FolderEnhancer (iOS 7) αυτό βρές.
Πλέον σε iOS 7 ίσως να 'ναι και περιττό.
Απλά δε μου το έδειχνε για κάποιο λόγο. Με ένα reboot το εμφάνισε. Το χρησιμοποιώ για να φτιάχνω φακέλους μέσα σε φάκελο.
Δημοσίευση 26/01/2014 - 10:20
FolderEnhancer (iOS 7) αυτό βρές.
Πλέον σε iOS 7 ίσως να 'ναι και περιττό.
Απλά δε μου το έδειχνε για κάποιο λόγο. Με ένα reboot το εμφάνισε. Το χρησιμοποιώ για να φτιάχνω φακέλους μέσα σε φάκελο.
Δημοσίευση 26/01/2014 - 13:14
καλημερα στην παρεα
ανοιγω το cydia και μου βγαζει αυτο το μυνημα και δεν φαινεται τιποτα στο cydia ουτε πακετα ουτε τιποτα
¨could not open file /var/lib/dpkg/status-open(2:no such file or directory)
the package lists or status file could not be parsed or opened
τι λετε να φταιει?
Δημοσίευση 26/01/2014 - 13:24
εσβησα ενα αλλα τιποτα ασε που ειχα καιρο να περασω
Δημοσίευση 26/01/2014 - 13:25
καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι .... μολις εγκατεστησα σε ios 7.0.4 μεσω του BigBoss το CallerID Greece αλλα δεν δειχνει οτι δουλευει μπορειτε να μου πειτε λιγο τη διαδικασια αν δεν εχω κανει κατι σωστα ή λειπει κατι ? μεσω των ρυθμισεων το εμφανιζει κανονικα ειναι enable δηλαδη αλλα οταν καλω απο το σταθερο μου στο κινητο και απο αλλες συσκευες που δεν ειναι απορρητες δεν αναγνωριζει ουτε εμφανιζει τιποτα !!!
ευχαριστω πολυ εκ'των προτερων
Τελευταία επεξεργασία από: labro, 26/01/2014 - 13:25
Δημοσίευση 26/01/2014 - 13:40
Σβήσε τα Repo που πέρασες.
τα εσβησα ολα τα ρεπο και παλι το βγαζει
Δημοσίευση 26/01/2014 - 13:44
καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι .... μολις εγκατεστησα σε ios 7.0.4 μεσω του BigBoss το CallerID Greece αλλα δεν δειχνει οτι δουλευει μπορειτε να μου πειτε λιγο τη διαδικασια αν δεν εχω κανει κατι σωστα ή λειπει κατι ? μεσω των ρυθμισεων το εμφανιζει κανονικα ειναι enable δηλαδη αλλα οταν καλω απο το σταθερο μου στο κινητο και απο αλλες συσκευες που δεν ειναι απορρητες δεν αναγνωριζει ουτε εμφανιζει τιποτα !!!
ευχαριστω πολυ εκ'των προτερων
Δε τα βρίσκει όλα.
τα εσβησα ολα τα ρεπο και παλι το βγαζει
Όχι όλα.. Τα προεγκατεστημένα τα αφήνεις.
Τα προσθέτεις ξανά απο την αρχική στο "περισσότερα Sources..."
Δημοσίευση 26/01/2014 - 13:59
Δε τα βρίσκει όλα.
Όχι όλα.. Τα προεγκατεστημένα τα αφήνεις.
Τα προσθέτεις ξανά απο την αρχική στο "περισσότερα Sources..."
εβαλα και τα ρεπο απο εκει που λεει περισσότερα Sources και παλι τα ιδια βγαζει
εσβησα κατα λαθος 2 αρχεια που εγραφαν status απο εδω file /var/lib/dpkg/status-open μαλλον αυτο θα φταει
Δημοσίευση 26/01/2014 - 14:11
Ωραία. Βάλε ένα Screenshot εδώ.
τινα πω τωρα το εσβησα τελειως και το ανοιξα και τα εμφανιζει ολα αλλα ζηταει καποιες αναβαθμισεις και μευα μου πεταει αυτο
couldnt onfigure pre-deend dpkg for ncurces probably a dependency cycle
Δημοσίευση 26/01/2014 - 14:24
παιδια καλησπέρα!μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να κάνω add το modmyi.com??δεν μου μπαινει με τιποτα?γνωρίζει κανένας??
Δημοσίευση 26/01/2014 - 14:30
παιδια καλησπέρα!μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να κάνω add το modmyi.com??δεν μου μπαινει με τιποτα?γνωρίζει κανένας??
http://apt.modmyi.com/ ετσι το περνας?
Δημοσίευση 26/01/2014 - 14:35
ναι ακριβώσ έτσι!και δεν μου μπαίνει :/
Δημοσίευση 26/01/2014 - 14:42
μήπως πρέπει να σβήσω κανένα άλλο source για να δουλέψει?λέω εγώ!!
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες