InfoQuest πάνε. Δε σε απαχολεί όμως. Εσύ το πας εκεί που το αγόρασες.
iPad Air Διαθεσιμότητα Σε Καταστήματα
Ad
Δημοσίευση 10/12/2013 - 02:37
InfoQuest πάνε. Δε σε απαχολεί όμως. Εσύ το πας εκεί που το αγόρασες.
Πως, με απασχολεί...Εχω εμπειρια απο 2 κινητα τα οποια τα πηγα για service arvato και τα 2 βγηκαν με υγρασια.. χωρις οντως να ισχιει γιατι τα ανοιξα και τα εφτιαξα μονος μου
ΟΠΟΤΕΕΕ.. InfoQuest και παλι Infooo
Δημοσίευση 12/12/2013 - 17:01
Εδω στην πατρα τζιφος.... Κι εγω αυτο περιμένω....
Το τσίμπησα σήμερα, από Γερμανό με επιδότηση από VPN αεροπορίας 32gb 4g!!! Για τους έν Πατραις ενδιαφερόμενους Γερμανός Κορίνθου μεταξύ κολοκοτρωνη και Αγίου Νικολαου.
Δημοσίευση 13/12/2013 - 22:19
Με γεια
Απο που το πηρες? 32gb?
Δημοσίευση 13/12/2013 - 22:35
Με γεια
Απο που το πηρες? 32gb?
Από kaizer shop Αθήνα, πολύ καλή τιμή και πολύ εξυπηρετικοί. Δυστυχώς όχι πήρα το 16άρι γιατί νόμιζα ότι θα ήταν αρκετά αλλά το μετάνιωσα...τα 32 είναι μονόδρομος για tablet! Την επόμενη φορά δε θα κάνω το ίδιο λάθος.
Δημοσίευση 13/12/2013 - 22:40
Αν δεν εχεις ολα σου τα αλμπουμ φωτογραφιων μια χαρα θα ειναι
Ηθελα να παρω το 32αρι space grey αλλα ειδα δεν το εχουν πια :/
Να το χαρεις και κοιτα και το dropbox για αποθηκευση αρχειων!
Δημοσίευση 13/12/2013 - 23:03
Αν δεν εχεις ολα σου τα αλμπουμ φωτογραφιων μια χαρα θα ειναι
Ηθελα να παρω το 32αρι space grey αλλα ειδα δεν το εχουν πια :/
Να το χαρεις και κοιτα και το dropbox για αποθηκευση αρχειων!
Σε ευχαριστώ πολύ! Τα αρχεία δε με προβληματίζουν, έχω και το icloud, οι εφαρμογές είναι που μου γεμίζουν τη μνήμη. Επίσης οι δαχτυλιές στην οθόνη είναι ένα πρόβλημα, στο μαύρο θα είναι ακόμα πιο έντονο. Κάποια καλή ζελατίνη να μου προτείνετε;
Δημοσίευση 13/12/2013 - 23:04
Τελευταία επεξεργασία από: PasxosC, 13/12/2013 - 23:05
Δημοσίευση 13/12/2013 - 23:11
Σε ευχαριστώ πολύ! Τα αρχεία δε με προβληματίζουν, έχω και το icloud, οι εφαρμογές είναι που μου γεμίζουν τη μνήμη. Επίσης οι δαχτυλιές στην οθόνη είναι ένα πρόβλημα, στο μαύρο θα είναι ακόμα πιο έντονο. Κάποια καλή ζελατίνη να μου προτείνετε;
Τα παιχνιδια εχουν μεγαλο μεγεθος συνηθως, οποτε οταν τερματιζεις ή βαριεσαι καποιο να το διαγραφεις
Δες τις sgp τις εχω στο iphone και ειναι καταπληκτικες !
Δημοσίευση 13/12/2013 - 23:40
Γαματο!
Δημοσίευση 14/12/2013 - 01:13
Φιλε εγω πήρα από bodyguardz.com (http://www.bodyguard...le?devices=2090). Οι άνθρωποι εκεί είναι Full εξυπηρετικοί. Άμα πάρεις κάποια ζελατίνα ή γυαλί και δεν το βάλεις καλά ή σου χαλάσει σου στέλνουν καινούργιο με 75% έκπτωση. Εγώ πήρα το Pure Glass ( http://www.bodyguard...kins-films.html ) αλλά το μείον του είναι ότι είναι πολύ ακριβό. Εγώ το πήρα 50% στο Black Friday!
Επίσης όποιος είναι παιδί του Cloud και θέλει απλά να σερφάρει στο Internet τότε το 16GB είναι για αυτόν. Αλλά ναι και εγώ είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να υπάρχει 16GB iPad (ούτε iPhone)
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 14/12/2013 - 01:20
Δημοσίευση 14/12/2013 - 12:35
εγω πηρα για το μινι 2 μου ενα smart cover (εμπροσθιο μονο, οχι κι απο πισω) που κολλα με μαγνητακια στο πλαι.
για εξτρα προστασια οθονης ('η ακομα και για το πισω cover), τι προτεινετε ρε παιδια;
οσο αφορα το θεμα χωρητικοτητας, για ταμπλετα ειναι αστεια τα 16gb.
για κινητο ειναι μια χαρα πολλα, εφοσον ομως εχεις και ταμπλετ! αν εισαι μονο με κινητο, προφανως τα 32 ειναι η βαση για να κοιτας μοντελα.
Δημοσίευση 14/12/2013 - 12:43
Οσον αφορα προτασεις για θηκες υπαρχει αντιστοιχο θεμα με πολλες προτασεις για να παρεις ιδεεςεγω πηρα για το μινι 2 μου ενα smart cover (εμπροσθιο μονο, οχι κι απο πισω) που κολλα με μαγνητακια στο πλαι.
για εξτρα προστασια οθονης ('η ακομα και για το πισω cover), τι προτεινετε ρε παιδια;
οσο αφορα το θεμα χωρητικοτητας, για ταμπλετα ειναι αστεια τα 16gb.
για κινητο ειναι μια χαρα πολλα, εφοσον ομως εχεις και ταμπλετ! αν εισαι μονο με κινητο, προφανως τα 32 ειναι η βαση για να κοιτας μοντελα.
http://www.iphonehel...ad-mini-retina/
Σε ο,τι αφορα τη χωρητικοτητα ακομα και τα 32 αστεια ειναι εγω μονο με 128 συμβιβαζομαι!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες