Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι ο τύπος που θα του χρειάζεται απαραίτητα αυτή η λειτουργία, απλά έτσι για το γαμώτο.
Αν αλλάξετε την κάρτα και όντως δουλεύει βάλτε και εδώ ένα link από που κάνατε την αγορά.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:20
Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι ο τύπος που θα του χρειάζεται απαραίτητα αυτή η λειτουργία, απλά έτσι για το γαμώτο.
Αν αλλάξετε την κάρτα και όντως δουλεύει βάλτε και εδώ ένα link από που κάνατε την αγορά.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:21
Εκει που το διάβαζες χθες εχει και το link με την καλύτερη καρτούλα , το κακό είναι οτι μετά απο καθε update του yosemite θα θέλει πάλι αλλαγή στα kext.
Mικρό το κακό. Στο κάτω κάτω κάνω ένα Automator script που τα κάνει όλα σε 2 δευτερόλεπτα. Απλώς εκεί που διάβαζα χτες, παρέθεσε ο πρώτος το λινκ, έρχεται μετά ο διαβαστερός της παρέας τους και λέει πως δεν είναι αυτή, και μετέπειτα ο πρώτος συμφωνεί, ενώ τελικά δεν αναφέρεται άλλο λινκ για το δομοστοιχείο (module).
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:22
Πίστεψέ με, είδα να λειτουργεί στου ξαδέρφου μου με iPhone C και MBP 2012 και είναι πάρα πολύ χρήσιμο. ΕΞ' άλλου είναι νέα τεχνολογία... όταν υιοθετηθεί θα έρθουν και εφαρμογές.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:23
Πίστεψέ με, είδα να λειτουργεί στου ξαδέρφου μου με iPhone C και MBP 2012 και είναι πάρα πολύ χρήσιμο. ΕΞ' άλλου είναι νέα τεχνολογία... όταν υιοθετηθεί θα έρθουν και εφαρμογές.
Ναι αν το δουλέψω όντως ίσως φανεί χρήσιμο. Εν το μεταξύ για να δουλέψει το airdrop μεταξύ iPhone και mac θέλει το module αλλαγή? Γιατί κάπου έχω χάσει την μπάλα από εχθές με τα στησίματα.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:27
Ναι αν το δουλέψω όντως ίσως φανεί χρήσιμο. Εν το μεταξύ για να δουλέψει το airdrop μεταξύ iPhone και mac θέλει το module αλλαγή? Γιατί κάπου έχω χάσει την μπάλα από εχθές με τα στησίματα.
Σε εμένα δε δουλεύει. Θέλει BT4.0 και αυτό. Που σημαίνει πρέπει να αλλάξει πάλι. Μη μου πεις πως αυτό δεν ειναι σημαντικό...Εδώ τραγούδι πετάς και μπαίνει στο iPhone (αφού το "κατεβάσει" το iPHone σου λέει που θέλεις να το ανοίξει).
{και εδώ πλέον να αναφέρω πως βρίζουμε τον Cook αλλά από πέρυσι εγώ για πρώτη φορά, από το 2001, βλέπω την Apple να ακούει τους χρήστες και να δίνει πράγματα που θέλουν}.
Για μένα πλέον εκείνο το παλιό: πάω android γιατί τα ωφωνα είναι κλειδωμένα έχει παρέλθει. - εκτός φυσικά αν θέλεις να παίζεις με Rom σα το μωρό (ώστε να κάνεις τη Rom να τρέχει καλύτερα στο εκαστοτε Android κινητό σου- κάτι που ΗΔΗ κάνει η Apple ως φιλοσοφία Ή αν θελεις να παίζεις με χρώματα στην εμφάνιση.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:28
Ρε παιδια απο τοτε που εβαλα το καινουργιο λειτουργικο παρατηρω οτι απο τα 16 gb μνημης μου πεφτει στα 6,50 χωρις στην ουσια να ανοιξω κατι επιπλεον απο τον σαφαρι και τα μειλ!!Παρατηρει κανεις το ιδιο!?
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:28
Σε εμένα δε δουλεύει. Θέλει BT4.0 και αυτό. Που σημαίνει πρέπει να αλλάξει πάλι. Μη μου πεις πως αυτό δεν ειναι σημαντικό...Εδώ τραγούδι πετάς και μπαίνει στο iPhone (αφού το "κατεβάσει" το iPHone σου λέει που θέλεις να το ανοίξει).
{και εδώ πλέον να αναφέρω πως βρίζουμε τον Cook αλλά από πέρυσι εγώ για πρώτη φορά, από το 2001, βλέπω την Apple να ακούει τους χρήστες και να δίνει πράγματα που θέλουν}.
Για μένα πλέον εκείνο το παλιό: πάω android γιατί τα ωφωνα είναι κλειδωμένα έχει παρέλθει. - εκτός φυσικά αν θέλεις να παίζεις με Rom σα το μωρό (ώστε να κάνεις τη Rom να τρέχει καλύτερα στο εκαστοτε Android κινητό σου- κάτι που ΗΔΗ κάνει η Apple ως φιλοσοφία Ή αν θελεις να παίζεις με χρώματα στην εμφάνιση.
Αυτό δυστυχώς όντως θα με κάνει να μεταβώ στην μετατροπή!
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:35
Αυτό δυστυχώς όντως θα με κάνει να μεταβώ στην μετατροπή!
Λες να γινεται κ στον δικο μου MacBook Pro mid 2011 να βαλω 4.0;
Μην μας πριζωνεις τωρα ρε Jim!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:36
Εν καιρό θα δούμε Σάκη, αν βγει κάτι σίγουρο θα το επιχειρήσω και θα ενημερώσω.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:38
Εν καιρό θα δούμε Σάκη, αν βγει κάτι σίγουρο θα το επιχειρήσω και θα ενημερώσω.
https://www.ifixit.c...eplacement/5131
Παντως δυσκολη διαδικασια δεν ειναι αν βλεπω το σωστο. Τωρα αραγε ποσο θα κοστιζει και το νεο.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:52
Δημοσίευση 18/10/2014 - 17:54
μα εγώ έχω mbpro mid 2011 και γίνεται
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:02
μα εγώ έχω mbpro mid 2011 και γίνεται
Νομιζα για imac λεγατε γιατι ο Jim εχει ΚΑΙ imac.
Βρε γινεται, αλλα το εκανε καποιος να πει σιγουρα;
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:03
to widget με την ώρα και τον καιρό είναι από live wallpaper?
Εντωμεταξύ δοκίμασε κάποιος onyx ? ξέρουμε εαν έχει αναβαθμιστεί..?
ακριβώς ... για το ρολοι !!
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:44
Mικρό το κακό. Στο κάτω κάτω κάνω ένα Automator script που τα κάνει όλα σε 2 δευτερόλεπτα. Απλώς εκεί που διάβαζα χτες, παρέθεσε ο πρώτος το λινκ, έρχεται μετά ο διαβαστερός της παρέας τους και λέει πως δεν είναι αυτή, και μετέπειτα ο πρώτος συμφωνεί, ενώ τελικά δεν αναφέρεται άλλο λινκ για το δομοστοιχείο (module).
To λινκ για την σωστη κάρτα είναι το παρακάτω την πουλάνε και άλλοι αλλα αυτός είναι ο μόνος που βρήκα και έχει καινούργιες οι υπόλοιποι έχουν μεταχ. ή refurbished.
To κακό είναι οτι είναι απο αμερική και έχει ακριβά μεταφορικά και το ebay σε χρεώνει και τελωνείο .
Προσοχή λίγο στις κάρτες υπάρχουν κι άλλες αλλά δεν θα δουλέψουν η σωστή τελείωνει σε ........4CAX
http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT
Αν θέλεις μου λές πως κάνουμε αυτό με το automator επειδή δεν έχω ασχοληθεί ... για να μην κάνουμε σουπα το νήμα μου το στέλνεις με π.μ.
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: jtheogr, 18/10/2014 - 18:45
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες