Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η Siri.
Μου κάνεις πλάκα τώρα. Για αυτό δεν μπορούσα να το βρω ο χωριάτης? Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
Δημοσίευση 21/05/2021 - 17:25
Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η Siri.
Μου κάνεις πλάκα τώρα. Για αυτό δεν μπορούσα να το βρω ο χωριάτης? Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
Δημοσίευση 21/05/2021 - 18:48
Δημοσίευση 21/05/2021 - 18:52
Ναι, πολλοί την πατήσαμε έτσι στην αρχή. Είναι Rookie mistake.
Δημοσίευση 21/05/2021 - 23:12
Με CarPlay έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητο της εφαρμογές Gps του κινητού.Το gps χρησιμοποιείται από τη συσκευή μας; Δηλαδή το κινητό κλειδώνει τους δορυφόρους στην πλοήγηση ή η οθόνη του αυτοκινήτου;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/05/2021 - 23:18
Με CarPlay έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς στο αυτοκίνητο της εφαρμογές Gps του κινητού.
Πχ Apple map , google map , Tom Tom, Waze κλπ.
Με αυτό τον τρόπο έχεις την πολύ λειτουργικότητα του κινητού στο αμάξι. Πχ κάνει πλοήγηση και διαβάζεις ειδοποιήσεις , χαμηλώνει ο ήχος της μουσικής για τις οδηγίες πλοήγησης ή σε τηλεφωνική κλήση κλπ.
Υπάρχει και η δυνατότητα το αυτοκίνητο να έχει την δίκη του ανεξάρτητη εφαρμογή πλοήγησης σε περίπτωση που δεν έχεις το κινητό μαζί με offline χάρτες (πχ TomTom).
Αυτό σημαίνει ότι όταν έχεις ενεργοποιημένη αυτή την εφαρμογή Gps του αυτοκινήτου δεν είσαι μπροστά στην οθόνη της εφαρμογής CarPlay (ενεργοποιημένο μπορεί να είναι ταυτόχρονα το CarPlay αλλά δεν είναι μπροστά στη οθόνη).
Έτσι δεν έχεις στην οθόνη σου όλα όσα συμβαίνουν στο κινητό.
Προσωπικά με βολεύει να έχω την οθόνη του CarPlay ενεργή.
Σπάνια μπαίνω στις εφαρμογές της συσκευής του αυτοκινήτου.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 22/05/2021 - 00:03
Αύριο πριν το γάμο θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ!!!Ναι, πολλοί την πατήσαμε έτσι στην αρχή. Είναι Rookie mistake.
Δημοσίευση 22/05/2021 - 00:13
Η ερώτηση μου είναι άλλη… Να το κάνω λίγο πιο κατανοητό. Αν η οθόνη του αυτοκινήτου δεν υποστηρίζει gps, θα δουλεύει η πλοήγηση μέσω CarPlay?
Δημοσίευση 22/05/2021 - 05:17
Η ερώτηση μου είναι άλλη… Να το κάνω λίγο πιο κατανοητό. Αν η οθόνη του αυτοκινήτου δεν υποστηρίζει gps, θα δουλεύει η πλοήγηση μέσω CarPlay?
Ναι η πλοήγηση θα γίνεται μέσω του κινητού σου στην οθόνη του αυτοκινήτου.
Απαραίτητη προϋπόθεση πριν αγοράσεις τον ανταπτορα είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή του ανταπτορα από το play store ή το site της εταιρειας και να δεις ότι τρέχει στην οθόνη android του αυτοκινήτου σου.
Δημοσίευση 22/05/2021 - 05:24
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 22/05/2021 - 09:33
Από Amazon ΓερμανίαςΜόλις το έκανα αυτό και βγάζει και τις 3 επιλογές πράσινες. Θυμάμαι έλεγε μικροφωνο η μια, ανάλυση οθόνης η άλλη την Τρίτη δεν τη θυμάμαι… Άρα προχωράω στην αγορά θα είμαι κομπλέ;
Αν θες στειλε κι ένα λινκ από που έκανες την αγορά..
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 22/05/2021 - 09:37
Δημοσίευση 23/05/2021 - 12:44
Όμως μόνο με καλωδιο έτσι δεν είναι;Μου κάνεις πλάκα τώρα. Για αυτό δεν μπορούσα να το βρω ο χωριάτης? Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
Δημοσίευση 23/05/2021 - 14:27
Ασύρματα συνδέθηκε τελικά μέσω wifiΌμως μόνο με καλωδιο έτσι δεν είναι;
Με Bluetooth ή ασύρματα όχι;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 26/05/2021 - 08:44
Ασύρματα συνδέθηκε τελικά μέσω wifi
Δημοσίευση 26/05/2021 - 08:48
Παιδιά καλημέρα. Πιο rookie στο car olay πεθαίνεις!!!!!Εχω ενα audi q3 του 2015. Το κινητό συνδέεται μεσω bt κανονικά, μιλάω, μουσική κτλ. Με το car play τι κάνω; Γίνεται με κάποιο αντάπτορα; Να πω δεν εχω θυρα usb. Υπάρχει και ρο παρακάτω κουμπί.
Δημοσίευση 26/05/2021 - 22:30
Το είχε φίλος και θυμάμαι το infotainment. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για CarPlay παρα μόνο αν αλλάξεις το infotainmentΠαιδιά καλημέρα. Πιο rookie στο car olay πεθαίνεις!!!!!Εχω ενα audi q3 του 2015. Το κινητό συνδέεται μεσω bt κανονικά, μιλάω, μουσική κτλ. Με το car play τι κάνω; Γίνεται με κάποιο αντάπτορα; Να πω δεν εχω θυρα usb. Υπάρχει και ρο παρακάτω κουμπί.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες