Την εχει κανεις στο κινητο;
Μολις σημερα την αγορασα και την δοκιμαζω, αλλα δεν βρισκω καθε ποσα λεπτα κανει ανανεωση τα μαιλ και αρχιζω και νευριαζω!
Δημοσίευση 01/02/2016 - 15:34
Την εχει κανεις στο κινητο;
Μολις σημερα την αγορασα και την δοκιμαζω, αλλα δεν βρισκω καθε ποσα λεπτα κανει ανανεωση τα μαιλ και αρχιζω και νευριαζω!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 01/02/2016 - 15:55
Τι λογαριασμό έχεις; Ανέβασα ένα review πριν λίγο. http://cmd-z.gr/revi...irmail-for-ios/Την εχει κανεις στο κινητο;
Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 01/02/2016 - 15:58
legit
Δημοσίευση 01/02/2016 - 16:01
Τι λογαριασμό έχεις; Ανέβασα ένα review πριν λίγο. http://cmd-z.gr/revi...irmail-for-ios/
δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που να παράμετροποιει χρόνους fetch, σε ότι account το δοκίμασα υποστηρίζει push.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εχω απο ολα, απλα θελω να κανει μια ανανεωση καθε 15 λεπτα γιατι παιρνω αρκετα emai.
Kαι να μην ερχονται ειδοποιησεις, στην οθονη εκτος αν ειναι απο τα VIP.
Eτσι το ειχα το default και με βολευε αφανταστα.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 16:10
πας στα email του τηλεφωνου σου φιλε μου γυρνας οποια email εχεις στο airmail απο χειροκινητα μετακληση κι εισαι ενταξει!!!εγω ψαχνω να βρω πως διαγραφει καποιο email ψαχνω δυο τρια πραγματακια οποιος μπορει ας στειλει να με βοηθησειΤι λογαριασμό έχεις; Ανέβασα ένα review πριν λίγο. http://cmd-z.gr/revi...irmail-for-ios/
δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που να παράμετροποιει χρόνους fetch, σε ότι account το δοκίμασα υποστηρίζει push.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 16:18
πας στα email του τηλεφωνου σου φιλε μου γυρνας οποια email εχεις στο airmail απο χειροκινητα μετακληση κι εισαι ενταξει!!!εγω ψαχνω να βρω πως διαγραφει καποιο email ψαχνω δυο τρια πραγματακια οποιος μπορει ας στειλει να με βοηθησει
Sent from my iPhone 7!!!!
legit
Δημοσίευση 02/02/2016 - 16:26
Δημοσίευση 02/02/2016 - 16:33
legit
Δημοσίευση 02/02/2016 - 16:47
στο boxer μου ερχονται ειδοποιησεις κανονικα κι ας εχω βαλει χειροκινητα στα νεα δεδομενα τον email του τηλεφωνου ενω αυτο τωρα το ξαναδοκιμασα και δυστηχως πρεπει να τα εχω ενεργοποιημενα και να τρωει μπαταρια το τηλεφωνο!!!το ψαχνω το παλευω μπας κι εγω εχω κανει καπου λαθος αλλα ....Οκ, ειχα καταλαβει πως μιλαμε για airmail
Δημοσίευση 04/02/2016 - 19:39
Στην νεα beta εχουν προσθεσει fetch.Εχω απο ολα, απλα θελω να κανει μια ανανεωση καθε 15 λεπτα γιατι παιρνω αρκετα emai.
Kαι να μην ερχονται ειδοποιησεις, στην οθονη εκτος αν ειναι απο τα VIP.
Eτσι το ειχα το default και με βολευε αφανταστα.
Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 04/02/2016 - 19:45
legit
Δημοσίευση 04/02/2016 - 19:49
αντε να δουμε ποτε θα την παρουμε εμεις αυτη την αναβαθμισηΣτην νεα beta εχουν προσθεσει fetch.
ImageUploadedByTapatalk1454607544.273111.jpg
Edit: βασικα δεν βρισκω κ παλι στην beta καμια επιλογη για time interval.
Δημοσίευση 05/02/2016 - 01:47
legit
Δημοσίευση 23/05/2016 - 22:36
Τελικα καποιος που να μπορεσει να με πει πως να κανω τα email να κανουν ανανεωση καθε 15 λεπτα γινεται;
Κ θελω να το αλλαξω ηχο οταν τα λαμβανει αλλα να μην ερχετα ειδοποιηση στο κινητο οταν ειναι κλειδωμενο οπως πχ στο viber.
Θελω απλα να μου λεει το εικονιδιο οτι εχω 3 μαιλ.
Επισης θελω στα vip να κανει αλλο ηχο φυσικα!
Γινεται κατι τετοιο η τσαμπα την εχω αγορασει εδω και τοσο καιρο;
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες