Ξανά δες το αλλιώς. Πλάτυνε το βλέμμα σου γιατί μόνον έτσι μπορείς να είσαι αντικειμενικός. Φιλικά στο λέω...
Εγώ όμως είδα και απαίτηση:
Εδώ ο άλλος μου έστειλε μήνυμα και επί λέξη έγραφε:
"Στείλε μου ένα πρόμο γιατί δεν πρόλαβα"
Το είδα και τρελάθηκα! Και του απαντώ "Στείλε μου ένα πρόμο σε παρακαλώ". Ετσι λέει ο κόσμος γαϊδούρια!
Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Αν ο άλλος δεν έχει κάρτα υπάρχουν άλλοι 2 εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής στο AppStore. Τώρα αν δεν έχουν τα λεφτά να ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ iPHone. Φιγούρες και λιγούρες....?
Κοίταξε να δεις φίλε μου, οι εφαρμογές στα κινητά ξέρεις γιατί είναι τόσο φθηνές?
Θα σου απαντήσω για να μάθεις και να μάθουν και οι υπόλοιποι.
Είναι φθηνές για να πετιούνται εύκολα. Το νόημα είναι δίνεις 2 ευρώ την κατεβάζεις και αν δεν σου κάνει τη πετάς και δεν υπολογίζεις το 2ευρο. Γιατί η αξία είναι χαμηλή!
Γιατί η αξία είναι τέτοια όση και ενός καφέ, που τον πίνεις και μετά από 10 λεπτά τον βγάζεις στην τουαλέτα!
Αυτό είναι το νόημα.
Δες το λοιπόν αλλιώς και μη πας να δικαιολογήσεις τη κατάσταση!
εχεις πολλα να μαθεις ακομα γιατι αλλιως δεν θα τα ελεγες αυτα.Το ολο θεμα το ξεκινησες με τα promo αστοχα αλλα ισως εχοντας και κατι στο πισω μερος του μυαλου σου.Αν θες να στο αναλυσω να το κανω αλλα δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης.
Καθομαστε 3 μερες και συζηταμε για τα promo ...αυτο που ηθελες το πετυχες για να διατηρεις ζεστο το θεμα.Μακαρι να πετυχει και η εφαρμογη σου αν και προσωπικα δεν με βολεψε καν.