σου πω την αληθεια, συχνα το ξεφυλλιζω το συγκεκριμενο θεμα μηπως και δω μια θηκη ανταξια του design του iphone 5 ...Μεχρις στιγμης δεν εχω δει ουτε μια !! Καμμια ! τζιφος ! zero ! nil ! μηδεν !
http://www-m.gucci.c...323727AF66N1060
Δημοσίευση 22/09/2013 - 16:24
Look here
http://www-m.gucci.c...323727AF66N1060
είμαστε offtopic... αλλα αυτές τις προτιμώ http://www.hardgraft.com
Δημοσίευση 22/09/2013 - 16:25
Να σου πω την αληθεια, συχνα το ξεφυλλιζω το συγκεκριμενο θεμα μηπως και δω μια θηκη ανταξια του design του iphone 5 ...Μεχρις στιγμης δεν εχω δει ουτε μια !! Καμμια ! τζιφος ! zero ! nil ! μηδεν !
Κλεφτες ματιες ριχνεις γιατι πχ θα ειχες προσεξει το bumper της PS το οποιο ταιριαζει γαντι στο iphone αλλο αν ειναι πανακριβο.Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 22/09/2013 - 16:25
Δημοσίευση 22/09/2013 - 16:35
Μη μου πεις ότι δεν σ άρεσε η καταπληκτική δερμάτινη θήκη by Apple...Δεν το πιστεύω..
Δημοσίευση 22/09/2013 - 16:49
είμαστε offtopic... αλλα αυτές τις προτιμώ http://www.hardgraft.com
Τα δερματινα pouches ειναι αυτες που προτιμω. Αν επαιρνα θηκη θα επαιρνα μια τετοια. Οχι γιατι το design τους ταιριαζει με αυτο του iphone αλλα γιατι ειναι απο μονες τους ομορφα δερματινα πραγματα (μεσα στα οποια μπορεις να βαλεις ενα αλλο ομορφο πραγμα για οσο δεν το χρειαζεσαι)
Κλεφτες ματιες ριχνεις γιατι πχ θα ειχες προσεξει το bumper της PS το οποιο ταιριαζει γαντι στο iphone αλλο αν ειναι πανακριβο.Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα.
Bumpers και αλλου ειδους θηκες οπου το iphone μενει μεσα συνεχεια ακομη και οταν το χρησιμοποιεις δεν εχω δει καμμια που να μου αρεσει (apple's own included). Ισως να μην την εχω δει αυτη που λες (δεν ειμαι σχολαστικος, κλεφτες ματιες ριχνω οπως λες). Εχεις κανενα link να την δω ??
Δημοσίευση 22/09/2013 - 16:54
Τα δερματινα pouches ειναι αυτες που προτιμω. Αν επαιρνα θηκη θα επαιρνα μια τετοια. Οχι γιατι το design τους ταιριαζει με αυτο του iphone αλλα γιατι ειναι απο μονες τους ομορφα δερματινα πραγματα (μεσα στα οποια μπορεις να βαλεις ενα αλλο ομορφο πραγμα για οσο δεν το χρειαζεσαι)
Bumpers και αλλου ειδους θηκες οπου το iphone μενει μεσα συνεχεια ακομη και οταν το χρησιμοποιεις δεν εχω δει καμμια που να μου αρεσει (apple's own included). Ισως να μην την εχω δει αυτη που λες (δεν ειμαι σχολαστικος, κλεφτες ματιες ριχνω οπως λες). Εχεις κανενα link να την δω ??
http://www.gadgetmac...e-5-review.html
Δημοσίευση 22/09/2013 - 16:55
Μη μου πεις ότι δεν σ άρεσε η καταπληκτική δερμάτινη θήκη by Apple...Δεν το πιστεύω..
καλη μου φανηκε εμενα..το θεμα ειναι αν μενουν σημαδια με το παραμικρο στην πλατη της θηκης
Δημοσίευση 22/09/2013 - 16:59
Την εχουν μονο σε ασημι τα public 80€ αν θυμαμαι.αν την ειχε μαυρη την ειχα τσιμπησει!!
Δημοσίευση 22/09/2013 - 17:04
Μαλιστα .... Απλως επιβεβαιωνει την αποψη μου... Για να ειναι κατι ανεκτο συνεχως πανω στο iPhone πρεπει να ειναι minimal (αυτο το bumper, απο οτι βλεπω, ανετα το χαρακτηριζεις minimal). Αλλα αν ειναι ετσι τοτε πιο το νοημα ?? Στην ουσια δεν παρεχει απολυτως καμμια προστασια ... Οποτε τα αφηνεις γυμνο και το χαιρεσαι as Sir Jony intended η πας σε ενα ομορφο δερματινο pouch μονο για μεταφορα ....
Δημοσίευση 22/09/2013 - 17:05
Την εχουν μονο σε ασημι τα public 80€ αν θυμαμαι.αν την ειχε μαυρη την ειχα τσιμπησει!!
52.5 ευρω απο Amazon
Και παλι ακριβα ειναι για ενα bumper,βεβαια εχει μεσα και τις προστασιες μπρος πισω της ps που εχουν καμποσα ευρακια απο μονες τους οποτε σαν παρθενικη αγορα αξιζει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)