Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Geolos EC+ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   jiannisk

jiannisk

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/05/2014 - 14:42

Γεια σας,

Αγόρασα την παραπάνω εφαρμογή επειδή είμαι ξεχασιάρης και ανακάλυψα οτι 2 σημαντικές εορτές απουσίαζαν. Η μια της γυναίκας μου και η άλλη του διευθυντη μου.

Εστείλα το παράπονο μου στην εφαρμογή με email όπου γράφω οτι και παραπάνω προσθέτοντας οτι έγινα λίγο ρεζίλι στη γυναίκα μου και τίποτα παραπάνω.

Η απάντηση λοιπόν απο κάποιον Χρήστο

Καλημέρα,

επειδή έγινες ρεζίλη και δεν κάνει… έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω από την Apple. Καλή σου μέρα φίλε μου.

ΜΦΧ,

Χρήστος

Πολύ επαγγελματίας ε!?  Θα μπορούσε να πει φυσικά λυπόμαστε και τις βάζουμε στο επόμενο update όπως θα έκανε κάθε σοβαρός developer.

Κρίμα παιδια! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Rhohamme

Rhohamme

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 05/05/2014 - 14:46

Κρίμα όντως!

Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα παραπάνω...

#3   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 05/05/2014 - 14:47

Γεια σας,

Αγόρασα την παραπάνω εφαρμογή επειδή είμαι ξεχασιάρης και ανακάλυψα οτι 2 σημαντικές εορτές απουσίαζαν. Η μια της γυναίκας μου και η άλλη του διευθυντη μου.

Εστείλα το παράπονο μου στην εφαρμογή με email όπου γράφω οτι και παραπάνω προσθέτοντας οτι έγινα λίγο ρεζίλι στη γυναίκα μου και τίποτα παραπάνω.

Καλημέρα,

επειδή έγινες ρεζίλη και δεν κάνει… έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω από την Apple. Καλή σου μέρα φίλε μου.

ΜΦΧ,

Χρήστος

Πολύ επαγγελματίας ε!?  Θα μπορούσε να πει φυσικά λυπόμαστε και τις βάζουμε στο επόμενο update όπως θα έκανε κάθε σοβαρός developer.

Κρίμα παιδια! 

Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει να βελτιώσουν την εφαρμογή απλά να κάνουν καμια αρπαχτή και σε όσους κάτσει καλά , έκατσε.

Θα πρότεινα πέρα από το refund να γράψεις και μια αρνητική κριτική για να μαθαίνουν. 

Απο προσωπική εμπειρία με το Tapatalk και αρνητικό review που είχα γράψει στο app store , επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν οτι το πρόβλημα θα διορθωθεί.

Τώρα εμένα δουλεύουν όλα άψογα. Αυτό θα πει επαγγελματίες. (ακόμα και αν τους πήρε αρκετό χρόνο να στρώσουν την εφαρμογή)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#4   Leo10

Leo10

iPH Contributor

• 982 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 05/05/2014 - 14:51

Γεια σας,

Καλημέρα,

ΜΦΧ,

Χρήστος

Κρίμα παιδια! 

Απλά απαράδεκτος...

#5   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/05/2014 - 16:00

Οτι αρπάξει ο κωλος μας και αυτός απλά απαράδεκτος

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#6   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 05/05/2014 - 16:05

Γεια σας,

Καλημέρα,

ΜΦΧ,

Χρήστος

Κρίμα παιδια! 

Θα σου ήταν εύκολο να βάλεις και το μήνυμα που έστειλες εσύ ? γιατί αρκετές φορές κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε και τις 2 πλευρές... Όχι ότι αν θες δεν αλλάζεις το μήνυμα σου αλλά λέμε τώρα. Για να μην με παρεξηγήσεις φίλε μου το λέω φιλικά επειδή αρκετές φορές (και εδώ στο φόρουμ) έχουν γίνει παρεξηγήσεις με αγορές πωλήσεις κτλ κτλ 

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#7   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 05/05/2014 - 16:24

Από 2007-08 δεν έχω χάσει καμία γιορτή - γενέθλια και όχι μόνο, γιατί είναι όλες στο calender του iPhone !!! To πιο αξιόπιστο και πάντα ενημερωμένο από εμένα!!! Ποτέ δεν συμπάθησα αυτές τις εφαρμογές...

Στο internet υπάρχουν πάρα πολλές ενημερώσεις iCal για οτιδήποτε θέλεις, από αθλητισμό, μηχανοκίνητο και μη, παγκόσμιες, και ότι άλλο θες εσύ να βάλεις..

Γιαυτό κάνε το μόνο σου για να έχεις πάντα το κεφαλάκι σου ήσυχο χωρίς να χάσεις ποτέ τίποτα.

Πραγματικά αν είναι αυτή η απάντηση τους τότε πρέπει να πάρεις τα λεφτά σου όπως σου είπαν και να μην ξανά ασχοληθείς... Κρίμα...

Μάλιστα γιορτές και γενέθλια τις έχω κάνει sync με το Gmail και μου στέλνει μία μέρα πριν Alert σε email!

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 05/05/2014 - 16:27

@CaLi@

#8   jiannisk

jiannisk

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2014 - 22:08

Α ναι εχει και συνέχεια. Γράφω λοιπόν και εις ανώτερα για τον επαγγελματισμό σου και απαντά

Μάθε τρόπους φίλε!

Λες και είμαστε λαική και μιλάμε για πορτοκάλια.

Αντε λεμε να στηρίξουμε ελληνικες εφαρμογες και να μην τα βαζουμε σπασμένα αλλα ΟΧΙ και να μας φέρονται έτσι. Βγάζω την εφαρμογή απο το κιντό μου και με τα λεφτά που του έδωσα ας αναψει ένα κεράκι μπας και τον φωτίσει ο θεος! Δε θέλω refund και δεν ασχολούμαι ξανα με τον συγκεκριμένο κύριο ή παιδάκι οτι είναι τελος πάντων.

#9   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/05/2014 - 22:18

Φίλε μάθε τρόπους? Σε έστειλε κανονικα. Κανένα χαστουκι δεν βγήκε απο την οθόνη σου? :D

#10   dominator

dominator

iPH Hero

• 3533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 05/05/2014 - 22:19

Στείλε ένα Mail στην Apple με ότι σου έγραψε και θα των κλείσουν

#11   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 05/05/2014 - 22:40

Ρε θα έτρωγε μία αναφορά που θα το φύσαγε και δεν θα κρύωνε ούτε στους -50C...

Μεταφρασμένο το κείμενο και θα ήμουν πολύ περίεργος τι θα απαντούσε η Apple..

@CaLi@

#12   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα
  • Twitter:@iceage_2609
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/05/2014 - 11:15

Α ναι εχει και συνέχεια. Γράφω λοιπόν και εις ανώτερα για τον επαγγελματισμό σου και απαντά

Μάθε τρόπους φίλε!

Λες και είμαστε λαική και μιλάμε για πορτοκάλια.
Αντε λεμε να στηρίξουμε ελληνικες εφαρμογες και να μην τα βαζουμε σπασμένα αλλα ΟΧΙ και να μας φέρονται έτσι. Βγάζω την εφαρμογή απο το κιντό μου και με τα λεφτά που του έδωσα ας αναψει ένα κεράκι μπας και τον φωτίσει ο θεος! Δε θέλω refund και δεν ασχολούμαι ξανα με τον συγκεκριμένο κύριο ή παιδάκι οτι είναι τελος πάντων.

Εαν ο διάλογος κ η στιχομυθία ήταν αυτή κ έγινε κ μάλιστα απρόκλητα όπως γράφεις κ εδωσε αυτες τις απαντησεις τοτε συμφωνω με τα παιδια πως πρέπει να τον αναφερεις.

Το δεν ασχολουμαι ειναι στην Ελλαδα μια παθογένεια μεγαλυτερη απο το προβλημα αυτό καθεαυτο. Ασχολεισαι κ πρέπει γτ πληρωσες κ απαιτείς αν όχι μόνο update , αν όχι support τουλαχιστον σεβασμο σαν καταναλωτή.

Και Refund θελεις κ αναφορα πρέπει. Δεν εχει να κανει με την εφαρμογή ή τον Dev ή οτιδήποτε, εχει να κανει ηθικα με το δικαίωμά σου/μας να μην είμαστε έρμαια στον καθε ένα κ χωρίς λόγο κ αιτία.Φυσικα θα πράξεις όπως εσύ θεωρείς κ νομίζεις πιο σωστά, απλα εγω θεωρώ οτι εγκληματούμε 2 φορες όταν διαλέγουμε τον δρόμο που λες.

Μια ζωη φωνάζουμε στην Ελλαδα κ οταν ερχεται η ωρα να διεκδικήσουμε μένουμε στην κλάψα κ το παράπονο. Προς Θεού δεν είναι προσωπικό, κ εγώ όπως ολοι μας το εχω κάνει κ πλεον εδώ κ καιρο άλλαξα ρότα. Δεν με νοιαζει αν σε λενε Tweetbot/Tapatalk ή οτι άλλο θες, φαε τα παράπονά σου κ το κράξιμο αν δεν φερθεις σωστα.

Αυτά φίλε μου.

#13   jiannisk

jiannisk

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2014 - 14:23

Παιδια δεν ασχολούμαι άλλο με τον συγκεκριμένο. Όπως στρώσει θα κοιμηθεί κανείς. Ανωριμος και αντιεπαγγελματίας. 

#14   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/05/2014 - 14:45

Παιδια δεν ασχολούμαι άλλο με τον συγκεκριμένο. Όπως στρώσει θα κοιμηθεί κανείς. Ανωριμος και αντιεπαγγελματίας. 

Και σου ξαναλέω χωρίς κάποιο ''αποδεικτικό στοιχείο'' δεν πείθεις ούτε εσύ ούτε κανένας. Δεν στο λέω με κακή έννοια αλλά μπαίνεις και κράζεις κάποιον χωρίς αποδείξεις... Και εγώ μπορεί να πάρω κάτι από κάποιο μαγαζί και αν δεν μου αρέσει και δεν μου το αλλάζουν μπορώ να λέω 1002 πράγματα...

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#15   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/05/2014 - 14:58

Δεν χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό οτι και να εχει πει δεν παύει να ειναι πελάτης και δεν ειναι απαντηση αυτή επαγγελματία

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες