Άρα καλά το υπέθεσα ότι ήταν θέμα μνήμης. Μακάρι να είχαμε και εμείς εδώ Apple Store.
Μέσα στην ταλαιπωρία σου με αυτήν την κίνηση σε κέρδισαν για πελάτη για πολλά χρόνια ακόμα.
Δημοσίευση 07/10/2013 - 13:34
Άρα καλά το υπέθεσα ότι ήταν θέμα μνήμης. Μακάρι να είχαμε και εμείς εδώ Apple Store.
Μέσα στην ταλαιπωρία σου με αυτήν την κίνηση σε κέρδισαν για πελάτη για πολλά χρόνια ακόμα.
Δημοσίευση 07/10/2013 - 13:41
ναι νομιζω οτι με κράτησαν για πελάτη για τα επόμενα 5 χρόνια τουλαχιστον!
Δημοσίευση 07/10/2013 - 13:49
Γιατί ενώ στην αρχή μου είπαν ότι ήταν εντάξη μόλις το άνοιξα μπροστά τους κόλαγε πάλι, σαν να είχε θέμα η ram και επειδή δεν είχαν διαθεσιμό το δικό μου έδωσαν το αμέσως καλυτερο διαθέσιμο!
Αγαπάμε apple store!!
btw αλλαξα και το κινητό λόγω κίτρινης οθόνης
Να γινει sticky παρακαλω
Δημοσίευση 07/10/2013 - 13:50
Να γινει sticky παρακαλω
Αυτά είναι γνωστά βρε Αντώνη όπου υπάρχει Apple Store by Apple.
Το θέμα είναι εδώ στην μπανανία τι κάνουμε...
Δημοσίευση 07/10/2013 - 13:52
update from UK:
μου πήραν τον i5 8GB 256ssd
και μου έδωσαν new i7 8GB 512ssd
Γιατί ενώ στην αρχή μου είπαν ότι ήταν εντάξη μόλις το άνοιξα μπροστά τους κόλαγε πάλι, σαν να είχε θέμα η ram και επειδή δεν είχαν διαθεσιμό το δικό μου έδωσαν το αμέσως καλυτερο διαθέσιμο!
Αγαπάμε apple store!!
btw αλλαξα και το κινητό λόγω κίτρινης οθόνης
Aυτοί το τερμάτισαν.
Πολύ ευχαριστώς μελλοντικά να πάω για ένα καφεδάκι Αγγλία σε περίπτωση προβλήματος. Εύκολα..
Δημοσίευση 07/10/2013 - 13:52
Αυτά είναι γνωστά βρε Αντώνη όπου υπάρχει Apple Store by Apple.
Το θέμα είναι εδώ στην μπανανία τι κάνουμε...
Στην μπανανια μακαρι να μπορουσαμε τουλαχιστον να αποδοσουμε τα του καισαρως τω καισαρι ... Δηλ, να τα βαζουμε με τους πραγματικα υπευθυνους αθλιους retailer και οχι με την apple
Δημοσίευση 07/10/2013 - 13:54
Στην μπανανια μακαρι να μπορουσαμε τουλαχιστον να αποδοσουμε τα του καισαρως τω καισαρι ... Δηλ, να τα βαζουμε με τους πραγματικα υπευθυνους αθλιους retailer και οχι με την apple
Οι retailers ελέγχονται από την Apple?Όχι επαρκώς.
Οι providers για τα iPhone ελέγχονται; Καθόλου.
Τουλάχιστον σε Mac υπάρχει καλύτερο σέρβις, αδιαμφισβήτητα.
Την Apple την κατηγορούμαι για τον έλεγχο που δεν κάνει.
Δημοσίευση 07/10/2013 - 13:58
Οι retailers ελέγχονται από την Apple?Όχι επαρκώς.
Οι providers για τα iPhone ελέγχονται; Καθόλου.
Τουλάχιστον σε Mac υπάρχει καλύτερο σέρβις, αδιαμφισβήτητα.
Την Apple την κατηγορούμαι για τον έλεγχο που δεν κάνει.
Πρεπει να καταλαβεις οτι η Apple ειναι ενας κατασκευαστης που ζητα προσβαση σε ενα retail καναλι. Δεν ειναι δυνατον παντα η προσβαση αυτη να του παρεχεται με τους ορους που θετει αυτη. Ειναι καθαρο αυτο ??
Οπου το retail καναλι ειναι στην ιδιοκτησια της η Apple κανει παντα αυτο που πρεπει. Πολλαααα χρονια τωρα ....
Δημοσίευση 07/10/2013 - 14:01
Αν είχε φυσική παρουσία στο service και μόνο για την ικανοποίηση των πελατών της θα γινόταν. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό αλλά δεν την νοιάζει.
Η Dell γιατί έχει, η Toshiba, η Lenovo?
Η Dell που στο εξωτερικό παρέχει περίπου τα ίδια με την Apple στο service γιατί έρχεται το παίρνει και στο φτιάχνει ή σου δίνει άλλο; Σπίτι σου πάντα.Στην Ελλάδα όχι στο εξωτερικό.
Δημοσίευση 07/10/2013 - 14:04
Αν είχε φυσική παρουσία στο service και μόνο για την ικανοποίηση των πελατών της θα γινόταν. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό αλλά δεν την νοιάζει.
Η Dell γιατί έχει, η Toshiba, η Lenovo?
Η Dell που στο εξωτερικό παρέχει περίπου τα ίδια με την Apple στο service γιατί έρχεται το παίρνει και στο φτιάχνει ή σου δίνει άλλο; Σπίτι σου πάντα.Στην Ελλάδα όχι στο εξωτερικό.
H Dell παρεχει τα ιδια με την Apple στο εξωτερικο ?? Μην τα λες αυτα, γελαει ο κοσμος ..
Δημοσίευση 07/10/2013 - 14:05
Δε γελάει κανένας. Είχα dell και στο λέω. Τους πήρα 8¨30 το πρωί, 10 ήρθαν το πήραν είχα DOA και 1 είχα άλλο..Άργησαν γιατί πέρασαν τα πάντα από το backup που έκαναν..
Μη στέκεσαι εκεί όμως, σύγκρινε στην Ελλάδα τα δεδομένα.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 07/10/2013 - 14:06
Δημοσίευση 07/10/2013 - 14:06
Δε γελάει κανένας. Είχα dell και στο λέω. Τους πήρα 8¨30 το πρωί, 10 ήρθαν το πήραν είχα DOA και 1 είχα άλλο..Άργησαν γιατί πέρασαν τα πάντα από το backup που έκαναν..
Σου εχει χαλασει ποτε dell στην αμερικη ??
Πιο γρηγορα θα στο φτιαχναν σε ενα apple store παρα να περιμενες τον τεχνικο της dell ...
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 07/10/2013 - 14:07
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες