κοιτα εσενα στο ελυσαν απο τηλεφωνο..εγω δεν εβρισκα τον υπευθυνο στο τηλεφωνο οποτε τα εστειλα ετσι και πριν λιγο μου ηρθε το ποθητο mail
Για να δούμε ...περιμένω να μπει ο Οκτώβριος ώστε να αλλάξει το shipping time !!!
nikosgnr , 28/11/2013 - 14:00
Λίγα Post πιο πάνω. Ούτε καν σελίδα.
SIM Free θα ζητήσει, ξεκλείδωτο και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Της T-Mobile & Verizon είναι ξεκλείδωτα.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 20:03
κοιτα εσενα στο ελυσαν απο τηλεφωνο..εγω δεν εβρισκα τον υπευθυνο στο τηλεφωνο οποτε τα εστειλα ετσι και πριν λιγο μου ηρθε το ποθητο mail
Δημοσίευση 24/09/2013 - 22:04
τι ειναι αυτο το ποθητο mail? τι εννοεις;; ενα confirmation στελνουν οταν κανεις την παραγγελια...
Δημοσίευση 25/09/2013 - 10:12
παιδια μπορει καποιος με 2 λεξεις να πει με σιγουρια τι ισχυει με την εγγυηση αν ειναι αγορασμενο απο αμερικη η ευρωπη.
π.χ.
ΑΜΕΡΙΚΗ = εγγυηση ο ταδε
ΕΥΡΩΠΗ = εγγυηση ο ταδε
Δημοσίευση 25/09/2013 - 11:16
Αν πάρεις iphone από Αμερική,θα πρέπει να πας σε κάποιο Apple store για οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις. Ενώ από Ευρώπη υπεύθυνη η infoquest.
Δημοσίευση 25/09/2013 - 12:04
καλησπερα στην κοινοτητα... εχω να ασχοληθω σοβαρα με το iphone απο το 4αρι και το εχω χασει λιγο. Θελω να παρω το 5s, να κανω μια ξεκαθαρη ερωτηση, αν το παρω απο αγγλια ή αμερικη(απο το site της apple εννοω) εχω καποιο θεμα? παιζει κανονηκα εδω σε μας? δουλευει κανονηκα με τουσ δικους μας παροχους και με το LTE? και απο που ειναι καλυτερο να το παρω αγγλια η αμερικη?
Δημοσίευση 25/09/2013 - 12:14
καλησπερα στην κοινοτητα... εχω να ασχοληθω σοβαρα με το iphone απο το 4αρι και το εχω χασει λιγο. Θελω να παρω το 5s, να κανω μια ξεκαθαρη ερωτηση, αν το παρω απο αγγλια ή αμερικη(απο το site της apple εννοω) εχω καποιο θεμα? παιζει κανονηκα εδω σε μας? δουλευει κανονηκα με τουσ δικους μας παροχους και με το LTE? και απο που ειναι καλυτερο να το παρω αγγλια η αμερικη?
Aπο το Site της Apple παραγγελία απευθείας δε μπορείς να κάνεις.
Δημοσίευση 25/09/2013 - 13:01
Aπο το Site της Apple παραγγελία απευθείας δε μπορείς να κάνεις.
Το A1533 θες απο εκεί ή καλύτερα αυτό της T-Mobile.
Δε θα έχεις όμως εγγύηση εδώ. Προτίμησε απο Αγγλία.
τι εννοεις δεν μπορω να κανω απευθειας? πατησα buy now και μπηκα σε μια φορμα αγορας, κλασσικα... στο apple.co.uk ολα αυτα...
Δημοσίευση 25/09/2013 - 13:19
επισης ανακαλυψα ενα προβλημα, δεν μπορω να επιλεξω την Ελλαδα για delivery adress, στο account μου εχει default billing adress united kingdom και στις επιλογες δεν εχει Ελλαδα
Δημοσίευση 25/09/2013 - 13:26
Δημοσίευση 25/09/2013 - 13:48
Αφού δεν γίνεται να το αγορασεις! Επιτρέπεται μόνο εάν είσαι στην Αγγλία με αγγλική διεύθυνση μόνο. Κάποιοι δοκίμασαν κιόλας μέσω της αραμεξ και η apple uk ακύρωσε την παραγγελία. Μόνο λοιπόν αν έχεις κάποιο γνωστό στην Αγγλία μπορεις να το αγορασεις απο εκει.
υπαρχει οδηγος στα tips με τον οποιο μπορεις να κανεις την παραγγελεια απο αγγλια
Δημοσίευση 25/09/2013 - 13:54
Αν πάρεις iphone από Αμερική,θα πρέπει να πας σε κάποιο Apple store για οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις. Ενώ από Ευρώπη υπεύθυνη η infoquest.
Με τα τωρα δεδομενα, για iphone απο Αμερικη οχι απλα σε καποιο apple store, αλλα σε καποιο apple store της Αμερικης.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 28/09/2013 - 00:07
τι γινεται παιδια οσον αφορα για iphone 5s απο αμερικη με την διαφορα των φορτιστων?εκει δεν εχει 110 v?
Δημοσίευση 28/09/2013 - 00:20
τι γινεται παιδια οσον αφορα για iphone 5s απο αμερικη με την διαφορα των φορτιστων?εκει δεν εχει 110 v?
Είναι universal παίζουν παντού, απλά έναν αντάπτορα χρειάζεται από αμερικάνικο σε ελληνικό 2-3€
@CaLi@
Δημοσίευση 28/09/2013 - 00:22
Με τα τωρα δεδομενα, για iphone απο Αμερικη οχι απλα σε καποιο apple store, αλλα σε καποιο apple store της Αμερικης.
Γράφω 2 λόγια εδώ το τι γίνεται τώρα με τα Apple stores NY...
@CaLi@
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες