Live TV εχει οτι βλεπεις εκει, λιγα καναλια, μερικα αθλητικα και 3-4 αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.
Ταινιες και σειρες ειναι on demand, βρισκεις την ταινια πατας και παιζει
Τελευταία επεξεργασία από: gvsb, 26/02/2014 - 12:59
Δημοσίευση 26/02/2014 - 12:59
Live TV εχει οτι βλεπεις εκει, λιγα καναλια, μερικα αθλητικα και 3-4 αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.
Ταινιες και σειρες ειναι on demand, βρισκεις την ταινια πατας και παιζει
Τελευταία επεξεργασία από: gvsb, 26/02/2014 - 12:59
Δημοσίευση 26/02/2014 - 13:10
Αν το κανω restore και δεν το κανω jailbreak θα δουλεψει;το εχει κανει καποιος;μην το κανω αδικα!
θα δουλέψει αλλα θα πρέπει να κανεις επαναφορά συσκευών γιατι μετα δεν θα το αναγνωρίζει εκτος και δεν το έχεις βαλει σε δεύτερη συσκευή .
δεν είμαι σίγουρος για αυτό, εγώ παλιότερα είχα κάνει unjailbreak και συνέχισε να μου δουλεύει κανονικά χωρίς επαναφορά συσκευών. (τότε δούλευε και με JB)
Αν δεν το κάνει κάποιος δεν πρόκειται να το μάθουμε σίγουρα.
εγώ αυτήν την εβδομάδα δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί δεν είμαι σπίτι, οποιος το κάνει ας μας πει πρώτον αν δουλεύει και δεύτερον αν πρέπει να κανεις ανανέωση συσκευών
εκανες jb οχι restore γιαυτό σου δούλευε.
1. δούλευε κανονικά χωρίς JB
2. οταν βγηκε το evasion έκανα JB και δούλευε με ts protector αλλα αλλα για καποιο αλλο λογο χρειαστηκε να κανω unjailbreak.
3. έκανα clean restore το IOS 7.04
4. έκανα restore ενα backup που είχα πάρει πριν το JB και έπαιξε κανονικά χωρίς επαναφορά συσκευών.
5. ξαναεκανα JB και εβλεπα κανονικα (με το πατσαρισμενο) εως την δευτερα το πρωί. Απο τοτε ειμαι σε ένα connect fail.
Τελευταία επεξεργασία από: gvsb, 26/02/2014 - 13:11
Δημοσίευση 26/02/2014 - 13:54
φίλε Μάνο έχες απόλυτο δίκαιο.Θέλει τον πρώτο pass που σου έχει έρθει!Να σαι καλά!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:08
τιποτα φιλε μου απλα εφαγα αρκετες ωρες τηλ.συνομιλιας για να βρεθει ενας χριστιανός να μου το πει και εμενα...οποιος δεν το εχει τους λεει για ενα reset στους κωδικους και ειναι οκ.
Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:24
Επειδη το θέμα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σελίδες για να τις διαβασω ολες, μπορει καποιος που το εχει και δουλευει να μου πει πως ακριβως μπορεις να το χρησιμοποιησεις;
Εχει nova το σπιτι των γονιων στις Σερρες και θελω να δω απο Θεσσαλονικη αν μπορω να το χρησιμοποιώ και με ποια φορμουλα (πχ αν συνδεθω εγω διακοπτει την εκπομπη στην τηλεοραση που ειναι ο αποκωδικοποιητης κτλ)
Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:27
Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:32
Μπορείς να βλέπεις οτι θες ταυτόχρονα στον αποκωδικοποιητη και σε 2 δηλωμένες φορητές συσκευές.
Μπορείς να κανείς αυτο που θες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα
Σε ευχαριστώ. Και κατι που αναφερθηκε με jailbroken devices, τι παιζει; Εχει καποιο προβλημα με εχει fix για να το ξεπερασεις;
Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:43
Δημοσίευση 26/02/2014 - 15:29
εγω εχω iphone4s jailb. ποια εκδοση του nova go πρεπει να βαλω και τι αλλο ειμαι με 7,0,4?
Τελευταία επεξεργασία από: mytonis, 26/02/2014 - 15:30
Δημοσίευση 26/02/2014 - 15:38
Δημοσίευση 26/02/2014 - 15:53
τιποτα φιλε μου απλα εφαγα αρκετες ωρες τηλ.συνομιλιας για να βρεθει ενας χριστιανός να μου το πει και εμενα...οποιος δεν το εχει τους λεει για ενα reset στους κωδικους και ειναι οκ.
Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να τους στέλνεις ένα mail στη forthnet με το πρόβλημα σου και σου απαντάνε αμέσως .έτσι έχουν εξυπηρετηθεί χώρις αναμονή στο τηλέφωνο
Δημοσίευση 26/02/2014 - 17:28
Καλησπέρα σε όλους.Εγω εχω το iPad mini και το ειχα jb σε 7.0.4. Έκανα update σε 7.0.6 και έβαλα το nova go και μπενω κσνονικα κάνει login αλλα τρέχει τρέχει και δεν κάνει αναπαραγωγή και βγάζει σφάλμα δικτύου ή υπρφορτωση.ας μου απαντήσει κάποιος.Το βλέπει ακόμη ως jb ή έχει πρόβλημα η εφαρμογή. Ευχαριστώ
εγω εχω iphone4s jailb. ποια εκδοση του nova go πρεπει να βαλω και τι αλλο ειμαι με 7,0,4?
Δημοσίευση 26/02/2014 - 17:57
Προσωπικά ειμαι πολυ απαισιόδοξος, ενδεχόμενος να μην βρεθεί λύση.
Το skygo που ειναι το αντίστοιχο για Αγγλία εχει πολυ καιρο τωρα που δεν παιζει με JB.
Τελευταία επεξεργασία από: gvsb, 26/02/2014 - 17:58
Δημοσίευση 26/02/2014 - 19:02
Προσωπικά ειμαι πολυ απαισιόδοξος, ενδεχόμενος να μην βρεθεί λύση.
Το skygo που ειναι το αντίστοιχο για Αγγλία εχει πολυ καιρο τωρα που δεν παιζει με JB.
Και με το skygo προσπαθούν πολλοί περισσότεροι να το κάνουν να παίξει, απ' ότι το novago.....
Κι εγώ δεν βλέπω φως στον ορίζοντα καθώς και αν κατα τύχη δουλέψει, αυτοί οι μισάνθρωποι θα βγάλουν αυτόματα νέο update....
Πάω να σκαλίσω λίγο τα Bein Sports, Al Jazeera Sports, Fox Sports κτλ... Χαιρετίσματα στη Forthnet...
Δημοσίευση 26/02/2014 - 20:42
Μεσα!Και με το skygo προσπαθούν πολλοί περισσότεροι να το κάνουν να παίξει, απ' ότι το novago.....
Κι εγώ δεν βλέπω φως στον ορίζοντα καθώς και αν κατα τύχη δουλέψει, αυτοί οι μισάνθρωποι θα βγάλουν αυτόματα νέο update....
Πάω να σκαλίσω λίγο τα Bein Sports, Al Jazeera Sports, Fox Sports κτλ... Χαιρετίσματα στη Forthnet...
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες