Φίλε μου αναμετάδοση κανείς καθαρή κιόλας. Ο τρόπος που το κανείς δεν έχει σημασία. Τώρα ποιος δικηγόρος σε καθησύχασε δεν ξερω. Μια ματιά να ρίξεις για παράδειγμα στους όρους χρήσης του app του alpha θα καταλάβεις. Ο σαφάρι δεν το εκμεταλλεύεται εμπορικά όμως εκεί ειναι το νομικό ζήτημα. Τεσπα ο χρόνος θα δείξει. Πάντως άφησε μας το δικαίωμα να διαφωνούμε με την πολιτική σου.Όποιοι λένε οτι θα κατέβει μπορούν να κοιτάξουν σε κάποιου φίλου τους το Android Market πόσες εφαρμογές για τηλεόραση υπάρχουν. Είμαι σίγουρος οτι είναι πάνω απο 15. Εδώ και στο appstore υπάρχουν ακόμα οι γνωστές net tv κτλπ που είχαν τα ελληνικά κανάλια μόνο που έπαιζαν με δικά τους λινκ και κάποια στιγμή σταμάτησαν την υποστήριξη λόγω κόστους προφανώς σέρβερ και bandwidth αφού οι ίδιοι hostαραν τα κανάλια τους.
Η εφαρμογή αυτή ακόμα και να κατέβει - κάτι που το αποκλείω κατηγορηματικά και ξαναναφέρω οτι έχω μιλήσει με δικηγόρο - τα λινκς θα παίζουν κανονικά αφού δεν τα διαθέτω, ούτε τα αναμεταδίδω εγώ. Η εφαρμογή απλά μπαίνει στο site του κάθε καναλιού και παίζει το λινκ, τίποτα παραπάνω. Κάτι που γίνεται αντίστοιχα και με το Safari δηλαδή
Τελευταία επεξεργασία από: KonstantinosFotos, 27/11/2013 - 14:53