Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 5 ψήφοι

Πρόβλημα με παραγγελία iPhone 5S από Αγγλία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
677 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   apva

apva

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/09/2013 - 22:10

Εγώ είχα βάλει στο billing τα στοιχεία της forward2me και μου έσειλαν mail, ζητώντας να τους καλέσω.

Τους τηλεφώνησα και με ρώτησαν σε ποια χώρα έχει εκδοθεί η κάρτα, την εκδότρια τράπεζα και πώς είναι γραμμένο το όνομά μου στην κάρτα.

Επίσης, αν το τηλέφωνο που είχα δώσει (της forward2me) είναι το τηλέφωνο της courier.

Τους είπα πως όντως, το τηλέφωνο είναι της courier και πως η κάρτα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.

Δεν είχαν πρόβλημα μ' αυτό και προχώρησαν κανονικά την παραγγελία.

Μάλιστα, ρώτησα αν χρειάζεται να στείλω με mail λογαριασμό της κάρτας και ταυτότητα και μου είπαν ότι δε χρειάζεται και ότι αν προκύψει κάτι άλλο θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου.

τρεχα γυρευε...παντως σε μενα και σε καποια παιδια απο δω μεσα μας ακυρωσαν παραγγελια λογω οτι ειχαμε βαλει billing διευθυνση απο courier! ντοινκ! δε υπαρχει κατι ξεκαθαρο δυστυχως...............μαλλον σε ποιον ανθρωπο θα πεσεις παιζει ρολο.

Έτσι είναι.

Και μένα την πρώτη παραγγελία που έκανα από άλλο appleid με διεύθυνση Aramex, μου την ακύρωσαν αμέσως.

Προφανώς έχει να κάνει με την ευελιξία του ατόμου που θα διαχειριστεί την παραγγελία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   cyberfox

cyberfox

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2013 - 22:22

καλησπέρα

τελικά ...μπορεί κάποιος να γρ'αψει τι στοιχεια βάζουμε στο billing address & shipping address..??? ωστ να γινει δεκτη η παραγγελια

ευχαριστω

#153   mariosni1992

mariosni1992

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Twitter:@M_Nikolaidis

Δημοσίευση 23/09/2013 - 22:24

καλησπέρα
τελικά ...μπορεί κάποιος να γρ'αψει τι στοιχεια βάζουμε στο billing address & shipping address..??? ωστ να γινει δεκτη η παραγγελια
ευχαριστω

Στο shipping address θα βάλεις τα στοιχεία της αραμεξ και στο billing address τα δικά σου στοιχεία με την ελληνική διεύθυνση και σαν χώρα Αμερική καλύτερα που έχει και σαν περιοχή την Αθήνα που βρίσκεται στην πολιτεία της Γεωργίας ...και θα πάρεις και ένα τηλέφωνο στην apple Αγγλίας για να δώσεις το ελληνικό κινητό σου δίνοντας και τον κωδικό της χώρας μας (0030)

#154   cyberfox

cyberfox

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 22:32

..........στο τηλεφωνημα δεν πρεπει να τους αναφερω να αλλαξουν και την χωρα για Ελλαδα...οπως εγραψε καποιος παραπανω,,,???

#155   mariosni1992

mariosni1992

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 22:34

..........στο τηλεφωνημα δεν πρεπει να τους αναφερω να αλλαξουν και την χωρα για Ελλαδα...οπως εγραψε καποιος παραπανω,,,???

Πες το κι αν στο αλλάξουν κανένα πρόβλημα ...εμένα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου αλλάξουν την χώρα ...και ότι δεν έχω θέμα γιατί η τράπεζα μου έχει αποδεχθεί την συναλλαγή

#156   cyberfox

cyberfox

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 22:54

............και ετσι θα αποσταλει Ελλάδα...???

#157   mariosni1992

mariosni1992

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 22:55

............και ετσι θα αποσταλει Ελλάδα...???

Ναι μέσω αραμεξ βέβαια ...πρώτα δηλαδή η apple θα το στείλει στην αραμεξ και μετά η αραμεξ στην Ελλάδα

#158   cyberfox

cyberfox

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:06

Ναι μέσω αραμεξ βέβαια ...πρώτα δηλαδή η apple θα το στείλει στην αραμεξ και μετά η αραμεξ στην Ελλάδα

εγώ θα χρησιμοποιησω την forward2me....ok....ευχαριστώ......!!!

#159   christoforos258

christoforos258

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Twitter:@chrisxenofontos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:09

Καλημερα! εχω το εξης θεμα! χτες το βραδυ εκανα μια παραγγελια απο το online store της apple της αγγλιας...χρησιμοποιησα την διευθυνση που μου εχει δωσει η αραμεξ και σαν διευθυνση αποστολης και σαν διευθυνση χρεωσης....ομως σημερα το πρωι ελαβα ενα μηνυμα που ελεγε οτι μου ακυρωσαν την παραγγελια λογω λανθασμενων τραπεζικων στοιχείων....παιζει ρολο που η καρτα που χρησιμοποιησα ειναι ελληνικης τραπεζας? το θεμα ειναι οτι εχει δεσμευτει και το ποσο! και δεν ξερω ποτε θα αποδεσμευτει....επισης εκει που λεει billing info δεν εχει επιλογη να βαλω τα ελληνικα στοιχεια....τουλαχιστον δηλαδη να εβαζα τα ελληνικα στοιχεια στο billing info κι να στελνοταν στην διευθυνση της aramex.... εχετε καμια αποψη?

ευχαριστω!

Καλημερα! εχω το εξης θεμα! χτες το βραδυ εκανα μια παραγγελια απο το online store της apple της αγγλιας...χρησιμοποιησα την διευθυνση που μου εχει δωσει η αραμεξ και σαν διευθυνση αποστολης και σαν διευθυνση χρεωσης....ομως σημερα το πρωι ελαβα ενα μηνυμα που ελεγε οτι μου ακυρωσαν την παραγγελια λογω λανθασμενων τραπεζικων στοιχείων....παιζει ρολο που η καρτα που χρησιμοποιησα ειναι ελληνικης τραπεζας? το θεμα ειναι οτι εχει δεσμευτει και το ποσο! και δεν ξερω ποτε θα αποδεσμευτει....επισης εκει που λεει billing info δεν εχει επιλογη να βαλω τα ελληνικα στοιχεια....τουλαχιστον δηλαδη να εβαζα τα ελληνικα στοιχεια στο billing info κι να στελνοταν στην διευθυνση της aramex.... εχετε καμια αποψη?

ευχαριστω!

φιλε ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. η apple ακυρωνει αυτοματα ολα που εχουν σαν παραληπτη την aramex. εκανα λογαριασμο στην borderlinx  εδω και 1 χρονο. εχω βαλει πανω απο 6-7 παραγγελιες ολες μια χαρα!!! 

#160   gd4ever

gd4ever

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:10

Παιδια το κοστος μεταφορας ποιο είναι? επισης υπαρχουν διαθεσιμα κινητα στο apple store στο λονδινο? με το lte θα εχουμε θεμα αμα το παρουμε απο εκει?

#161   gd4ever

gd4ever

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:11

με τελωνειο θεματα δεν εχετε?

#162   mariosni1992

mariosni1992

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:12

φιλε ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. η apple ακυρωνει αυτοματα ολα που εχουν σαν παραληπτη την aramex. εκανα λογαριασμο στην borderlinx εδω και 1 χρονο. εχω βαλει πανω απο 6-7 παραγγελιες ολες μια χαρα!!!

Μετά από συζητήσεις καταλήξαμε ότι το πρόβλημα ήταν στο billing info και έπρεπε εκεί να βάλουμε τα ελληνικά στοιχεία...τώρα δεν ξέρω προς το παρόν έχω ξανακάνει την παραγγελία με αραμεξ και δεν την έχουν ακυρώσει ..

#163   christoforos258

christoforos258

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:12

παντος παιδια με aramex και τις υπολοιπες ειχα πολλα προβληματα. με την borderlinx δεν μου ακυρωθηκε ποτε. και εχω βαλει σε biling address αρκετεσ διαφορετικες διευθυνσεις

#164   christoforos258

christoforos258

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:14

με τελωνειο θεματα δεν εχετε?

τελωνειο απο UK?! 

#165   mariosni1992

mariosni1992

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:14

Παιδια το κοστος μεταφορας ποιο είναι? επισης υπαρχουν διαθεσιμα κινητα στο apple store στο λονδινο? με το lte θα εχουμε θεμα αμα το παρουμε απο εκει?

Το κόστος μεταφοράς με αραμεξ ειναι περίπου 10€ για ενα iPhone ...διαθεσιμα άμεσα δεν υπάρχουν πουθενά ανα τον κόσμο...από Οκτώβριο πάλι...από Αγγλία δεν θα έχεις θέμα ούτε με το Lte ούτε με τελωνείο καθώς ειναι στην ευρωπαϊκή έξωση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες