Από εμένα τότε θα ξανά δουν λεφτά πάντως! Εάν το αποφασίσουν και αξίζει το αποτέλεσμα! Α, και αν μπορέσουν να κάνουν το λειτουργικό να τρέχει 2 παράθυρα την ίδια στιγμή.
Γεια σου !!!
Δημοσίευση 10/01/2014 - 16:51
Από εμένα τότε θα ξανά δουν λεφτά πάντως! Εάν το αποφασίσουν και αξίζει το αποτέλεσμα! Α, και αν μπορέσουν να κάνουν το λειτουργικό να τρέχει 2 παράθυρα την ίδια στιγμή.
Γεια σου !!!
Δημοσίευση 12/01/2014 - 15:05
Τελευταία επεξεργασία από: huskyaris, 12/01/2014 - 15:07
Δημοσίευση 24/01/2014 - 19:23
Δημοσίευση 24/01/2014 - 19:44
Παιδιά σκεφτείτε το καλά - 4αρα οθόνη δεν έχουμε δει. Αυτό που έχουμε στο 5-5ς είναι μια μεταλλαγμένη 3,5αρα. Πιστεύω αν βγάλει ''σωστή'' τεσσάρα θα έχει μεγάλη επιτυχία
Δημοσίευση 24/01/2014 - 19:54
Παιδιά σκεφτείτε το καλά - 4αρα οθόνη δεν έχουμε δει. Αυτό που έχουμε στο 5-5ς είναι μια μεταλλαγμένη 3,5αρα. Πιστεύω αν βγάλει ''σωστή'' τεσσάρα θα έχει μεγάλη επιτυχία
Δημοσίευση 24/01/2014 - 20:00
Νίκο είναι 4s το συγκεκριμένο
Δημοσίευση 24/01/2014 - 20:02
Τι εννοεις "σωστή" 4αρα;;
Δημοσίευση 24/01/2014 - 20:12
Μάλλον εννοεί σέ διαφορετικό aspect ratio.
Κάτι που δέν παίζει να γίνει, γιατί δέν γίνεται να κάνεις εύκολα scaling όταν αλλάζουν και οι δύο διαστάσεις, χωρίς να χάσεις ποιότητα.
Εκτός άν ξαναγράψεις όλα τα γραφικά.
Η Apple μπορεί να το κάνει εννοείται, αλλά θα δημιουργήσει δυσκολία και θα πάρει χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν και οι εφαρμογές τού App Store.
Δημοσίευση 24/01/2014 - 20:26
16:9 ειναι το aspect ratio οπως τα περισσοτερα κινητά της αγοράς. (Και τηλεοράσεις και monitor) τι αλλο θα μπορούσε να ειναι;;
να παμε σε 4:3 να θυμηθουμε τα παλια
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 25/01/2014 - 08:53
Μάλλον εννοεί σέ διαφορετικό aspect ratio.Κάτι που δέν παίζει να γίνει, γιατί δέν γίνεται να κάνεις εύκολα scaling όταν αλλάζουν και οι δύο διαστάσεις, χωρίς να χάσεις ποιότητα.Εκτός άν ξαναγράψεις όλα τα γραφικά.Η Apple μπορεί να το κάνει εννοείται, αλλά θα δημιουργήσει δυσκολία και θα πάρει χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν και οι εφαρμογές τού App Store.
Δημοσίευση 25/01/2014 - 10:24
Αρκεί να συνεχίσουν να προσφέρουν μιά έκδοση με νορμάλ οθόνη και ίδια χαρακτηριστικά, όπως στό iPad Air και Mini Retina.
Προσωπικά προτιμώ τίς 3,5 ίντσες, αλλά δέν μέ πείραξαν οι 4" τού 5 γιατί ήταν πιό λεπτό και ελαφρύ. Άν και έχω μικρά χέρια και τό 4/4S από πλευράς οθόνης μου έρχεται πιό άνετο.
Αλλά 4,7" παραπάει.
Ειδικά όσοι έχουν tablet ή κάποιο ελαφρύ laptop, θέλουν ένα νορμάλ τηλέφωνο, με καλή μπαταρία, για apps κτλ., και όχι κάτι μεγάλο για σερφάρισμα και ταινίες με τίς ώρες.
Προσωπικά, ελπίζω να το κάνουν μικρότερο σέ διαστάσεις συσκευής, με ίδια οθόνη και καλύτερη μπαταρία.
2014 και να θελουμε 3.5 ιντσες οθονη... Μονο οι νανοι θα βρισκουν την 4ρα οθονη μεγαλη. 5ιντες για του περισσοτερους θα ειναι μια χαρα. Τι χαρα εχει "ρετινα" οθονη στις 4ιντες; α... ναι δεν ειναι καθαρα εμφανες το ποσο εκτως ανταγωνισμου ειναι η αναλυση της... Ενα ειναι σιγουρο, σε ολους θα αρεσει οσο μεγαλο και να 'ναι. Εδω καταφερνει να πουλαει κινητα εδω και 2 χρονια ενω, προσωπικα πιστευω, πως υπαρχει ενας κουβας καλυτερων συσκευν εκει εξω. Αμα ζουσε ο Jobs θα τραβαγε τα μαλλια που δεν ειχε.
Δημοσίευση 25/01/2014 - 11:59
2014 και να θελουμε 3.5 ιντσες οθονη... Μονο οι νανοι θα βρισκουν την 4ρα οθονη μεγαλη. 5ιντες για του περισσοτερους θα ειναι μια χαρα. Τι χαρα εχει "ρετινα" οθονη στις 4ιντες; α... ναι δεν ειναι καθαρα εμφανες το ποσο εκτως ανταγωνισμου ειναι η αναλυση της... Ενα ειναι σιγουρο, σε ολους θα αρεσει οσο μεγαλο και να 'ναι. Εδω καταφερνει να πουλαει κινητα εδω και 2 χρονια ενω, προσωπικα πιστευω, πως υπαρχει ενας κουβας καλυτερων συσκευν εκει εξω. Αμα ζουσε ο Jobs θα τραβαγε τα μαλλια που δεν ειχε.
Δημοσίευση 25/01/2014 - 12:09
Το θεμα ειναι να υπαρχει ποικιλία παιδιά..Νομίζω ότι ένα τηλέφωνο στις 4, ενα στις 4,7 και ενας στις 5+ θα ειναι η καλυτερη επιλογη...
Δημοσίευση 25/01/2014 - 12:11
Το θεμα ειναι να υπαρχει ποικιλία παιδιά..Νομίζω ότι ένα τηλέφωνο στις 4, ενα στις 4,7 και ενας στις 5+ θα ειναι η καλυτερη επιλογη...
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες