Πρόβλημα με παραγγελία iPhone 5S από Αγγλία
Δημοσίευση 23/09/2013 - 15:08
Ad
Δημοσίευση 23/09/2013 - 16:15
Εγώ είχα βάλει στο billing τα στοιχεία της forward2me και μου έσειλαν mail, ζητώντας να τους καλέσω.
Τους τηλεφώνησα και με ρώτησαν σε ποια χώρα έχει εκδοθεί η κάρτα, την εκδότρια τράπεζα και πώς είναι γραμμένο το όνομά μου στην κάρτα.
Επίσης, αν το τηλέφωνο που είχα δώσει (της forward2me) είναι το τηλέφωνο της courier.
Τους είπα πως όντως, το τηλέφωνο είναι της courier και πως η κάρτα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.
Δεν είχαν πρόβλημα μ' αυτό και προχώρησαν κανονικά την παραγγελία.
Μάλιστα, ρώτησα αν χρειάζεται να στείλω με mail λογαριασμό της κάρτας και ταυτότητα και μου είπαν ότι δε χρειάζεται και ότι αν προκύψει κάτι άλλο θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου.
Δημοσίευση 23/09/2013 - 16:32
Όσοι αλλάξατε τα στοιχεια του biiling adress, φαίνεται η αλλαγη στο site? Έχει τα καινουργια?
Δημοσίευση 23/09/2013 - 16:35
Όσοι αλλάξατε τα στοιχεια του biiling adress, φαίνεται η αλλαγη στο site? Έχει τα καινουργια?
Όχι στην σελίδα της παραγγελίας δεν φαίνεται αλλά μου έστειλα email με την επιβεβαίωση της αλλαγής και ποια στοιχεία άλλαξαν ...οπότε φαντάζομαι είναι οκ
Δημοσίευση 23/09/2013 - 17:05
Αν κατάλαβα καλά έκανες την παραγγελία απο το Αμερικάνικο app store με διεύθυνση αποστολής στη Αγγλία? Αν ναι σε πια Tίμη θα έρθει?Α οκ ευχαριστώ πολυ
Δημοσίευση 23/09/2013 - 17:08
Δημοσίευση 23/09/2013 - 17:11
εμενα παλι ουτε τηλεφωνο ουτε mail..αυτο σημαινει οτι προχωραει κανονικα?γιατι processing λεει ακομα
Δημοσίευση 23/09/2013 - 17:12
Δημοσίευση 23/09/2013 - 17:26
λετε οταν παει prepare for dispatch να βαλω τα λεφτα?
Δημοσίευση 23/09/2013 - 17:35
Εγώ είχα βάλει στο billing τα στοιχεία της forward2me και μου έσειλαν mail, ζητώντας να τους καλέσω.
Τους τηλεφώνησα και με ρώτησαν σε ποια χώρα έχει εκδοθεί η κάρτα, την εκδότρια τράπεζα και πώς είναι γραμμένο το όνομά μου στην κάρτα.
Επίσης, αν το τηλέφωνο που είχα δώσει (της forward2me) είναι το τηλέφωνο της courier.
Τους είπα πως όντως, το τηλέφωνο είναι της courier και πως η κάρτα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.
Δεν είχαν πρόβλημα μ' αυτό και προχώρησαν κανονικά την παραγγελία.
Μάλιστα, ρώτησα αν χρειάζεται να στείλω με mail λογαριασμό της κάρτας και ταυτότητα και μου είπαν ότι δε χρειάζεται και ότι αν προκύψει κάτι άλλο θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου.
τρεχα γυρευε...παντως σε μενα και σε καποια παιδια απο δω μεσα μας ακυρωσαν παραγγελια λογω οτι ειχαμε βαλει billing διευθυνση απο courier! ντοινκ! δε υπαρχει κατι ξεκαθαρο δυστυχως...............μαλλον σε ποιον ανθρωπο θα πεσεις παιζει ρολο....
Τελευταία επεξεργασία από: tgiannak, 23/09/2013 - 17:35
Δημοσίευση 23/09/2013 - 17:37
τρεχα γυρευε...παντως σε μενα και σε καποια παιδια απο δω μεσα μας ακυρωσαν παραγγελια λογω οτι ειχαμε βαλει billing διευθυνση απο courier! ντοινκ! δε υπαρχει κατι ξεκαθαρο δυστυχως...............μαλλον σε ποιον ανθρωπο θα πεσεις παιζει ρολο....
Ακριβώς γιαυτο την ακύρωσαν από ότι κατάλαβα και γιαυτο την ξανακαναμε με το πραγματικό billing address απλά με χώρα την Αμερική
Δημοσίευση 23/09/2013 - 18:18
Εγώ που εβαλα τα στοιχεία ίδια με αυτά της ελληνικής τραπεζικης καρτας και αγγλική διεύθυνση να προχωρήσω?
Δημοσίευση 23/09/2013 - 18:20
παιδια καλω στο τηλεφωνο που γραψατε με βαζει σε αναμονη και μετα τζιφος
Δημοσίευση 23/09/2013 - 18:20
Για να καταλάβω βάλατε αμερικάνικα στοιχεία, ελληνική κάρτα και αποστολή σε αγγλική διεύθυνση?
Εγώ που εβαλα τα στοιχεία ίδια με αυτά της ελληνικής τραπεζικης καρτας και αγγλική διεύθυνση να προχωρήσω?
Αυτά που έβαλες και εσύ βάλαμε ! Διεύθυνση αποστολής:αγγλική ...billing address : ελληνικής αλλά με χώρα την Αμερική και προχωράει
Δημοσίευση 23/09/2013 - 18:22
παιδια καλω στο τηλεφωνο που γραψατε με βαζει σε αναμονη και μετα τζιφος
Ειναι αυτοματοποιημένο σύστημα ...λες στα αγγλικά ότι θες να αλλάξεις μια παραγγελία σου ...και μετά πάλι το σύστημα σου ζητάει τον κωδικό παραγγελίας...το λες αργά και καθαρά έναν έναν τους αριθμούς στα αγγλικά και μετά σε ρωτάει τι άλλο θα θέλατε ...και πες στα αγγλικά θέλω να με συνδέσετε με κάποιον και σε συνδέει σχεδόν άμεσα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες