Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Nova go

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
901 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   djnet71

djnet71

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Twitter:@jvakalakis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 27/02/2014 - 23:26

Να ρωτήσω κι εγώ...ενώ έχω επιλέξει stay logged in κάθε φορά που θα κλείσω το iPad και το ξανανοίξω να μπω κάποια στιγμή στο novago μου γράφει password incorrect και πρέπει να ξανά βάλω το pin!ενω όταν απλά βγαίνω κ ξανά μπαίνω στο novago με βάζει κατευθείαν!ξέρει κανεις τι παίζει;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   gvsb

gvsb

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2014 - 00:59

Τόσα χρονια ψάχνω ενα σοβαρό τροπο να βλέπω μπαλίτσα στο ipad αλλα τζίφος. Μονο το sopcast κάνει καμία φορά τη δουλειά αλλα τελευταία δεν το πολύ βάζουν στα links. Ξέρει κανένας για torrent stream ή έστω κανα τροπο/app ν- βλέπουμε?

Με sopcast πως βλέπεις; Λιγο που κοίταξα δεν βρήκα κατι

#558   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/02/2014 - 01:04

Σιγά να μην αφήσουν να λειτουργεί η εφαρμογή σε JB συσκευή... Είναι πολλά τα λεφτάααααα!

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#559   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 28/02/2014 - 01:23

σε desktop παιζει??

#560   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2014 - 09:09

οχι

#561   Sers1612

Sers1612

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 28/02/2014 - 09:27

σε desktop παιζει??

Παίζει.

#562   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2014 - 09:32

Με sopcast πως βλέπεις; Λιγο που κοίταξα δεν βρήκα κατι

Υπήρχε το sopcast lite το οποίο τώρα αφαιρέθηκε απο το AppStore. Υπάρχει κάπου στο internet το .ipa του. Με αυτό κανεις paste to sop: link που βρίσκεις στα site , αλλα δεν παίζουν όλα.

#563   adriano7

adriano7

iPH User

• 103 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2014 - 09:33

Αν είσαι Jailbroken η λύση σου βρίσκεται στο XBMC. Ταινίες- σειρές με ελληνικούς υπότιτλους, live κανάλια παγκοσμίως και πολλοί αγώνες με το SportsDevil.
Googlαρε το σαν "XBMC οδηγός" γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω link...

Πόσο θεός είσαι!! Ούτε το Χα πάρει πρέφα. GRAZIE!

#564   Niksop

Niksop

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 28/02/2014 - 11:15

Συγνωμη για τα greeklish χτες κατανοω!Θα ξαναρωτησω βεβαια μπας και βρω και γω μια ακρη...Λοιπον jailbreak 5.1.1 ipad 3 που μεχρι πριν λιγες μερες ολα επαιζαν ρολοι αλλα η nova θελησε να μας ξαναφτιαξει οπως ειναι γνωστο...Το προβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι οτι ολα τα λινκς που εχουν βαλει τα παιδια κρασαρουν καμια ιδεα?Εχω εγκαταστησει ολα τα versions με οτι τροπο υπαρχει που μπορεις να τα περασεις αλλα τζιφος...το ιδιο επισης και σε iphone 5s jb 7.04....και μια extra ερωτηση...ποιο το οφελως της nova να κοβει τις jb συσκευες που δεν επηρεαζεται καθολου ουσιαστικα αφου πρεπει να εισαι συνδρομητης και του πιο ακριβου πακετου τους....ουτε η apple δεν εχει τετοιο κομπλεξ με jb συσκευες...

#565   Niksop

Niksop

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 28/02/2014 - 11:35

Επισης να αναφερω οτι στο iphone καποιο απο τα αρχεια δεν ξερω ποιο ηταν τρεχει αλλα στο connect μου βγαζει συνεχεια prompt connect failed...κουλο λιγο??και δεν ειναι οτι εχω λαθος κωδικους κτλ...

#566   parhss

parhss

iPH Contributor

• 1663 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 28/02/2014 - 11:40

Παίζει.

εχει καποια διαδικασια διαφορετικη ?? η οπως κανονικα?

#567   gvsb

gvsb

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2014 - 12:45

Μα καλα τι ζόρι τραβάνε αν εγω έχω jailbreak? μια χαρά νόμιμο ειναι εξάλλου. Το καλύτερο που χουμε να κάνουμε ειναι να τους βομβαρδίσουμε στα μηνύματα, αν και δε νομίζω να φταίνε οι αποδω, αλλα η πλατφόρμα των sky, sky italia κοκ

η επίσημη δικαιολογία είναι ότι παραβιάζει την συμφωνία με τους παρόχους του περιεχομένου τους. Παπαριες μαριτσα μου αν ρωτησεις εμενα.

Λιγες περισσοτερες πληροφοριες εδω απο εναν αγγλο που μιλησε για το θεμα με το customer services του sky uk.

το παραπανω με το JB το καταλαβαινω εως καποιο σημειο, αυτο που δεν καταλαβαινω με το τιποτα ειναι γιατι το μπλοκαρουν μεσω 3G. Εχει καποιος καποια δικαιολογια για αυτο? 

#568   thanvot

thanvot

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 28/02/2014 - 13:42

Συγνωμη για τα greeklish χτες κατανοω!Θα ξαναρωτησω βεβαια μπας και βρω και γω μια ακρη...Λοιπον jailbreak 5.1.1 ipad 3 που μεχρι πριν λιγες μερες ολα επαιζαν ρολοι αλλα η nova θελησε να μας ξαναφτιαξει οπως ειναι γνωστο...Το προβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι οτι ολα τα λινκς που εχουν βαλει τα παιδια κρασαρουν καμια ιδεα?Εχω εγκαταστησει ολα τα versions με οτι τροπο υπαρχει που μπορεις να τα περασεις αλλα τζιφος...το ιδιο επισης και σε iphone 5s jb 7.04....και μια extra ερωτηση...ποιο το οφελως της nova να κοβει τις jb συσκευες που δεν επηρεαζεται καθολου ουσιαστικα αφου πρεπει να εισαι συνδρομητης και του πιο ακριβου πακετου τους....ουτε η apple δεν εχει τετοιο κομπλεξ με jb συσκευες...

Επισης να αναφερω οτι στο iphone καποιο απο τα αρχεια δεν ξερω ποιο ηταν τρεχει αλλα στο connect μου βγαζει συνεχεια prompt connect failed...κουλο λιγο??και δεν ειναι οτι εχω λαθος κωδικους κτλ...

Μην παιδεύεσαι άλλο... Μόνο η τελευταία έκδοση παίζει πλέον και σ'αυτήν δεν μπαίνει κανένας με jailbreak..
Οι παλιές βγάζουν connect fail σε όλους τώρα πια....
Σκαλίζω λίγο με το flex πότε την παλιά, πότε την καινούρια αλλά μάταια ως τώρα....
Έχουν κρυφτεί πολύ καλά

#569   makisst

makisst

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2014 - 20:07

Καλησπέρα..έχω iPad 3 και πέρασα σήμερα την 7.06 και set up as new..Κατέβασα το novago και βάζω τους κωδικούς μου και μετά μου εμφανίζει ένα δεύτερο παράθυρο που ξανά ζητάει μόνο το pin αλλά δεν σε αφήνει να προχωρησεις..δεν έχει πχ το οκ που βγάζει το ίδιο παράθυρο στο λάπτοπ..ξερει κάποιος τι γίνεται γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα..ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Τελευταία επεξεργασία από: makisst, 28/02/2014 - 20:08

#570   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12948 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/02/2014 - 20:14

Σαν pin βάζουμε τον κωδικό που μας έχει δώσει η nova πρώτο .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες