Πολύ εντυπωσιακό! Πρέπει να έχεις πολύ καλό σήμα στην περιοχή σου ε...τις ρυθμίσεις για reduce motion, refresh background etc φαντάζομαι στο off..εμετά από δύο εβδομάδες χρήσης του iPhone 5S θέμα !! ένα πράγμα που μου έχει κάνει πολύ εντύπωση είναι η μπαταρία του στην πρώτες φόρτισης μου κρατούσε πάντα 2 ημέρες... κάθε φόρτιση που του κάνω μου φαίνεται ότι η μπαταρία του γίνετε όλο και ποιο δυνατή.. στην τελευτεα φόρτιση μου έχει κρατήσει 3 μέρες σήμερα είναι η τρίτη μέρα και είμαι στο 42% φορτίζω πάντα από USB και πάντα όταν πάει στα 20% με φυσιολογική χρήση wi-fi και αρκετά τηλέφωνα... οπότε με την μπαταρία του μιας και κάποια παρτίδα βγήκε ελατωματική δεν έχω θέμα !! επίσης με το Home Button το θόρυβο που λέγανε τσίκι τσίκι ούτε αυτό μου το κάνει πιέζεται φυσιολογικά χωρίς θόρυβο το ακουστικό του και όλα τα κουμπιά του δουλεύουνε κανονικά και το κυριότερο ειναι εάν πιάσεις την συσκευή και την κουνήσεις δεν κουδουνίζει δεν ακούγετε τίποτα όπως ακουγότανε μερικά 5 σαν να έχουνε χαλίκια μέσα !! !! είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω είναι ότι ποιο καλό είχα και έχω πιά !!
Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 31/12/2013 - 18:35