Πάλι καλά που έχω το "Εορτολόγιο" δηλαδή
Δεν ήταν αυτή απάντηση,μία τέτοια παρατήρηση μόνο καλό τους κάνει για να διορθώσουν τις ελλείψεις τους!
Geolos EC+ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
Δημοσίευση 06/05/2014 - 17:11
Ad
Δημοσίευση 06/05/2014 - 20:38
Δεν χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό οτι και να εχει πει δεν παύει να ειναι πελάτης και δεν ειναι απαντηση αυτή επαγγελματία
χρειάζεται φίλε, γιατί και εγώ μπορώ να βγω σε ένα φόρουμ που εσύ δεν το ξέρεις και να αρχίσω να σε κράζω επειδή κάτι έκανες στο τηλ μου ή σε αγοραπωλησία ή και δεν ξέρω εγώ που. Το θέμα είναι ότι αν έχω στοιχεία δεν μπορεί κανείς να με αμφισβητήσει και αν βγεις εσύ και πεις ότι "φίλε δεν έγινε έτσι και έτσι'' και το αποδείξεις τότε βγαίνω ψεύτης, όπως και εδώ που του λέω 2 μέρες να βάλει κάποιο printscreen με το email και δεν το έχει κάνει αλλά εξαφανίστηκε κιόλας + ότι λέει δεν θα κάνω refund, δεν κάνω τίποτα κτλ κτλ, μόνο και μόνο με αυτό το ποστ όμως την ζημιά στον άλλον την έκανε. Που ξέρω εγώ ότι δεν είναι ανταγωνιστές (άλλη εταιρία) ή ότι δεν του έφαγε την γκόμενα ο ο geolos Ο φίλος από εδώ με 45 μηνύματα μπαίνει και κατηγορεί κάποιον και επειδή έχουμε δει πολλές φορές και άλλους χρήστες να μπαίνουν και να λένε "όλα τα μαγαζιά είναι χάλια μόνο ο zerphone είναι καλός ή μπαίνουν και λένε ¨"το τάδε μαγαζί χάλια μου έκαναν αυτό και το άλλο, μου έκαψαν το τηλ" και τους λες φίλε δώσε κάποια photo όπως έκανε και το παιδί που τον έκραζαν ότι έκλεψε το κινητό και τελικά το ξεκλείδωσε ( parhss νομίζω)
Οπότε απλά και όμορφα λύνεται όλο αυτό με ένα printscreen γιατί είναι άδικο να καταδικάσουμε κάποιον χωρίς να ξέρουμε και τις 2 όψεις (ή τουλάχιστον την μια όψη αλλά με ντοκουμέντα) Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ούτε είμαι ο geolos ούτε τον ξέρω ούτε την εφαρμογή geolos ξέρω
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 06/05/2014 - 21:53
Δηλαδη τι αποδείξεις θέλεις φίλε W3rtY88 ? Πες μου και στέλνω αμέσως .
σου είπα δεν είναι ότι δεν πιστεύω εσένα αλλά γενικά καλό είναι να μιλάμε με ντοκουμέντα ... βάλε τα screenshot από τα μηνύματα πχ, δείξε με κάποιον τρόπο ότι δεν ψεύδεσαι και δεν κάνεις ηθελημένα κακό σε κάποιον αυτό και μόνο φίλε μου.
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 06/05/2014 - 21:53
Οκ το ανεβαζω για τον φίλο που ενδιαφέρεται λοιπον.
Δημοσίευση 06/05/2014 - 21:55
σου είπα δεν είναι ότι δεν πιστεύω εσένα αλλά γενικά καλό είναι να μιλάμε με ντοκουμέντα ... βάλε τα screenshot από τα μηνύματα πχ, δείξε με κάποιον τρόπο ότι δεν ψεύδεσαι και δεν κάνεις ηθελημένα κακό σε κάποιον αυτό και μόνο φίλε μου.
Και για ποιο λογο να κατασκευασω ολη αυτη την ιστορια αγαπητε? Δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να μην λειψει τιποτα στο παιδι μου. Μπορει να μην εχει μεγάλη αξία το 1.50 ευρω της εφαρμογης αλλα εγω ειμαι ολη μερα στο ποδι να εξυπηρετω κοσμο και ακουω οτι να ναι καθε μερα και παρολα αυτα απαντω ευγενικα. Οχι ετσι!
Τελευταία επεξεργασία από: jiannisk, 06/05/2014 - 21:58
Δημοσίευση 06/05/2014 - 22:02
χρειάζεται φίλε, γιατί και εγώ μπορώ να βγω σε ένα φόρουμ που εσύ δεν το ξέρεις και να αρχίσω να σε κράζω επειδή κάτι έκανες στο τηλ μου ή σε αγοραπωλησία ή και δεν ξέρω εγώ που. Το θέμα είναι ότι αν έχω στοιχεία δεν μπορεί κανείς να με αμφισβητήσει και αν βγεις εσύ και πεις ότι "φίλε δεν έγινε έτσι και έτσι'' και το αποδείξεις τότε βγαίνω ψεύτης, όπως και εδώ που του λέω 2 μέρες να βάλει κάποιο printscreen με το email και δεν το έχει κάνει αλλά εξαφανίστηκε κιόλας + ότι λέει δεν θα κάνω refund, δεν κάνω τίποτα κτλ κτλ, μόνο και μόνο με αυτό το ποστ όμως την ζημιά στον άλλον την έκανε. Που ξέρω εγώ ότι δεν είναι ανταγωνιστές (άλλη εταιρία) ή ότι δεν του έφαγε την γκόμενα ο ο geolos Ο φίλος από εδώ με 45 μηνύματα μπαίνει και κατηγορεί κάποιον και επειδή έχουμε δει πολλές φορές και άλλους χρήστες να μπαίνουν και να λένε "όλα τα μαγαζιά είναι χάλια μόνο ο zerphone είναι καλός ή μπαίνουν και λένε ¨"το τάδε μαγαζί χάλια μου έκαναν αυτό και το άλλο, μου έκαψαν το τηλ" και τους λες φίλε δώσε κάποια photo όπως έκανε και το παιδί που τον έκραζαν ότι έκλεψε το κινητό και τελικά το ξεκλείδωσε ( parhss νομίζω)
Οπότε απλά και όμορφα λύνεται όλο αυτό με ένα printscreen γιατί είναι άδικο να καταδικάσουμε κάποιον χωρίς να ξέρουμε και τις 2 όψεις (ή τουλάχιστον την μια όψη αλλά με ντοκουμέντα) Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ούτε είμαι ο geolos ούτε τον ξέρω ούτε την εφαρμογή geolos ξέρω
Επειδη εκανα τον κοπο και διαβασα ολο σου το μνμ τωρα (επειδη δεν εχω και πολυ χρονο λογο δουλειας) να σου πω οτι εχεις μεγαλη φαντασια και χιουμορ! ΧΑΧΑΧΑ ακου του εφαγε την γκομενα! Σορυ αλλα γελαω 10 λεπτα μονος μου.!
Και οπως βλεπεις εχω και το ονοματεπωνυμο μου και το mail μου φανερο. Ανταγωνιστης ή γνωστος δεν είμαι με κανενα!
Και refund μολις δοκιμασα να κανω ετσι για το γαμωτο αλλα δεν το δεχεται η apple γιατι την αγορασα πριν κατι μηνες. Και εχει καποια διαδιακασια με email κλπ πραγμα που δεν μπορω να κανω
Τελευταία επεξεργασία από: jiannisk, 06/05/2014 - 22:09
Δημοσίευση 07/05/2014 - 12:08
Δημοσίευση 08/05/2014 - 19:43
Λοιπόν για να μην πετάτε τα λεφτά σας σε τύπους όπως τον geolos απλά κατεβάστε τον ical αρχείο αφού κάνετε sync απο το eortologio.gr στο iphone σας μέσω email και πολύ απλά όλες οι εορτές θα περάσουν στο calendar του iphone. Φτιάξτε ένα calendar εορτες βάλτε και notification και τέλος!
Ευχαριστώ τον velkus για την ιδέα!
Δημοσίευση 08/05/2014 - 20:16
Λοιπόν για να μην πετάτε τα λεφτά σας σε τύπους όπως τον geolos απλά κατεβάστε τον ical αρχείο αφού κάνετε sync απο το eortologio.gr στο iphone σας μέσω email και πολύ απλά όλες οι εορτές θα περάσουν στο calendar του iphone. Φτιάξτε ένα calendar εορτες βάλτε και notification και τέλος!
Ευχαριστώ τον velkus για την ιδέα!
Το αρχείο αυτό που το βρίσκω??Μπορείς λίγο να με βοηθήσεις??
Δημοσίευση 08/05/2014 - 20:32
+1 απο μενα εχεις ολο το δικιο να τα λες ολα αυτα.Και για ποιο λογο να κατασκευασω ολη αυτη την ιστορια αγαπητε? Δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να μην λειψει τιποτα στο παιδι μου. Μπορει να μην εχει μεγάλη αξία το 1.50 ευρω της εφαρμογης αλλα εγω ειμαι ολη μερα στο ποδι να εξυπηρετω κοσμο και ακουω οτι να ναι καθε μερα και παρολα αυτα απαντω ευγενικα. Οχι ετσι!
Δημοσίευση 08/05/2014 - 20:32
Δημοσίευση 09/05/2014 - 12:29
Το αρχείο αυτό που το βρίσκω??Μπορείς λίγο να με βοηθήσεις??
Πας https://www.google.c...z=Europe/Athens
και κατω χαμηλα πατας το+ για να το βαλει στο google Λογαριασμο σου. Μετα ή το κατεβαζεις ή το κανεις sync με το Iphone
Δημοσίευση 09/05/2014 - 19:11
Μπορω να διαλέξω σε ποιες να έχω notification μήνυμα ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες