παιδια εβαλα rsim μαζι με cosmote κομμενη σε iphone5s και μου λεει searching εδω και λιγη ωρα ξερει κανεισ τι μπορει να παιζει? χθεσ την ειχα βαλει την rsim με αλλη καρτα cosmote με force 2g και δουλευε

R sim 9
Δημοσίευση 04/03/2014 - 20:25
Ad
Δημοσίευση 05/03/2014 - 14:28
Αν μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας θα σας ήμουν υπόχρεος !!
Έχω ένα iPhone 5 (φίλου μου) το οποίο είναι στην 7.0.6 και δεν έχει κάνει καν activation. Τσέκαρα το ΙΜΕΙ και η συσκευή είναι κλειδωμένη στην Orange Ρουμανίας.
Υπάρχει τρόπος να δουλέψει με Vodafone Ελληνική sim ? Και αν ναι, με ποιον τρόπο ??
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
Ψάχνω εδώ και 2 μέρες στο internet για πληροφορίες αλλά να πω την αλήθεια έχω χάσει εντελώς την μπάλα
Δημοσίευση 05/03/2014 - 14:52
Έχω ένα iPhone 5 (φίλου μου) το οποίο είναι στην 7.0.6 και δεν έχει κάνει καν activation. Τσέκαρα το ΙΜΕΙ και η συσκευή είναι κλειδωμένη στην Orange Ρουμανίας.
Υπάρχει τρόπος να δουλέψει με Vodafone Ελληνική sim ? Και αν ναι, με ποιον τρόπο ??
Ψάχνω εδώ και 2 μέρες στο internet για πληροφορίες αλλά να πω την αλήθεια έχω χάσει εντελώς την μπάλα
![]()
Αγοράζεις μια rsim8 και την τοποθετεις στο κινητό μαζί με τη δική σου την ελληνική σιμ. Θα εμφανιστεί ένα μενού στο οποίο θα επιλέξεις Iphone5 και μετά μια λίστα με παρόχους.Εσύ εκεί θα διαλέξεις Other/Enter IMSI και θα γράψεις 2261007.
Κάνεις επανεκκίνηση και δοκιμάζεις.Θα ενεργοποιηθεί και θα δουλέψει κανονικά.
Δημοσίευση 05/03/2014 - 15:17
Ναι, μέχρι και την 7.0.6 δουλεύουν αυτές οι κάρτες. Δε ξέρουμε αν θα συνεχίζουν να δουλεύουν και στην 7.1 οπότε μη βιαστείς να αναβαθμίσεις.
Δημοσίευση 05/03/2014 - 15:20
Ναι, μέχρι και την 7.0.6 δουλεύουν αυτές οι κάρτες. Δε ξέρουμε αν θα συνεχίζουν να δουλεύουν και στην 7.1 οπότε μη βιαστείς να αναβαθμίσεις.
Ωραία, να στε καλά παίδες. Το κινητό δεν είναι για μένα οπότε αν κάνει το λάθος και αναβαθμίσει αργότερα ο φίλος μου τότε θα κλαίει. Εγώ θα τον ενημερώσω. Οπότε κάνω την κίνηση να αγοράσω και μόλις το φτιάξω σας ενημερώνω.
Σας ευχαριστώ και πάλι !!!
Δημοσίευση 11/03/2014 - 18:57
Καλησπερα παιδια,εχω ενα i phone 5s απο Αγγλια κλειδομενο στην ΕΕ, θα ηθελα την βοηθεια σας στο ποια ρ-σιμ να επιλεξω και τι προβληματα θα εχω...
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 12/03/2014 - 20:27
Ψάχνω εδώ και 2 μέρες στο internet για πληροφορίες αλλά να πω την αλήθεια έχω χάσει εντελώς την μπάλα![]()
Αγοράζεις μια rsim8 και την τοποθετεις στο κινητό μαζί με τη δική σου την ελληνική σιμ. Θα εμφανιστεί ένα μενού στο οποίο θα επιλέξεις Iphone5 και μετά μια λίστα με παρόχους.Εσύ εκεί θα διαλέξεις Other/Enter IMSI και θα γράψεις 2261007.[/size]
Κάνεις επανεκκίνηση και δοκιμάζεις.Θα ενεργοποιηθεί και θα δουλέψει κανονικά.
UPDATE : ήρθε η κάρτα σήμερα την έβαλα και όλα καλά, άνοιξε η συσκευή κανονικά και παίζει !!!! Το μόνο που δεν μπορώ να δοκιμάσω ειναι τα data γιατί είναι καρτοκινητό και δεν έχει μονάδες. Ελπίζω να δουλέψει, μόλις το δώσω στον φίλο μου και βάλει μονάδες θα το δοκιμάσει. Πάντως τα κουμπιά data και 4G υπάρχουν και λειτουργούν.
Μια χαζή ερώτηση : την r-sim την αφήνω μόνιμα μέσα, σωστά;;;
1000000 ευχαριστώ για την βοήθεια και ενημερώνω για τα data μόλις με ενημερώσουν.
Δημοσίευση 14/03/2014 - 14:31
Καλησπερα παιδια εχω κ εγω ενα iphone 4s ios 7.0.2 bb 5.0.00
εχω την rsim 8+ με το πρασινο κουτι.
την δοκιμασα κ αυτο που μου συμβαινει δεν το εχω ξαναδει ποτε,εχει σημα κανονικα ενω μου λεει καμια υπηρεσια.μπορουν να με παρουν τηλεφωνο κ να παρω...αλλα δεν μου λεει cosmote.
Παταω mode gia 4s και μετα επιλεγω τον παροχο μου ειναι κλειδωμενο...verizon κ εχω αυτα τα αποτελεσματα.
Υπαρχει καποια λυση για αυτο?
Δημοσίευση 14/03/2014 - 19:49
Δημοσίευση 14/03/2014 - 19:59
Δημοσίευση 14/03/2014 - 20:00
Καλησπερα παιδια εχω κ εγω ενα iphone 4s ios 7.0.2 bb 5.0.00
εχω την rsim 8+ με το πρασινο κουτι.
την δοκιμασα κ αυτο που μου συμβαινει δεν το εχω ξαναδει ποτε,εχει σημα κανονικα ενω μου λεει καμια υπηρεσια.μπορουν να με παρουν τηλεφωνο κ να παρω...αλλα δεν μου λεει cosmote.
Παταω mode gia 4s και μετα επιλεγω τον παροχο μου ειναι κλειδωμενο...verizon κ εχω αυτα τα αποτελεσματα.
Υπαρχει καποια λυση για αυτο?
Μηνύματα μπορείς να στειλεις; Αν όχι τότε με jailbreak μπορείς να το φτιάξεις
Δημοσίευση 22/03/2014 - 23:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες