τυλιχτε μου ενα
iPhone 6: Διέρρευσε φωτογραφία του μεταλλικού πλαισίου (;)
Δημοσίευση 09/01/2014 - 01:39
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Ad
Δημοσίευση 09/01/2014 - 01:49
Επιτελους ρε apple! Κακα τα ψεματα. ηταν κατι που ελειπε! Πιστευω οι 5,7" ειναι το ιδανικο μεγεθος! Λογικα θα καταργηθει το 5S (ακομη καλυτερα γιατι το τηλεφωνο μου θα γινει συλλεκτικο και η αξια του θα εκτοξευθει στο θεο)
Δημοσίευση 09/01/2014 - 01:51
Επιτελους ρε apple! Κακα τα ψεματα. ηταν κατι που ελειπε! Πιστευω οι 5,7" ειναι το ιδανικο μεγεθος! Λογικα θα καταργηθει το 5S (ακομη καλυτερα γιατι το τηλεφωνο μου θα γινει συλλεκτικο και η αξια του θα εκτοξευθει στο θεο)
Να κανεις παρέα με τον atari και εσυ
Να βαζετε τα συλλεκτικα να κανουν παρεα!
Δημοσίευση 09/01/2014 - 01:56
5,7 ειναι λιγο μεγαλο αλλα 5,2 σαν το LG G2 που μου εφερε ο Αγιος βασιλης θα ειναι τελειο,αντε ας ειναι και 5 ιντσες αλλα οχι πιο κατω!! αναγκαστηκα να παρω android και οχι το 5s γιατι sorry apple, αλλα κανει περισοτερα και εχει και οθοναρα!! ελπιζω επιτελους να ξεφυγουμε απο τις 4 ιντσες γιατι αμα βγει αλλο τετοιο τη βλεπω την apple να καβατζωνει τη τριτη θεση!!
p.s παραμενω fan αλλα δεν μπορω να τρωω και οτι μου σερβιρουν και μαλιστα στα 739
Τελευταία επεξεργασία από: istan, 09/01/2014 - 01:57
Δημοσίευση 09/01/2014 - 01:56
Να κανεις παρέα με τον atari και εσυ
Να βαζετε τα συλλεκτικα να κανουν παρεα!
Πλεον εχω και το συλλεκτικο no2. Και τα συλλεκτικο no1 θα τα βγαλει τα λεφτα του no2 και θα μεινουν και ρεστα!
Οχι σα τα γατακια τα πλαστικα που τα πουλατε 100 και 200ε! χο χο χο
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 09/01/2014 - 01:59
Τι είναι αυτά ρε; Τρίζουν τα κόκκαλα του S_ _ _ _..
Κρίμα..
Spoiler
Αυτος θα το διαφημιζει:
Δημοσίευση 09/01/2014 - 02:13
Αν παντως μπορει το 5αρι να λειτουργει σαν τηλεκοντρολ για το 6αρι, εγω θα τους βγαλω το καπελο.-
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 09/01/2014 - 03:00
Δημοσίευση 09/01/2014 - 03:08
Ας πουμε οτι η Apple του χρονου παρουσιασει 2 μοντελα με το ιδιο ακριβως hardware αλλα διαφορετικο μεγεθος οθονης...
α)Ενα στις 4.5 περιπου ιντσες,αυξανοντας απειροελαχιστα τις εξωτερικες διαστασεις (εκμεταλευομενη σχεδον ολο το bezel για την οθονη),συνεχιζοντας να υποστηριζει το ΚΙΝΗΤΟ πρεπει να μπορεις να το δουλεψεις με το ενα χερι και
β)Ενα phablet στο μεγεθος note 3...
Ποιο λετε θα εχει τις περισσοτερες πωλησεις?..Το α η το β.. (Σκεφτειτε και απαντηστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τις προσωπικες σας προτιμησεις)
Οσοι απαντησουν το β...μαλλον δεν εχουν παρει καν μυρωδια τι ακριβως ειναι το φαινομενο iphone και ποιοι το αγοραζουν (target group).
Δημοσίευση 09/01/2014 - 03:26
Ας πουμε οτι η Apple του χρονου παρουσιασει 2 μοντελα με το ιδιο ακριβως hardware αλλα διαφορετικο μεγεθος οθονης...
α)Ενα στις 4.5 περιπου ιντσες,αυξανοντας απειροελαχιστα τις εξωτερικες διαστασεις (εκμεταλευομενη σχεδον ολο το bezel για την οθονη),συνεχιζοντας να υποστηριζει το ΚΙΝΗΤΟ πρεπει να μπορεις να το δουλεψεις με το ενα χερι και
β)Ενα phablet στο μεγεθος note 3...
Ποιο λετε θα εχει τις περισσοτερες πωλησεις?..Το α η το β.. (Σκεφτειτε και απαντηστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο τις προσωπικες σας προτιμησεις)
Οσοι απαντησουν το β...μαλλον δεν εχουν παρει καν μυρωδια τι ακριβως ειναι το φαινομενο iphone και ποιοι το αγοραζουν (target group).
Το θέμα είναι ότι και τα 2 θα πουλήσουν.Υπαρχουν αρκετοί εκεί έξω που απλά παίρνουν κατι με βάση του αν έχει το μηλο επάνω και για να μην αδικήσω κανέναν υπάρχει και κοινό που κοιτάει απλά τους πόσους πυρήνες και πόση ραμ έχει ένα κινητό.Δυστυχως έτσι είναι αλλά από την άλλη ευτυχώς γιατί οι εταιρίες χάρη σε αυτούς βάζουν λεφτά στην τσέπη.Εγω αν και Apple Boy όταν με ρωτάνε τι τους πρότεινω το πρώτο πράγμα που ρωτάω είναι "τι θέλεις να κανεις με αυτό που θα αγορασεις"
Δημοσίευση 09/01/2014 - 03:33
Εγώ πάντως περιμένω να βγεί κανένα 5+ ιντσεσ και να λένε όλοι μα τελικά αυτό είναι ιδανικό μέγεθος..η apple ξέρει τι κάνει ..!!
χαχαχα την καινοτομία και τα πράγματα που έχει πάνω το note (απο το 2 έχω εμπειρία) ,ένα μεγαλύτερο σε οθόνη μόνο iphone με τα κλασικά χ2 καλυτερο επεξεργαστή ,χ4 πιο γρήγορο browsing blah blah, δύσκολα θα το πολεμίσει , εκτός εάν κάνει κάτι πολύ πρωτότυπο
Δημοσίευση 09/01/2014 - 10:21
Ακομα κι αν βγάλει 10 διαφορετικά μοντέλα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εχει ενα στις 4 ίντσες, τέλος.
Ειδικά σε όσους διαβάζω οτι θεωρούν ιδανικό ενα τηλέφωνο γύρω στις 5 ίντσες, το σέβομαι... αλλά μένω με το στόμα ανοικτό!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες