Εγώ είχα βάλει στο billing τα στοιχεία της forward2me και μου έσειλαν mail, ζητώντας να τους καλέσω.
Τους τηλεφώνησα και με ρώτησαν σε ποια χώρα έχει εκδοθεί η κάρτα, την εκδότρια τράπεζα και πώς είναι γραμμένο το όνομά μου στην κάρτα.
Επίσης, αν το τηλέφωνο που είχα δώσει (της forward2me) είναι το τηλέφωνο της courier.
Τους είπα πως όντως, το τηλέφωνο είναι της courier και πως η κάρτα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.
Δεν είχαν πρόβλημα μ' αυτό και προχώρησαν κανονικά την παραγγελία.
Μάλιστα, ρώτησα αν χρειάζεται να στείλω με mail λογαριασμό της κάρτας και ταυτότητα και μου είπαν ότι δε χρειάζεται και ότι αν προκύψει κάτι άλλο θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου.
τρεχα γυρευε...παντως σε μενα και σε καποια παιδια απο δω μεσα μας ακυρωσαν παραγγελια λογω οτι ειχαμε βαλει billing διευθυνση απο courier! ντοινκ! δε υπαρχει κατι ξεκαθαρο δυστυχως...............μαλλον σε ποιον ανθρωπο θα πεσεις παιζει ρολο.
Έτσι είναι.
Και μένα την πρώτη παραγγελία που έκανα από άλλο appleid με διεύθυνση Aramex, μου την ακύρωσαν αμέσως.
Προφανώς έχει να κάνει με την ευελιξία του ατόμου που θα διαχειριστεί την παραγγελία.