καλημερα και απο εμενα παιδια , διαβαζω καιρο το φορουμ αν και δεν γραφω γενικα ο λογος ειναι οτι δεν εχω ακομα παρει iphone , αν και ειχα παλαιοτερα το 3gs που το ειχα πουλησει μετα απο μια εβδομαδα , ημουν μπλακμπερακιας ., σορρυ ...εχω ομως ipad λογο εργασιας που το εχω βολευτει πολυ ..
εφτασε ομως η στιγμη να μπω και εγω στο κλαμπ , και ελεγα να ξεκινησω με το 5s , επειδη δεν εχω παρακολουθησει και ειναι και αδυνατον να διαβασω ολο το φορουμ για να ενημερωθω θα ηθελα την βοηθεια σας οσοι μπορειτε και εχετε την διαθεση .
Ελεγα να παω για 5s 32αρι , το θεμα ειναι ομως απο που να το παρω ?? γιατι εχω μπερδευτει λιγο ....στην document που ρωτησα δεν εχουν DOA , πιστευω οτι DOA χρειαζεται αν παιξει κατι με το κινητο , εδω διαβαζω οτι αν παθει κατι καποια πανε σε ινφοκουεστ και καποια γερμανο που ειναι γενικα χειροτερο σερβις και δεν βρισκεις ακρη και τα λοιπα Ελληνικα γνωστα θεματα ..
Ποια ειναι η γνωμη σας ? που να παω να το παρω ? το χρηματικο δεν ειναι θεμα για μενα , 50 ευρω πανω η κατω δεν ειναι το προβλημα μου , το θεμα ειναι να υπαρχει η σωστη υποστηριξη και να μην ξενερωσω με το που κανω την αγορα αν χτυπα ξυλο συμβει κατι με το κινητο..
Γενικα με το που το ανοιξω τι πρεπει να προσεξω ? ποια ειναι τα γνωστα προβληματα που μπορει να εχει ? οθονες , χτυπηματα κτλ ?
Σορρυ για τις χαζες ερωτησεις , αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησω και εγω γιατι ειμαι λιγο μπερδεμενος..
Ευχαριστω εκ των προτερων οσους βρουν τον χρονο να απαντησουν