Επομένως το Α1533 θα ναι ξεκλειδωτο και θα υποστηρίζει και LTE?
το εχω εγω απο καναδα το 1533 ,δουλευει και καλυτερα απο το 1457 που επισης εχω ,οσο αναφορα ληψη δικτυου εννοω
Δημοσίευση 25/10/2013 - 14:00
Επομένως το Α1533 θα ναι ξεκλειδωτο και θα υποστηρίζει και LTE?
το εχω εγω απο καναδα το 1533 ,δουλευει και καλυτερα απο το 1457 που επισης εχω ,οσο αναφορα ληψη δικτυου εννοω
Δημοσίευση 25/10/2013 - 14:04
μονο εαν παει γνωστος μου που μενει μονιμα Αμερικη και το παρει απο app store και μετα το στειλει αυτος ! αλλα και παλι δε θα πρεπει να πληρωσω φορους + τελωνειο ?
Αναλόγως πως θα στο στείλει. Μπορείς να το γλυτώσεις το τελωνείο.
Κάθε πολιτεία έχει και διαφορετικό φόρο.
Δημοσίευση 25/10/2013 - 14:58
Αναλόγως πως θα στο στείλει. Μπορείς να το γλυτώσεις το τελωνείο.
Κάθε πολιτεία έχει και διαφορετικό φόρο.
Για πες κανα τροπο να γλιτωσω τελωνειο Νικο
Δημοσίευση 25/10/2013 - 15:21
οκ Νικο, το ξεκοκαλισα το θεμα..απλα σκαλωσα σε κατι που ειδα , οτι αν χαθει...γεια σου ...ουτε επιστροφη χρηματων ουτε τιποτα ετσι? !! Ισχυει αυτο ?
Δημοσίευση 25/10/2013 - 21:09
Δημοσίευση 27/10/2013 - 19:42
Γεια σας παιδια! Μπορει και να εχει απαντηθει απλα αν καποιος γνωριζει ας μου πει για να ειμαι 100% σιγουρος. Εχω γνωστο στην αμερικη που ερχεται ελλαδα σε 2 βδομαδες και σκεφτομαι να του πω να μου αγορασει ενα 5s με τα 600 δολαρια τιμη. δηλ οχι κλειδωμενο απο καποια απο τις εταιρειες της αμερικης. Σκετη συσκευη. Αν το φερουν ελλαδα και βαλω σιμ κοσμοτε θα δουλευει κανονικα το κινητο οπως αν θα το αγοραζα απο εδω Ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 27/10/2013 - 19:45
Γεια σας παιδια! Μπορει και να εχει απαντηθει απλα αν καποιος γνωριζει ας μου πει για να ειμαι 100% σιγουρος. Εχω γνωστο στην αμερικη που ερχεται ελλαδα σε 2 βδομαδες και σκεφτομαι να του πω να μου αγορασει ενα 5s με τα 600 δολαρια τιμη. δηλ οχι κλειδωμενο απο καποια απο τις εταιρειες της αμερικης. Σκετη συσκευη. Αν το φερουν ελλαδα και βαλω σιμ κοσμοτε θα δουλευει κανονικα το κινητο οπως αν θα το αγοραζα απο εδω
Ευχαριστω πολυ!
πες του να πάρει εκείνο της t-mobile(factory unlocked) και θα δουλεύουν όλα κανονικά ..ακόμα και το 4g/lte!
Δημοσίευση 27/10/2013 - 19:46
Γεια σας παιδια! Μπορει και να εχει απαντηθει απλα αν καποιος γνωριζει ας μου πει για να ειμαι 100% σιγουρος. Εχω γνωστο στην αμερικη που ερχεται ελλαδα σε 2 βδομαδες και σκεφτομαι να του πω να μου αγορασει ενα 5s με τα 600 δολαρια τιμη. δηλ οχι κλειδωμενο απο καποια απο τις εταιρειες της αμερικης. Σκετη συσκευη. Αν το φερουν ελλαδα και βαλω σιμ κοσμοτε θα δουλευει κανονικα το κινητο οπως αν θα το αγοραζα απο εδω
Ευχαριστω πολυ!
μονο απο apple store να το παρει το μοντελο 1533 στην full price!η απο το καταστημα της verizon δηλωθεν ως international use!
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 27/10/2013 - 19:48
Εγινε ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα!
Δημοσίευση 27/10/2013 - 20:13
Τελευταία επεξεργασία από: Thansimo, 27/10/2013 - 20:21
Δημοσίευση 28/10/2013 - 13:22
Ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 28/10/2013 - 14:01
Καλησπέρα σας
όπως διάβασα και σε προηγούμενα post το να αγοράσεις το iPhone 5S από την Ευρώπη (και συγκεκριμένα Λονδίνο που ενδιαφέρει εμένα) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί βέβαια η αγορά να είναι από Apple Store.
Εγώ μία ερώτηση έχω αναφορικά με αυτό καθώς αρχές Νοέμβρη θα πάω Λονδίνο και σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί το iPhone 5S λόγω χαμηλότερης τιμής: με την εγγύηση τι παίζει;;; Δηλαδή σε περίπτωση που χρειάζεται επισκευή εντός του χρόνου εγγύησης (12 μήνες φαντάζομαι σου δίνουν και στο Λονδίνο) ευρισκόμενος στην Ελλάδα που απευθύνομαι;;;
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες