ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΜΟΥ
?
?
ΑΙΝΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Λυκουρέζος εδώ με φώναξε κανείς!!

Δημοσίευση 17/10/2014 - 23:40
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΜΟΥ
?
?
ΑΙΝΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
@CaLi@
Δημοσίευση 17/10/2014 - 23:41
Λουκά είδα στο appstore νέο Airmail. Η παλαιότερη έκδοση δεν έχει αναβάθμιση? Η στο δικό μου κάτι πάει λάθος?
Nαι, είναι καινούργια εφαρμογή ειδικά για το Γιοσεμιτι, και όχι μια αναβάθμιση.
Τωρα βέβαια πως από το 1,79€ που πουλάγαν το πρώτο AirMail το πήγαν σε 8,99€ και σύντομα 17,99! δεν το κατάλαβα.
Και ειδικά ότι δεν δίνουν κανέναν κώδικα προσφοράς για όσους έχουν ήδη το AirMail 1,4...!
To μονο που έχεις να κανείς, είναι να μπεις να τους κράξεις στο twitter τους, μπας και καταλάβουν τι λαλακια έκαναν.
Εγω τους έκραξα ήδη...
λινκ:
υ.γ. πέρασα ήδη στην ντεφοου. Μια χαρα αναβάθμιση της έκαναν. Εχει και το κοντουινιουτι. ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 17/10/2014 - 23:46
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 17/10/2014 - 23:43
Μπορει καποιος να μου λυσει την απορια?Το γραψα κ πιο πριν αλλα χαθηκε.
"Παιδια ενω δεχομαι κ παιρνω κανονικα κλησεις στο macbook και ενω το handoff λειτουργει καλα με το iphone αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το ipad. Στην οθονη κλειδωματος ipad δεν εμφανιζετε αριστερα απ την καμερα το εικονιδιο safari για να με παει στη σελιδα που ειναι το mac η το iphone. Aπ την αλλη αν μπω καπου απ το ipad μου εμφανιζει στο mac το εικονιδιο σαφαρι με την λεξη ipad για να παω εκει που ειναι. Eπισης ποιο το νοημα του handoff? Λειτουργει σαν icloud sync οπως κ πριν,δεν μου κραταει το τι γραφω σε facebook και safari sites οπως το iphonehellas. Κανω κατι λαθος?"
Δημοσίευση 17/10/2014 - 23:47
Τωρα βέβαια πως από το 1,79€ που πουλάγαν το πρώτο AirMail το πήγαν σε 8,99€ και σύντομα 17,99! δεν το κατάλαβα.
Και ειδικά ότι δεν δίνουν κανέναν κωδικα προσφοράς για σους έχουν ήδη το AirMail 1,4...!
To μονο που έχεις να κανείς, είναι να μπεις να τους κράξεις στο twitter τους, μπας και καταλάβουν τι λαλακια έκαναν.
Εγω τους έκραξα ήδη...
λινκ:
Έκαναν branding με την 1η έκδοση και τώρα πουλάνε σε υποτίθεται κάτι αξιόπιστο, κλασικές κινήσεις startup!
Όντως έπρεπε να το δώσουν σε πιο χαμηλή τιμή σε χρήστες τις 1ης έκδοσης..Νομιζω κάπου τα έκαναν μαντάρα..
Θα πέσει κράξιμο στο twitter
Νομίζω θα επιστρέψω στο Apple mail καλό μου φαίνεται!
Δημοσίευση 17/10/2014 - 23:48
Και ενα πραγμα ακομα. Στο σαφαρι δεν υπαρχει πια το εικονιδιο + για open new tab? Hταν πολυ βολικο που το χα διπλα στην μπαρα που γραφεις διευθυνση,τωρα το βρισκω μονο διπλα στα ηδη ανοιχτα tabs και δεν με βολευει τοσο ακρη,το συνηθισα διπλα στο home
Τελευταία επεξεργασία από: dreamer87, 17/10/2014 - 23:48
Δημοσίευση 17/10/2014 - 23:48
Ναι εγώ ήδη το έκανα ...(το έγραψα με edit στο παραπάνω ποστ μου) ;-)
Δημοσίευση 17/10/2014 - 23:59
Ναι εγώ ήδη το έκανα ...(το έγραψα με edit στο παραπάνω ποστ μου) ;-)
Ναι όσο το έψαξα φαίνεται καλό! Και φυσικά όπως ανέφερες έχει και κοντινούιτι
Δημοσίευση 17/10/2014 - 23:59
Και ειδικά ότι δεν δίνουν κανέναν κώδικα προσφοράς για όσους έχουν ήδη το AirMail 1,4...!
Εγω τους έκραξα ήδη...
λινκ:
υ.γ. πέρασα ήδη στην ντεφοου. Μια χαρα αναβάθμιση της έκαναν. Εχει και το κοντουινιουτι. ;-)Capture d’écran 2014-10-17 à 23.37.06.jpg
@CaLi@
Δημοσίευση 18/10/2014 - 00:04
Καλα να σας κάνουν ρε!!! Είστε τόσο εξειδικευμένοι που της Apple σας χαλάει ε;; Γατάκια!! [emoji23][emoji23] χα χα χα!! Κλαίω!!
Το Airmail (1.χ) ήταν καλύτερο από το apple mail σε Mavericks
Φυσικά εξαρτάτε τι χρήση του έκανες
Δημοσίευση 18/10/2014 - 00:05
Δημοσίευση 18/10/2014 - 00:07
A generation a head****
Τι είπες τώρα?
Δημοσίευση 18/10/2014 - 00:10
Το Airmail (1.χ) ήταν καλύτερο από το apple mail σε Mavericks
Φυσικά εξαρτάτε τι χρήση του έκανες
@CaLi@
Δημοσίευση 18/10/2014 - 00:25
Άλλοι ασχολούνται με τα email μου.. Χα χα χα!!
Σιγα μωρή Οφελι...! (Γουιντερ) :Ρ
Δημοσίευση 18/10/2014 - 00:27
Σιγα μωρή Οφελι...! (Γουιντερ) :Ρ
Χα χα χα!!! Και άργησες να σχολιάσεις!!! Άρχισα να ανησυχώ!!! χα χα χα!!!
@CaLi@
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες