έχω αγγλικά σαν γλώσσα, region USA και mavericks. Ακολουθώ κανονικά τη διαδικασία και μου εμφανίζει τα updates. Όσες φορές και αν δοκίμασα, μου βγάζει αυτό. Έχω κάνει και restart. Τί πρέπει να κάνω;
Δημοσίευση 28/10/2013 - 21:57
έχω αγγλικά σαν γλώσσα, region USA και mavericks. Ακολουθώ κανονικά τη διαδικασία και μου εμφανίζει τα updates. Όσες φορές και αν δοκίμασα, μου βγάζει αυτό. Έχω κάνει και restart. Τί πρέπει να κάνω;
Δημοσίευση 28/10/2013 - 22:56
Σε όσους εσάς που δούλεψε, το Apple ID που έχετε είναι ελληνικό ή αμερικάνικο;
Δημοσίευση 28/10/2013 - 23:08
Ελληνικό , φίλε... Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.
Δημοσίευση 28/10/2013 - 23:14
Ειχα και εγω θεμα με το apple id, αλλα χρησιμοποιησα ενα διαφορετικο (του αδερφου μου) και ημουν κομπλε!
Δημοσίευση 28/10/2013 - 23:17
Το δικό μου Apple ID είναι ελληνικό. Το θέμα είναι να δουλέψει σε αυτό το ID και όχι σε άλλο, ώστε να έχω όλα τα προγράμματα σε ένα τα οποία αξίζουν πάρα πολλά χρήματα. Επίσης το συγκεκριμένο ID είναι και developer, οπότε δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο.
Δημοσίευση 28/10/2013 - 23:19
Το δικό μου Apple ID είναι ελληνικό. Το θέμα είναι να δουλέψει σε αυτό το ID και όχι σε άλλο, ώστε να έχω όλα τα προγράμματα σε ένα τα οποία αξίζουν πάρα πολλά χρήματα. Επίσης το συγκεκριμένο ID είναι και developer, οπότε δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο.
Και τα δυο ελληνικα ειναι προφανως, και αμεσως μετα το update το γυρισα στο δικο μου! απλως προφανως τρωει bug σε ηδη bugαρισμενη κατασταση. (inception)
Δημοσίευση 28/10/2013 - 23:25
Και τα δυο ελληνικα ειναι προφανως, και αμεσως μετα το update το γυρισα στο δικο μου! απλως προφανως τρωει bug σε ηδη bugαρισμενη κατασταση. (inception)
Το γύρισες στο δικό σου, αλλά σαν purchased φαίνονται στο άλλο που έγιναν download.
Δημοσίευση 29/10/2013 - 16:47
Το γύρισες στο δικό σου, αλλά σαν purchased φαίνονται στο άλλο που έγιναν download.
οταν ετρεξες τα trial ποιο email εβαλες? πρεπει να ειναι το ιδιο με το id
Δημοσίευση 29/10/2013 - 17:36
Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις email στο trial
@zarzonis
σου έστειλα pm
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 30/10/2013 - 17:29
Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις email στο trial
@zarzonis
σου έστειλα pm
φιλε αν ριξεις μια ματια πολλοι που δεν εβαλαν το ιδιο μειλ ειχαν προβλημα...
Τελευταία επεξεργασία από: stalll, 30/10/2013 - 17:29
Δημοσίευση 30/10/2013 - 17:40
Το mail το ίδιο είχα βάλει. Το έλυσα το θέμα. Για κάποιο λόγο κάτι έπαιζε με τον υπολογιστή μου. Το δοκίμασα από άλλο υπολογιστή και τα κατέβασε κανονικά, κάνοντας χρήση του Apple ID μου. Οπότε προστέθηκαν στο Apple ID μου και τα κατέβασα από τον υπολογιστή. Όλα μια χαρά τώρα. Εμφανίζονται κανονικά και στα purchased.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο γιατί ως τώρα δεν είχα πρόβλημα άλλη φορά αλλά δεν έχω κανονικό mac υπολογιστή. Προς το παρόν έχω hackintosh και στα Mavericks πήγα με clean install. Δε νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα γιατί όπως είπα, ποτέ δεν ήταν αιτία για κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα. Δε δοκίμασα να ξανακάνω clean install για να αποφύγω την ταλαιπωρία.
Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 30/10/2013 - 17:43
Δημοσίευση 31/10/2013 - 12:07
Δημοσίευση 31/10/2013 - 12:17
Πάρε κόσμε iWork λέμε. Και άμα δεν πήρες και το 20άρι GB cloud storage πετάξου και στο σχετικό τόπικ στο bla bla.
χάχα έχει βάση αυτό που λες με το storage!
Δημοσίευση 02/11/2013 - 15:28
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στον "adinamos" δουλεύουν τέλεια όλα!!!
Τα 20 GB cloud storage πως θα το αποκτήσουμε? ενημερώστε μας και εμάς..
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες