Connecting two projects ?
Δημοσίευση 07/04/2014 - 04:56
Έχουμε το project A
Και το project B
Πος μπορώ να σινδεσω το project A με ένα button στο storyboard να μεταβο στο Project B storyboard και το ανάποδο .!
Ευχάριστο
Kind regards
Ad
Δημοσίευση 07/04/2014 - 13:30
Με μια πρώτη προσέγγιση (δεν την δοκίμασα) θα μπορούσες να κάνεις το ακόλουθο:
UIStoryboard *storyboard = [UIStoryboard storyboardWithName:<#(NSString *)#> bundle:<#(NSBundle *)#>];
RegisterController *svc = [storyboard instantiateViewControllerWithIdentifier:@"NameOfYourController"];
[self presentViewController:svc animated:YES completion:nil];
//RegisterController = o τύπος του VController που φορτώνεις.
//instantiateViewControllerWithIdentifier, πρέπει να ορίσεις στο storyboardB έναν identifier στον VController που θες, ωστε να τον βρίσκει και να τον φορτώνει.
Δημοσίευση 07/04/2014 - 15:29
Δημοσίευση 07/04/2014 - 15:38
... θα στήλο αν ...!
τι θα κάνεις;;;;
Δημοσίευση 07/04/2014 - 15:40
Συγνώμη παιδιά !
Δημοσίευση 07/04/2014 - 16:29
Hey mate sorry but my Greek is broken
Συγνώμη παιδιά !
no prob, just kidding
Δημοσίευση 08/04/2014 - 18:45
Για να μην φτιαχνω καινουριο topic... Πως μπορω να πλοηγηθω στο 2ο View μου, που εχω βαλει στο ιδιο storyboard με το 1ο View μου, αν συμβει κατι;
Πιο συγκεκριμενα, φτιαχνω μια εφαρμογη τυπου flappy bird και θελω οταν χασει ο χρηστης, να εμφανιστει ενα παραθυρο με τα scores.. Ετσι σκεφτηκα, πως στη περιπτωση που χασει ο χρηστης, μεσω κωδικα να εμφανιστει το 2ο View.. Ειναι σωστη η λογικη μου κι αν ναι, πως το υλοποιω;
Ευχαριστω!
Τελευταία επεξεργασία από: samigostab, 08/04/2014 - 18:46
Δημοσίευση 09/04/2014 - 13:10
Για να μην φτιαχνω καινουριο topic... Πως μπορω να πλοηγηθω στο 2ο View μου, που εχω βαλει στο ιδιο storyboard με το 1ο View μου, αν συμβει κατι;
Πιο συγκεκριμενα, φτιαχνω μια εφαρμογη τυπου flappy bird και θελω οταν χασει ο χρηστης, να εμφανιστει ενα παραθυρο με τα scores.. Ετσι σκεφτηκα, πως στη περιπτωση που χασει ο χρηστης, μεσω κωδικα να εμφανιστει το 2ο View.. Ειναι σωστη η λογικη μου κι αν ναι, πως το υλοποιω;
Ευχαριστω!
UIViewController *scoresViewController = [[self storyboard] instantiateViewControllerWithIdentifier:@"scoresViewController"];
[self presentViewController:scoresViewController animated:NO completion:nil];
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες