Μπορεί ναι... άμα πας σε Apple Store πάντως παίρνεις σφραγισμένο.
Τα πρώτα iPhone 5S στην Ελλάδα και εντυπώσεις
Δημοσίευση 15/10/2013 - 15:11
Ad
Δημοσίευση 16/10/2013 - 22:37
http://www.iphonehac...medium=facebook
Τελικα Hardware... ΑΛλα θα λυθει ατιμη Bosch
Τελευταία επεξεργασία από: Serpent, 16/10/2013 - 22:39
Δημοσίευση 17/10/2013 - 05:58
Πολύ καλό νέο!
Δημοσίευση 17/10/2013 - 08:57
Μπορεί ναι... άμα πας σε Apple Store πάντως παίρνεις σφραγισμένο.
Ανασκευασμένο παίρνεις, με το εξωτερικό ολοκαίνουργιο και τα μέσα από άλλο κινητό που είχε ζημιά εξωτερικά...
Απλά είναι από το εργοστάσιο... Ναι σφραγισμένο αλλά στα άσπρα μαγικά κουτάκια ....
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 17/10/2013 - 08:58
@CaLi@
Δημοσίευση 17/10/2013 - 09:35
Καλημέρα,πριν από μια εβδμάδα πήρα και εγώ στα χέρια μου από την Αγγλία από τις πρώτες αποστολές το iphone 5s 32Gb gold η αλλιώς σαμπανιζέ.Με πρώτη ματιά είναι σαν να βλέπεις το 5 αλλά σε άλλο χρώμα,αυτό που σε κάνει να πεις ότι είναι άλλο τηλέφωνο είναι το led της κάμερας και το home button το δαχτυλίδι τίποτα άλλο.Στο ίντερνετ δουλευει αρκετά γρήγορα και τις εφαρμογές τις ανοίγει γρήγορα, του κατέβασα αρκετές εφαρμογές εκεί βλέπω ότι αρχίζει και ζορίζεται δηλαδή όταν το ξεκλειδώνεις η κίνηση γίνεται ποιο αργή.. Ένα θέμα που έχω είναι ότι όταν το έχω στην φόρτιση στο pc η στην πρίζα κανονικά, νοιώθω στο πίσω μέρος όταν το κρατάω σαν να μυρμηγκίαζει δηλαδή σαν να έχει διαρροή ρευματος με ότι και φορτιστή και να βάλω και με τον δικό του φυσικά..Λογικά πρέπει να έχει θέμα. Το έχει κάποιος άλλος ;και παραπάνω θερμοκρασία όταν το δουλευεις αρκετή ώρα σε 3G ενώ με το wifi καθόλου θερμοκρασία.
*χωρίς βλακείες το χρυσό είναι όλα τα λεφτά από κοντά οι φωτογραφίες το δείχνουν πολύ χρυσό αλλά δεν είναι τόσο.Και τις φωτογραφίες που βγάζει είναι πολύ καλύτερες από το 5αρι και προπαντως οι νυχτερινές κατα πολύ διορθωμένες.Φυσικά θα πουν κάποιοι δεν είναι 13MP ,αλλά εμείς λέμε δεν είναι παντόφλα και να θέλει 2 χέρια για να το δουλέψουμε :-D
Δημοσίευση 17/10/2013 - 10:07
Καλημέρα,πριν από μια εβδμάδα πήρα και εγώ στα χέρια μου από την Αγγλία από τις πρώτες αποστολές το iphone 5s 32Gb gold η αλλιώς σαμπανιζέ.Με πρώτη ματιά είναι σαν να βλέπεις το 5 αλλά σε άλλο χρώμα,αυτό που σε κάνει να πεις ότι είναι άλλο τηλέφωνο είναι το led της κάμερας και το home button το δαχτυλίδι τίποτα άλλο.Στο ίντερνετ δουλευει αρκετά γρήγορα και τις εφαρμογές τις ανοίγει γρήγορα, του κατέβασα αρκετές εφαρμογές εκεί βλέπω ότι αρχίζει και ζορίζεται δηλαδή όταν το ξεκλειδώνεις η κίνηση γίνεται ποιο αργή.. Ένα θέμα που έχω είναι ότι όταν το έχω στην φόρτιση στο pc η στην πρίζα κανονικά, νοιώθω στο πίσω μέρος όταν το κρατάω σαν να μυρμηγκίαζει δηλαδή σαν να έχει διαρροή ρευματος με ότι και φορτιστή και να βάλω και με τον δικό του φυσικά..Λογικά πρέπει να έχει θέμα. Το έχει κάποιος άλλος ;και παραπάνω θερμοκρασία όταν το δουλευεις αρκετή ώρα σε 3G ενώ με το wifi καθόλου θερμοκρασία.
*χωρίς βλακείες το χρυσό είναι όλα τα λεφτά από κοντά οι φωτογραφίες το δείχνουν πολύ χρυσό αλλά δεν είναι τόσο.Και τις φωτογραφίες που βγάζει είναι πολύ καλύτερες από το 5αρι και προπαντως οι νυχτερινές κατα πολύ διορθωμένες.Φυσικά θα πουν κάποιοι δεν είναι 13MP ,αλλά εμείς λέμε δεν είναι παντόφλα και να θέλει 2 χέρια για να το δουλέψουμε :-D
Και τα iPad το κάνουν αυτό στην φόρτιση, δεν είναι πρόβλημα!
Δημοσίευση 17/10/2013 - 10:20
Και τα iPad το κάνουν αυτό στην φόρτιση, δεν είναι πρόβλημα!
τι κανουν τα Ipad? σου μυρμηγκιαζουν το χερι ενω το κρατας;;;; δε μπορει να ναι φυσιολογικο..
Δημοσίευση 17/10/2013 - 11:02
Παιδιά αυτό είναι ότι δεν υπάρχει σωστή γείωση στην πρίζα σας.
Δημοσίευση 17/10/2013 - 11:12
Παιδιά αυτό είναι ότι δεν υπάρχει σωστή γείωση στην πρίζα σας.
?? Δε νομίζω πως φταίει κάτι τέτοιο. Αφού λέει και από PC το ίδιο του κάνει.
Δημοσίευση 17/10/2013 - 11:21
?? Δε νομίζω πως φταίει κάτι τέτοιο. Αφού λέει και από PC το ίδιο του κάνει.
Το pc δεν πέφτει πάνω σε πρίζα? Αν δεν υπάρχει σωστή γείωση γενικότερα υπάρχει πρόβλημα.
Δημοσίευση 17/10/2013 - 11:24
Ανασκευασμένο παίρνεις, με το εξωτερικό ολοκαίνουργιο και τα μέσα από άλλο κινητό που είχε ζημιά εξωτερικά...
Απλά είναι από το εργοστάσιο... Ναι σφραγισμένο αλλά στα άσπρα μαγικά κουτάκια ....
Το εργοστάσιο στέλνει κομμάτια (οχι σε retail κουτι) σε ολα τα Apple stores για αλλαγές. Δεν είναι ανακατασκευασμενα - είναι σφαγιασμένα από το εργοστάσιο για αλλαγές..
Πότε πρόλαβαν και ανακασκευαστηκαν τόσα 5S? Αυτό που πήρα είχε μάλιστα iOS 7.0. Αυτό σημαίνει οτι είναι παλιό batch με παλιό λογισμικο. Εαν ήταν ανακατασκευασμενο θα είχε latest iOS.
Δημοσίευση 17/10/2013 - 11:25
Το pc δεν πέφτει πάνω σε πρίζα? Αν δεν υπάρχει σωστή γείωση γενικότερα υπάρχει πρόβλημα.
Μου ακούγεται περίεργο πάντως. Anyway...
Δημοσίευση 17/10/2013 - 11:29
Ένα θέμα που έχω είναι ότι όταν το έχω στην φόρτιση στο pc η στην πρίζα κανονικά, νοιώθω στο πίσω μέρος όταν το κρατάω σαν να μυρμηγκίαζει δηλαδή σαν να έχει διαρροή ρευματος με ότι και φορτιστή και να βάλω και με τον δικό του φυσικά..Λογικά πρέπει να έχει θέμα.
Πολλές φορές είναι ο ενδιάμεσος αγωγός προς την γη και γι' αυτό μόλις το ακουμπάς, αποφορτίζεται ο στατικός ηλεκτρισμός.
Όλο αυτό ακριβώς λόγω της μεταλικής επιφάνειας του τηλ σε σύνδεση με το μεταλικό του PC.
Δημοσίευση 17/10/2013 - 11:40
Ειχα και το 5 εχω και ipad δεν το κανει κανενα και στο σπιτι και στην δουλεια και σε εναν φιλο..Ενω το 5s το κανει παντου σε ολες τις πριζες σπιτι,δουλεια και σε φιλο..Εγω πιστευω οτι εχει θεμα το τηλεφωνο.
*Το 5 γιατι δεν ειχε τετοιο θεμα που ειναι και αυτο μεταλικο;
**Οταν το εχω στο φορητό χωρις ο φορητος ειναι στην πριζα δεν το κανει..
Τελευταία επεξεργασία από: iliaspot, 17/10/2013 - 11:42
Δημοσίευση 17/10/2013 - 11:44
Πολλές φορές είναι ο ενδιάμεσος αγωγός προς την γη και γι' αυτό μόλις το ακουμπάς, αποφορτίζεται ο στατικός ηλεκτρισμός.
Όλο αυτό ακριβώς λόγω της μεταλικής επιφάνειας του τηλ σε σύνδεση με το μεταλικό του PC.
Δεν κανει το τσαφ που πολλες φορες παθαινουμε οταν φοραμε μαλλινα. Το ακουμπας συνεχομενα στο πισω μερος και νιωθεις στο χερι σου ενα γαργαλιτο συνεχομενα οση ωρα που το ακουμπας :S
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)