Να πάρεις από you.Η Wind από εγγύηση αν μπλέξεις καλά κρασιά..
iPad Air Διαθεσιμότητα Σε Καταστήματα
Ad
Δημοσίευση 08/11/2013 - 16:02
Να πάρεις από you.Η Wind από εγγύηση αν μπλέξεις καλά κρασιά..
και εγω αυτην την αισθηση εχω !!!
στην κουβεντα μου τους εχει βγαλει ολους παραεισαγωγεις, ετοιμους να κλεισουν και τη μονη σταθερα, τους ιδιους.
οφ τοπικ.
Αληθεια αν κλεισει το καταστημα που εχεις αγορασει την συσκευη, δεν εχεις και εγγυηση ; (αφου η εγγυηση ειναι συνδεδεμενη με το καταστημα).
Ηξερα για συνδεση των apple συσκευων με μεχρι 5 υπολογιστες. Μου ειπε οτι και οι εφαρμογες εχουν τον ιδιο περιορισμο, δηλαδη καθε εφαρμογη μπορεις να την λειτουργησεις σε μεχρι 5 συσκευες με το ιδιο id. Ισχυει κατι τετοιο ;
οφ τοπικ τελος.
Δημοσίευση 08/11/2013 - 16:07
Έχω την αίσθηση ότι εισαγωγή κάνουν μόνο Voda, Cosmote και η Wind παίρνει ότι μένει-λίγα κομμάτια ειδικά στην αρχή.Οπότε αυτά που λένε είναι μπούρδες εντελώς...
Αν κλείσει το κατάστημα έχεις Infoquest(αν κλείσει το you.gr λέμε). Αν κλείσει και η Infoquest πας Document-Systemgraph που είναι αισθητά καλύτεροί από Arvato και σια...Έχεις Apple εγγύηση όπως και να έχει 1 χρόνο κι άλλο 1 λόγω Ευρωπαϊκής νομοθεσίας...
Μέχρι 5 συσκευές authorize σε ένα pc αν αυτό εννοείς. Για εφαρμογές έτσι νομίζω είναι, μπορεί να είναι και παραπάνω από 5 αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Δημοσίευση 08/11/2013 - 16:11
Έχω την αίσθηση ότι εισαγωγή κάνουν μόνο Voda, Cosmote και η Wind παίρνει ότι μένει-λίγα κομμάτια ειδικά στην αρχή.Οπότε αυτά που λένε είναι μπούρδες εντελώς...
Αν κλείσει το κατάστημα έχεις Infoquest(αν κλείσει το you.gr λέμε). Αν κλείσει και η Infoquest πας Document-Systemgraph που είναι αισθητά καλύτεροί από Arvato και σια...Έχεις Apple εγγύηση όπως και να έχει 1 χρόνο κι άλλο 1 λόγω Ευρωπαϊκής νομοθεσίας...
Μέχρι 5 συσκευές authorize σε ένα pc αν αυτό εννοείς. Για εφαρμογές έτσι νομίζω είναι, μπορεί να είναι και παραπάνω από 5 αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Για τον εξτρα 1 χρονο που λες λογω ΕΕ, πας στο καταστημα ή InfoQuest/Systemgraph/Arvato κτλ?
Δημοσίευση 08/11/2013 - 16:49
Για τις συσκευες το γνωριζα. Δεν ηξερα ομως οτι και οι εφαρμογες οταν αγοραστουν υποκεινται σε περιορισμο συγκεκριμενων συσκευων (5) που επιτρεπεται να λειτουργησουν.
Δημοσίευση 08/11/2013 - 18:03
Αυτο θα εγραφα και εγω. Τι φαση? Θα φοβαμαι να φορτιζω το iPad Air τωρα; :-S :-S
Δημοσίευση 08/11/2013 - 18:48
Δημοσίευση 08/11/2013 - 18:49
Δημοσίευση 08/11/2013 - 19:06
Αν ειναι Air και παλι, δεν δικαιολογειται!
Δημοσίευση 08/11/2013 - 19:30
Δημοσίευση 09/11/2013 - 00:37
Παιδιά μετά από επικοινωνία που είχα με το you.gr ακύρωσα την παραγγελία λόγω καθυστέρησης με άγνωστη διάρκεια. Θα το πάρω από το golden-i, το οποίο θα με ειδοποιήσει με sms όταν έρθει.
Δημοσίευση 09/11/2013 - 02:20
Παιδιά μετά από επικοινωνία που είχα με το you.gr ακύρωσα την παραγγελία λόγω καθυστέρησης με άγνωστη διάρκεια. Θα το πάρω από το golden-i, το οποίο θα με ειδοποιήσει με sms όταν έρθει.
τι ημερομηνια σου εδωσε το golden-i ;
Δημοσίευση 09/11/2013 - 11:21
τι ημερομηνια σου εδωσε το golden-i ;
Δεν μου είπε κάποια συγκεκριμένη ούτε το golden-i. Το προτίμησα γιατί έχει δικό του expert trained service και γιατί έχω μια υποψία ότι θα έρθει εκεί το air νωρίτερα (είχε πριν από τα άλλα μαγαζιά 16άρια άσπρα).
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες