Μια νέα εφαρμογή ΚΙΝΟ για iOS 7
Δημοσίευση 02/10/2013 - 08:30
PRRY4LHJNWTP
Ευχαριστω. Καλη επιτυχία με την εφαρμογη σας.
Ad
Δημοσίευση 02/10/2013 - 08:42
Ευχαριστώ πολυ.
Δημοσίευση 02/10/2013 - 09:02
Και στην τελική εσύ θες να πουλήσεις την εφαρμογή σου οπότε τα 5 λεπτά που θα σου πάρει να κάνεις copy paste το promo και μετά send πιστεύω δεν είναι τίποτα

Στα λέω αυτά εντελώς φιλικά επειδή έχω φιλαράκι που είναι dev και κανό το ίδιο ...
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 02/10/2013 - 09:09
Λοιπόν μετά απο κανα μισαωράκι που ασχολήθηκα με την εφαρμογή, το περιβάλλον είναι όμορφο και φιλικό προς το χρήστη . Κάποια στιγμή όταν πατάς τις τρεις κουκίδες δεν αναταποκρίνεται καλά μερικές φορές....Κατα τα άλλα και τα στατιστικά σου και η ανάλυση είναι καλοφτιαγμένα και προσεγμένα με πολλές επιλογές..... Καλή εφαρμογή, αν ρίξεις την τιμή στο 0,89 και κάνεις ένα καλό Promotion δεν θα πάει χαμένη.
Δημοσίευση 02/10/2013 - 10:09
Πηρα το YRP4FRRAFJ7Y , ευχαριστω θα γραψω σχολια
Δημοσίευση 02/10/2013 - 10:56
Πήρα το LFWJM46KFPKL Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 02/10/2013 - 11:30
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μπήκαν στο κόπο να γράψουν review στο forum.
Ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 02/10/2013 - 11:31
Αν στείλεις με pm (personal message) τότε ξέρεις ποιος που πότε πήρε και μπορείς να έχεις και την "απαίτηση" από το χρήστη να σου πει την άποψη του και να σε βοηθήσει ενώ έτσι αρκετοί δεν μπαίνουν στον κόπο να πουν ότι πήραν promo ούτε και τους νοιάζει να σου πουν την άποψη τους ....
Και στην τελική εσύ θες να πουλήσεις την εφαρμογή σου οπότε τα 5 λεπτά που θα σου πάρει να κάνεις copy paste το promo και μετά send πιστεύω δεν είναι τίποτα
Στα λέω αυτά εντελώς φιλικά επειδή έχω φιλαράκι που είναι dev και κανό το ίδιο ...
Εχεις δίκιο αλλά αυτό το καιρό πνίγομαι. Εχουμε αναλάβει κάτι για γνωστή εταιρία τσιμέντων... και τρέχω....
Δημοσίευση 02/10/2013 - 11:33
Λοιπόν μετά απο κανα μισαωράκι που ασχολήθηκα με την εφαρμογή, το περιβάλλον είναι όμορφο και φιλικό προς το χρήστη . Κάποια στιγμή όταν πατάς τις τρεις κουκίδες δεν αναταποκρίνεται καλά μερικές φορές....Κατα τα άλλα και τα στατιστικά σου και η ανάλυση είναι καλοφτιαγμένα και προσεγμένα με πολλές επιλογές..... Καλή εφαρμογή, αν ρίξεις την τιμή στο 0,89 και κάνεις ένα καλό Promotion δεν θα πάει χαμένη.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οσο για την τιμή που προτείνεις ...χμμμ .......με το ρυθμό των πωλήσεων,,, απλά δεν υπάρχει!
Δημοσίευση 02/10/2013 - 11:51
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οσο για την τιμή που προτείνεις ...χμμμ .......με το ρυθμό των πωλήσεων,,, απλά δεν υπάρχει!
Δεν ξέρω τι ευελπιστείς από τις πωλήσεις της εφαρμογής σου. Προσωπικά θέλω να βγάλω με τη δική/τις δικές μου εφαρμογή/ες τα έξοδα για το dev account renewal, ε κι αν βγάλω και κάτι παραπάνω, γιατί όχι. Πολλά σίγουρα δεν πρόκειται να βγάλω γιατί, όπως και να το κάνουμε, ο Έλληνας δύσκολα πληρώνει για εφαρμογές. Αλλά και ένα καλό portfolio σου ανοίγει δρόμους για άλλες δουλειές όπως και έχουν "κάτσει" για android.
Εκεί προσωπικά εστιάζω και όχι στο πώς θα πείσω τον άλλο να αγοράσει την εφαρμογή μου. Εκτός κι αν η εφαρμογή είναι για global Κοινό, οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα.
Ένα είναι σίγουρο: Keep posting promo codes για να κρατήσεις το thread ζωντανό
Δημοσίευση 02/10/2013 - 12:31
Δεν ξέρω τι ευελπιστείς από τις πωλήσεις της εφαρμογής σου. Προσωπικά θέλω να βγάλω με τη δική/τις δικές μου εφαρμογή/ες τα έξοδα για το dev account renewal, ε κι αν βγάλω και κάτι παραπάνω, γιατί όχι. Πολλά σίγουρα δεν πρόκειται να βγάλω γιατί, όπως και να το κάνουμε, ο Έλληνας δύσκολα πληρώνει για εφαρμογές. Αλλά και ένα καλό portfolio σου ανοίγει δρόμους για άλλες δουλειές όπως και έχουν "κάτσει" για android.
Εκεί προσωπικά εστιάζω και όχι στο πώς θα πείσω τον άλλο να αγοράσει την εφαρμογή μου. Εκτός κι αν η εφαρμογή είναι για global Κοινό, οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα.
Ένα είναι σίγουρο: Keep posting promo codes για να κρατήσεις το thread ζωντανό
![]()
OK!
Δημοσίευση 02/10/2013 - 12:41
Περιθώριο κέρδους πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει....Ανάλογα πως θα πλασάρεις την εκάστοτε εφαρμογή.....Για μένα μπορεις να πας καλά...Φαίνεται δουλεμένη εφαρμογή δεν είναι πρόχειρη δουλειά...
Δημοσίευση 02/10/2013 - 12:44
Περιθώριο κέρδους πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει....Ανάλογα πως θα πλασάρεις την εκάστοτε εφαρμογή.....Για μένα μπορεις να πας καλά...Φαίνεται δουλεμένη εφαρμογή δεν είναι πρόχειρη δουλειά...
THANKS !
Δημοσίευση 02/10/2013 - 13:22
Δημοσίευση 02/10/2013 - 13:23
Πολυ καλη δουλεια μου φαινεται , αξιολογη εφαρμογη με ωραιο μενου γρηγορο με πολλα φιλτρα για επιλογες αριθμων σιγουρα η καλυτερη για το κινο αυτη τη στιγμη .
LOVE YOU !!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες