Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Nova go

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
901 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   gvsb

gvsb

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/02/2014 - 12:59

Live TV εχει οτι βλεπεις εκει, λιγα καναλια, μερικα αθλητικα και 3-4 αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.

Ταινιες και σειρες ειναι on demand, βρισκεις την ταινια πατας και παιζει

Τελευταία επεξεργασία από: gvsb, 26/02/2014 - 12:59

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   gvsb

gvsb

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2014 - 13:10

Αν το κανω restore και δεν το κανω jailbreak θα δουλεψει;το εχει κανει καποιος;μην το κανω αδικα!

θα δουλέψει αλλα θα πρέπει να κανεις επαναφορά συσκευών γιατι μετα δεν θα το αναγνωρίζει εκτος και δεν το έχεις βαλει σε δεύτερη συσκευή . 

δεν είμαι σίγουρος για αυτό, εγώ παλιότερα είχα κάνει unjailbreak και συνέχισε να μου δουλεύει κανονικά χωρίς επαναφορά συσκευών. (τότε δούλευε και με JB)

Αν δεν το κάνει κάποιος δεν πρόκειται να το μάθουμε σίγουρα.

εγώ αυτήν την εβδομάδα δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί δεν είμαι σπίτι, οποιος το κάνει ας μας πει πρώτον αν δουλεύει και δεύτερον αν πρέπει να κανεις ανανέωση συσκευών

εκανες jb οχι restore γιαυτό σου δούλευε.  

1. δούλευε κανονικά χωρίς JB
2. οταν βγηκε το evasion έκανα JB και δούλευε με ts protector αλλα αλλα για καποιο αλλο λογο χρειαστηκε να κανω unjailbreak.
3. έκανα clean restore το IOS 7.04
4. έκανα restore ενα backup που είχα πάρει πριν το JB και έπαιξε κανονικά χωρίς επαναφορά συσκευών.
5. ξαναεκανα JB και εβλεπα κανονικα (με το πατσαρισμενο) εως την δευτερα το πρωί. Απο τοτε ειμαι σε ένα connect fail.

Τελευταία επεξεργασία από: gvsb, 26/02/2014 - 13:11

#528   christosibz

christosibz

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 26/02/2014 - 13:54

φίλε  Μάνο έχες απόλυτο δίκαιο.Θέλει  τον πρώτο pass  που σου έχει έρθει!Να σαι καλά!!!!!!!!!!!!!!!

#529   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12948 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:08

τιποτα φιλε μου απλα εφαγα αρκετες ωρες τηλ.συνομιλιας για να βρεθει ενας χριστιανός να μου το πει και εμενα...οποιος δεν το εχει τους λεει για ενα reset στους κωδικους και ειναι οκ.  

#530   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:24

Επειδη το θέμα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σελίδες για να τις διαβασω ολες, μπορει καποιος που το εχει και δουλευει να μου πει πως ακριβως μπορεις να το χρησιμοποιησεις;

Εχει nova το σπιτι των γονιων στις Σερρες και θελω να δω απο Θεσσαλονικη αν μπορω να το χρησιμοποιώ και με ποια φορμουλα (πχ αν συνδεθω εγω διακοπτει την εκπομπη στην τηλεοραση που ειναι ο αποκωδικοποιητης κτλ)

#531   gvsb

gvsb

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:27

Μπορείς να βλέπεις οτι θες ταυτόχρονα στον αποκωδικοποιητη και σε 2 δηλωμένες φορητές συσκευές.

Μπορείς να κανείς αυτο που θες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

#532   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:32

Μπορείς να βλέπεις οτι θες ταυτόχρονα στον αποκωδικοποιητη και σε 2 δηλωμένες φορητές συσκευές.

Μπορείς να κανείς αυτο που θες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

Σε ευχαριστώ. Και κατι που αναφερθηκε με jailbroken devices,  τι παιζει; Εχει καποιο προβλημα με εχει fix για να το ξεπερασεις;

#533   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3469 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/02/2014 - 14:43

Τωρα προς το παρων δεν ξεπερνιέται

#534   mytonis

mytonis

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2014 - 15:29

εγω εχω iphone4s jailb. ποια εκδοση του nova go πρεπει να βαλω και τι αλλο ειμαι με 7,0,4?

Τελευταία επεξεργασία από: mytonis, 26/02/2014 - 15:30

#535   sotos1980

sotos1980

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/02/2014 - 15:38

Καλησπέρα σε όλους.Εγω εχω το iPad mini και το ειχα jb σε 7.0.4. Έκανα update σε 7.0.6 και έβαλα το nova go και μπενω κσνονικα κάνει login αλλα τρέχει τρέχει και δεν κάνει αναπαραγωγή και βγάζει σφάλμα δικτύου ή υπρφορτωση.ας μου απαντήσει κάποιος.Το βλέπει ακόμη ως jb ή έχει πρόβλημα η εφαρμογή. Ευχαριστώ

#536   amptoun

amptoun

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2014 - 15:53

τιποτα φιλε μου απλα εφαγα αρκετες ωρες τηλ.συνομιλιας για να βρεθει ενας χριστιανός να μου το πει και εμενα...οποιος δεν το εχει τους λεει για ενα reset στους κωδικους και ειναι οκ.  

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να τους στέλνεις ένα mail στη forthnet με το πρόβλημα σου και σου απαντάνε αμέσως .έτσι έχουν εξυπηρετηθεί χώρις αναμονή στο τηλέφωνο

#537   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3469 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2014 - 17:28

Καλησπέρα σε όλους.Εγω εχω το iPad mini και το ειχα jb σε 7.0.4. Έκανα update σε 7.0.6 και έβαλα το nova go και μπενω κσνονικα κάνει login αλλα τρέχει τρέχει και δεν κάνει αναπαραγωγή και βγάζει σφάλμα δικτύου ή υπρφορτωση.ας μου απαντήσει κάποιος.Το βλέπει ακόμη ως jb ή έχει πρόβλημα η εφαρμογή. Ευχαριστώ

εγω εχω iphone4s jailb. ποια εκδοση του nova go πρεπει να βαλω και τι αλλο ειμαι με 7,0,4?

Σε j/b πλεον απο την Δευτερα δεν υπαρχει εκδοση και τροπος που να παιζει προς το παρων!Κλειδωσανε την εκδοση που επαιζε!Οποτε υπομονη μεχρι να βρεθει κατι!

#538   gvsb

gvsb

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2014 - 17:57

Προσωπικά ειμαι πολυ απαισιόδοξος, ενδεχόμενος να μην βρεθεί λύση.

Το skygo που ειναι το αντίστοιχο για Αγγλία εχει πολυ καιρο τωρα που δεν παιζει με JB.

Τελευταία επεξεργασία από: gvsb, 26/02/2014 - 17:58

#539   thanvot

thanvot

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 26/02/2014 - 19:02

Προσωπικά ειμαι πολυ απαισιόδοξος, ενδεχόμενος να μην βρεθεί λύση.

Το skygo που ειναι το αντίστοιχο για Αγγλία εχει πολυ καιρο τωρα που δεν παιζει με JB.

Και με το skygo προσπαθούν πολλοί περισσότεροι να το κάνουν να παίξει, απ' ότι το novago.....
Κι εγώ δεν βλέπω φως στον ορίζοντα καθώς και αν κατα τύχη δουλέψει, αυτοί οι μισάνθρωποι θα βγάλουν αυτόματα νέο update....
Πάω να σκαλίσω λίγο τα Bein Sports, Al Jazeera Sports, Fox Sports κτλ... Χαιρετίσματα στη Forthnet...

#540   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3469 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2014 - 20:42

Και με το skygo προσπαθούν πολλοί περισσότεροι να το κάνουν να παίξει, απ' ότι το novago.....
Κι εγώ δεν βλέπω φως στον ορίζοντα καθώς και αν κατα τύχη δουλέψει, αυτοί οι μισάνθρωποι θα βγάλουν αυτόματα νέο update....
Πάω να σκαλίσω λίγο τα Bein Sports, Al Jazeera Sports, Fox Sports κτλ... Χαιρετίσματα στη Forthnet...

Μεσα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1