το iphone ειναι απο την αμερικη at&t αλλα εχει ληξει το συμβολιο...
ξεκληδωνεται
Mίλησε με το Support εδώ. Απ'οσο ξέρω πρέπει να είσαι ο κάτοχος.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:24
Πρέπει να είσαι ο κάτοχος.
δυστυχως αρα δεν μπορω να κανω τιποτα...
ευχαριστω πολυ παντως.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:26
Mε απλό Update το WiFi βγαίνει Off. Μόνη λύση μετά η αντικατάσταση..
Πλέον ψάχνεις να βρείς 4S που να μην έχει το παραπάνω.
Όταν λες ψαχνω να βρω 4s που να μην εχει το παραπανω?? Πως θα ξερω αν δεν εχει προβλημα με το wifi? Μονο by trial end error? Υπαρχει καποιο fail safe, καποια μοντελα (συγκεκριμενη σειρα) που δεν ειχαν προβλημα?
Τελευταία επεξεργασία από: Strantford, 27/12/2013 - 19:27
Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:40
αυτο το προβλημα με το wifi απ´οτι εχω μάθει και διαβάσει σε ξένα forums ειναι απο την πρωτη αναβαθμηση του περιβόητου μην πω κατι χειρότερο iOS 7...νομίζω με της νέες αναβάθμισης στην 7.0.4 κανενας δεν εχει αυτο το προβλημα.....wifi.Όταν λες ψαχνω να βρω 4s που να μην εχει το παραπανω?? Πως θα ξερω αν δεν εχει προβλημα με το wifi? Μονο by trial end error? Υπαρχει καποιο fail safe, καποια μοντελα (συγκεκριμενη σειρα) που δεν ειχαν προβλημα?
Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:41
αυτο το προβλημα με το wifi απ´οτι εχω μάθει και διαβάσει σε ξένα forums ειναι απο την πρωτη αναβαθμηση του περιβόητου μην πω κατι χειρότερο iOS 7...νομίζω με της νέες αναβάθμισης στην 7.0.4 κανενας δεν εχει αυτο το προβλημα.....wifi.
Γινοταν και απο ios 5 σε ios 6.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:43
Όταν λες ψαχνω να βρω 4s που να μην εχει το παραπανω?? Πως θα ξερω αν δεν εχει προβλημα με το wifi? Μονο by trial end error? Υπαρχει καποιο fail safe, καποια μοντελα (συγκεκριμενη σειρα) που δεν ειχαν προβλημα?
Συνήθως με απλό Update ανεξαρτήτου iOS.
Έχουν παρουσιαστεί και περιστατικά που χωρίς λόγο βγαίνει Off.
Σήμα κατατεθέν πλεόν στο 4S.. Μη σου τύχει.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:44
πρεπει αυτο κάπως να καλύπτεται απο την εγγύηση σωστά;; (Οσο ειναι σε ισχύει φυσικα).Γινοταν και απο ios 5 σε ios 6.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:45
πρεπει αυτο κάπως να καλύπτεται απο την εγγύηση σωστά;; (Οσο ειναι σε ισχύει φυσικα).
Καλυπτεται.
Αυτο που γινεται ομως με ενα απλο update ειναι το λιγοτερο που μπορω πω τραγικο.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 19:47
κωμικοτραγικο θα έλεγα εγώ..εκει που έλεγα θα αλλάξω μπαταρία,τωρα μαλλον με βλέπω για καινουργια συσκευη..Καλυπτεται.
Αυτο που γινεται ομως με ενα απλο update ειναι το λιγοτερο που μπορω πω τραγικο.
Τελευταία επεξεργασία από: germanos54, 27/12/2013 - 19:50
Δημοσίευση 27/12/2013 - 20:05
αυτο το προβλημα με το wifi απ´οτι εχω μάθει και διαβάσει σε ξένα forums ειναι απο την πρωτη αναβαθμηση του περιβόητου μην πω κατι χειρότερο iOS 7...νομίζω με της νέες αναβάθμισης στην 7.0.4 κανενας δεν εχει αυτο το προβλημα.....wifi.
οχι απο 7,0,3 ξεκινησα να παω σε 7,0,4 ΟΤΑ και το εκαψε....το κινητο μολις το ειχα παραλαβει
Δημοσίευση 27/12/2013 - 22:08
Ενδιαφερουσα εξελιξη. Παιζει εγω που ειμαι ακομα στην 5.0.1 να μπορεσω να την ξαναπερασω για να κανω ενα fresh install και μετα παλι jb με το absinthe (τα έχω όλα κρατημενα και το *.ipsw της 5.0.1 και το absinthe.
Το θεμα ειναι θα με αφησει το itunes να κανω set up as new και να περασω παλι την ιδια εκδοση?
Από ότι καταλαβα το 7.0.4 ειναι ρισκο για εμας τους χρηστες 4s και δεν θελω να μην χωρις wifi επειδη η Apple δεν εχει ιδεα τι κανει.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 22:41
Ενδιαφερουσα εξελιξη. Παιζει εγω που ειμαι ακομα στην 5.0.1 να μπορεσω να την ξαναπερασω για να κανω ενα fresh install και μετα παλι jb με το absinthe (τα έχω όλα κρατημενα και το *.ipsw της 5.0.1 και το absinthe.
Το θεμα ειναι θα με αφησει το itunes να κανω set up as new και να περασω παλι την ιδια εκδοση?
Από ότι καταλαβα το 7.0.4 ειναι ρισκο για εμας τους χρηστες 4s και δεν θελω να μην χωρις wifi επειδη η Apple δεν εχει ιδεα τι κανει.
Μόνο στην 7.0.4 μπορείς να πας. Τα SHSH για συσκευές με Α5+ είναι άχρηστα.
Δημοσίευση 27/12/2013 - 23:42
Αν θελω δλδ να καθαρισω τη συσκευη για να την πουλησω?? Θα πρεπει υποχρεωτικα να την κανω restore και set up as new μονο στην 7.0.4 από την 5.0.1 που ειναι τωρα?
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες