Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες αυτό που το έκανες?? Στο Mac η στο iPhone??
Aυτό σου είπα να κάνεις στο iPhone και θα δουλέψει..
Αυτό το έκανα στο Mac, στο iPhone ήταν οκ.
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:45
Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες αυτό που το έκανες?? Στο Mac η στο iPhone??
Aυτό σου είπα να κάνεις στο iPhone και θα δουλέψει..
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:46
Τι ειναι αυτο που πειραξες
??
μηλαράκι system preferences/general προτελευταίο allow handoff.....
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:47
Δε παιζει ρολο αυτο στο mac... Το εκανα κ εγω αλλα τπτ και στο τηλ οπως τα λεει ο φιλος velkus ειναι
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:47
Α οκ σωστά!! Ξέχασα να στο πω αυτό.. Έχει και εκεί επιλογή..
@CaLi@
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:48
Α οκ σωστά!! Ξέχασα να στο πω αυτό.. Έχει και εκεί επιλογή..
Μα το ήξερα, απλά, είχα την εντύπωση ότι ήταν check αλλά δεεεεν! Όλα καλά, ευτυχώς!
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:50
Μα το ήξερα, απλά, είχα την εντύπωση ότι ήταν check αλλά δεεεεν! Όλα καλά, ευτυχώς!
Λογικό γιατί αν δεν θες να δέχεσαι κλήσεις στο Mac η να κάνεις το απενεργοποιείς.. Όπως και στο iPad..
@CaLi@
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:51
Δε παιζει ρολο αυτο στο mac... Το εκανα κ εγω αλλα τπτ και στο τηλ οπως τα λεει ο φιλος velkus ειναι
Κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις τελικά? Σου δούλεψε??
@CaLi@
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:51
Λογικό γιατί αν δεν θες να δέχεσαι κλήσεις στο Mac η να κάνεις το απενεργοποιείς.. Όπως και στο iPad..
Μα να μου δημιουργήσουν τέτοιο θέμα; Κοιμήθηκα στις 4 το πρωί με αυτό το άγχος και ξύπνησα με το ίδιο!
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:53
Τωρα μου βγαζει πως πρεπει να ειμαι στο ιδιο wifi με το τηλεφωνο..... Αλλα ειμαι στο ιδιο !!!!
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:53
Μα να μου δημιουργήσουν τέτοιο θέμα; Κοιμήθηκα στις 4 το πρωί με αυτό το άγχος και ξύπνησα με το ίδιο!
![]()
![]()
Εγώ που σετάρω 2 Μακ και έχει πάει 5:00.. Μάλλον έφυγα για ύπνο... Σε λίγες ώρες τα υπόλοιπα..
@CaLi@
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:54
Πώς έκανα καθαρή εγκατάσταση.
1. Kατέβασα το αρχείο Install OS X Yosemite από το App Store
2. Έβαλα ένα άδειο στικάκι το οποίο το μετονόμασα σε YosemiteInstaller (ή το κάνουμε erase στο disk utility σαν Mac OS Extended (Journaled) και Name YosemiteInstaller )
3. Στο terminal έκανα Copy paste την παρακάτω εντολή: sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/YosemiteInstaller --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app --nointeraction
4. Επανεκκίνηση πατώντας το alt και επιλογή το στικάκι.
Τις οδηγίες τις βρήκα εδώ
Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 17/10/2014 - 10:56
Δημοσίευση 17/10/2014 - 10:55
Τωρα μου βγαζει πως πρεπει να ειμαι στο ιδιο wifi με το τηλεφωνο..... Αλλα ειμαι στο ιδιο !!!!
Κάνε ένα Restart σε όλα και ξανά προσπάθησε..
@CaLi@
Δημοσίευση 17/10/2014 - 11:32
παιδια εγω εκανα upgrade σε macbook white late 2009 και τα ανεμηστηρακια παίρνουν φωτιά καθε λιγο και λιγακι αλλα μετα σταματάει. το trim enabler θα πρεπει να κατεβασετε την τελευταια εκδοση και λειτουργει μια χαρα. μου εβγαλε κατι προειδοποιησεις οτι θα πρεπει να επενεργοποιηθει κατι πρωτα αλλα με δυο προσπαθειες λειτουργησε μια χαρα. Απο εφαρμογες που δεν υποστηρίζονται είναι πολυ λίγες και λογικα εξειδικευμένες. πολυ γρηγορη εκκινηση και σας συνιστω να χρησιμοποιήσετε την υπαγορευση υπάρχει και η ελληνική γλώσσα και πιανει τα παντα ολοσωστα και σφαιρα.
Δημοσίευση 17/10/2014 - 11:47
Δημοσίευση 17/10/2014 - 11:49
Καλημέρα , μια ερώτηση έχω γιατί είμαι νέος με μακ. Εμένα έχει Μάβερικς μέσα , αν περάσω γιοσιμειτ μετά θα μπορώ να επιστρέψω στο Μάβερικς;;;
Θα πρέπει να του κάνεις clean install μετά όμως.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες