Καλησπέρα,
Μιας και είμαι ακόμη νέος χρήστης των mac εχω μια απορία. Όταν κλείνω το καπάκι ή παταω sleep πρέπει να περιμένω περίπου 30 sec πριν ξανανιώσει! Είναι φυσιολογικό? Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Δημοσίευση 05/10/2013 - 00:58
Καλησπέρα,
Μιας και είμαι ακόμη νέος χρήστης των mac εχω μια απορία. Όταν κλείνω το καπάκι ή παταω sleep πρέπει να περιμένω περίπου 30 sec πριν ξανανιώσει! Είναι φυσιολογικό? Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Δημοσίευση 05/10/2013 - 01:09
Oχι δεν ειναι . Για να "ξυπνησει" θελει 3 δευτερολεπτα ισως και λιγοτερα καμια φορα
Δημοσίευση 05/10/2013 - 01:16
Αυτό που δοκιμάζω είναι να πατήσω sleep ( or close the lid) και αμέσως (1-30 sec) να πατήσω οποιδήποτε κουμπί για να ξυπνήσει. Μετά το πέρας των πρώτων 30sec ανα πάσα στιγμή πάω να το ξυπνήσω δεν κάνει πάνω απο 1 sec
Δημοσίευση 05/10/2013 - 14:24
Δημοσίευση 05/10/2013 - 14:31
Όχι δεν είναι φυσιολογικό η αλήθεια είναι. Θα έπρεπε να κάνει από 1-3 δεύτερα το πολύ για να ξυπνήσει. Έχεις πειράξει τίποτα από τις ρυθμίσεις με κάποιο τρίτο πρόγραμμα?
Δοκίμασε να κάνεις ένα repair disk permissions στον δίσκο από το Disk Utilities και κάνε ένα restart και δοκίμασε πάλι.
Δημοσίευση 05/10/2013 - 16:02
θα βγάλω βίντεο για να καταλάβετε τι εννόω γιατί με το apple support που μίλησα μέσω chat που είπαν ότι ειναι φυσιολογικό
Δημοσίευση 05/10/2013 - 16:37
Ψαξτο φιλε μου, γιατι και το δικο μου το retina δεν θελει πανω απο 2 sec για να "ξυπνησει".
Δημοσίευση 05/10/2013 - 16:55
όπως φαίνεται και στο βίντεο χρειάζεται 30 sec. Αν κλείσω το καπάκι και πάω μετά απο 1 λεπτό να το ανοίξω θα ξυπνήσει σε 1 sec είτε είναι στην μπρίζα είτε όχι. Είναι λες και θέλει minimum 30sec για να μπεί σε sleep mode. Το είδα και εχθές αυτό mark αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το case μου.
Δημοσίευση 05/10/2013 - 17:32
όπως φαίνεται και στο βίντεο χρειάζεται 30 sec. Αν κλείσω το καπάκι και πάω μετά απο 1 λεπτό να το ανοίξω θα ξυπνήσει σε 1 sec είτε είναι στην μπρίζα είτε όχι. Είναι λες και θέλει minimum 30sec για να μπεί σε sleep mode. Το είδα και εχθές αυτό mark αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το case μου.
Καταρχήν δοκίμασες να κάνεις repair disk permissions? Αν ναι και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο κάνε και ένα reset την Pram σου.
Κατά την εκκίνηση να έχεις πατημένα το alt+cmd+p+r θα ακούσεις πάλι τον ήχο του bootarismatos, έχε τα πατημένα μέχρι να ακούσεις τον ήχο 2 φορές και μετά δοκίμασε πάλι.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες