Το παραπάνω είναι επίσημη ενημέρωση της Apple και όχι το 9to5.
Το οτι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, δε φταίω εγώ..
nikosgnr , 28/11/2013 - 14:00
Λίγα Post πιο πάνω. Ούτε καν σελίδα.
SIM Free θα ζητήσει, ξεκλείδωτο και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Της T-Mobile & Verizon είναι ξεκλείδωτα.
Δημοσίευση 18/10/2013 - 15:50
Eγραψες οτι γενικα στα apple stores το κανουν αυτο, να δινεις παλια και να εχεις εκπτωση...
ΘΑ το κανουν καποια στιγμη, δεν το κανουν...
Δημοσίευση 18/10/2013 - 23:54
Εγώ πάλι βλέπω οτι το κάνουν. Eπίσης στο Support ρωτάς για ανταλλαγή.
Καμιά σχέση με το Trade-in πρόγραμμα δηλαδή.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/10/2013 - 23:54
Δημοσίευση 19/10/2013 - 08:12
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:21
παιδια εχω κατι επειγον !!
οποιος γνωριζει ας μου πει...ειναι ενας φιλος Καναδα αυτες τις ημέρες και θα μου παρει ενα Iphone 5S....
ποιοα ακριβώς version πρεπει να ζητήσει για να ειναι συμβατά τα δίκτυα και να λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα καθώς και να λειτουργεί κανονικά και το 4G...
η αγορά θα γινει απο apple store..επίσης θα ειναι unlock
ρωτάω γιατι σε αντιστοιχη περιπτωση περυσι απο Αμερική για το iphone 5, επρεπε να παρω συγκεκριμένο μοντέλο για συμβατότητα δικτύων και 4G...
ευχαριστω !
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:25
οποιος γνωριζει ας μου πει...ειναι ενας φιλος Καναδα αυτες τις ημέρες και θα μου παρει ενα Iphone 5S....
ποιοα ακριβώς version πρεπει να ζητήσει για να ειναι συμβατά τα δίκτυα και να λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα καθώς και να λειτουργεί κανονικά και το 4G...
ρωτάω γιατι σε αντιστοιχη περιπτωση περυσι απο Αμερική για το iphone 5, επρεπε να παρω συγκεκριμένο μοντέλο για συμβατότητα δικτύων και 4G...
ευχαριστω !
θα σου παρει το Unlocked a1533 απο apple store μονο. ετσι κι αλλιως αυτο θα του δωσουν ξερω απο καναδα!
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:29
θα σου παρει το Unlocked a1533 απο apple store μονο. ετσι κι αλλιως αυτο θα του δωσουν ξερω απο καναδα!
ευχαριστω !
και της T-Mobile ειναι UNLOCKED
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:30
και απο ποιον παροχο...?? θα ειναι unlocked ?
πχ..απο Αμερική πηρα απο Verizon την εκδοση Α1429 και ειχα συμβατοτητα με ολα...
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:39
και απο ποιον παροχο...?? θα ειναι unlocked ?
πχ..απο Αμερική πηρα απο Verizon την εκδοση Α1429 και ειχα συμβατοτητα με ολα...
ο καναδας φιλε μου στα apple store Πουλαει και unlocked..χωρις παροχο
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:56
ο καναδας φιλε μου στα apple store Πουλαει και unlocked..χωρις παροχο
οπότε δηλαδή απλά πρέπει να ειναι Unlocked a1533 εκδοση, για να εχει συμβατότητα με τα δικά μας δίκτυα και 4g ?
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:59
οπότε δηλαδή απλά πρέπει να ειναι Unlocked a1533 εκδοση, για να εχει συμβατότητα με τα δικά μας δίκτυα και 4g ?
θα εχει και 4g..απλα παιρνεις unlocked ΜΟΝΟ απο apple store..και ολα τα αλλα θα δουλευουν μην μπερδευεσαι..3 κινητα εχω παρει απο καναδα..
Δημοσίευση 19/10/2013 - 13:47
θα εχει και 4g..απλα παιρνεις unlocked ΜΟΝΟ απο apple store..και ολα τα αλλα θα δουλευουν μην μπερδευεσαι..3 κινητα εχω παρει απο καναδα..
Το ιδιο ισχυει και για το appstore της Νεας Υορκης?unlocked απο εκει και ολα δουλευουν?
Δημοσίευση 19/10/2013 - 13:52
απο appstore δινουν t-mobile η verizon? γιατι στο site εχει μονο t-mobile...το ξερω φιλε η ζωη ειναι ενα ρισκο
Δημοσίευση 19/10/2013 - 13:52
συγνωμη ρε παιδια για καναδα λεει ο ανθρωπος οχι αμερικη..μπειτε λιγο στο apple store.ca ενα iphone εχουν και αυτο ειναι unlocked τοσο λαθος κανω;;; 3 iphone εχω παρει..μπαινεις μεσα και λες θελω το ταδε μοντελο ταδε χρωμα unlocked..πληρωνεις, φευγεις
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον μπερδευεται με verizon και t-mobile
οχι αμερικη ειναι διαφορετικα δεν γνωριζω δεν απαντω.
Τελευταία επεξεργασία από: tgiannak, 19/10/2013 - 13:57
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες