Δο istat είναι στην έκδοση 5;
Αλλιώς σιυ δείχνει ψιλομπούρδες.
Είναι στην έκδοση 4.9 πατάω για να βρει update και μου λέει ότι είναι στην τελευταία έκδοση!
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:45
Δο istat είναι στην έκδοση 5;
Αλλιώς σιυ δείχνει ψιλομπούρδες.
Είναι στην έκδοση 4.9 πατάω για να βρει update και μου λέει ότι είναι στην τελευταία έκδοση!
Δημοσίευση 18/10/2014 - 18:57
Εχω το istat pro 4.9 δεν ξερω αν παιζει ρόλο οτι ειναι pro ή αν υπάρχει άλλο istat 5 που λέτε παιδια!
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:04
έτσι κι αλλιώς, άν κάνεις ξανά εγκατάσταση απο το recovery system πάλι σε mavericks θα σε πάει, ότι λειτουργικό είχε δλδ όταν το αγόρασες.Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν μπορώ, πριν βάλω yosemite, να δημιουργήσω ένα αντίγραφο που θα μου επιτρέψει να γυρίσω σε mavericks? Είναι μεγάλη διαδικασία;
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:49
παιδια μια χαζη ερωτηση.
Στα μηνυματα τωρα με το yosemite οταν διαγραψεις καποιο απο το iphone διαγραφεται και απο τον mac η οχι;
Δημοσίευση 18/10/2014 - 19:55
Παρατήρησα κάτι στο λειτουργικό, έχω macbook pro early 2011 και προσπαθώντας να λειτουργήσω το Handoff είδα ότι από τις επαφές στον υπολογιστή όποια επαφή είναι με iphone δεν της κάνει κλήση ενώ της στέλνει κανονικά μηνύματα, αντίθετα όποια επαφή δεν είναι με iphone κάνει κλήση κανονικά όπως επίσης και σε σταθερά νούμερα.Επίσης όταν δέχομαι κλήση δεν μου την εμφανίζει στον mac.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 20:50
παρατηρησα οτι:
1. οταν ανοιγει δειχνει μπαρα που ουσιαστικα καταλαβαινεις σε ποσο θα ανοιξει το λαπτοπ
2. οταν ανοιγω το λαπτο ανοιγει και ο chrome. πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? στα login items δεν ειναι τικαρισμενο.
γενικα νομιζω οτι πηρε μια ανασα το μηχανημα παντως με τα yosemite! +1
Δημοσίευση 18/10/2014 - 22:03
Μόλις μπηκε και εδώ σε 2.9 ι7 16gb ram 256ssd
σημαντικο delay sto boot πριν έκανα 8sec... τώρα έχει πάει στα 20
γενικά πετάει πάντως...
παρακαλώ αν μπορεί να μου στείλει κάποιος πως να βάλω το trim enabler γιατι τη πρώτη φορά τη πάτησα και κόλησε όλο το σύστημα σε ενα στοπ sign...
Δημοσίευση 18/10/2014 - 22:24
παρακαλώ αν μπορεί να μου στείλει κάποιος πως να βάλω το trim enabler γιατι τη πρώτη φορά τη πάτησα και κόλησε όλο το σύστημα σε ενα στοπ sign...
Πριν από κάποιες ώρες βγήκε αναβάθμιση, είναι η έκδοση 3.3 μπορείς να την βάλεις.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 22:38
Μετά την πρώτη μέρα υπάρχει κάποιος που να έβαλε τα yosemite σε mac book pro 2009. Να μας πει τις εντυπώσεις του για να δω αν μπορώ να τα βάλω και να μην σέρνεται το μηχάνημα. Εσείς που έχετε 4 ram μνήμη σας μένει καθόλου κενή μνήμη; Γενικά τα yosemite είναι ποιο βαριά από τα mavericks γιατί έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω εδώ.
Δημοσίευση 18/10/2014 - 23:19
ποση ωρα κανει για να κατεβει?
Δημοσίευση 18/10/2014 - 23:27
ποση ωρα κανει για να κατεβει
?
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 18/10/2014 - 23:42
καλησπέρα
έβαλα από εχθές το yosemite
οι εντυπώσεις καλές αλλά το MBP retina που έχω δείχνει να καθυστερεί πλέον στη διαδικασία του log on ενώ πριν πήγαινε σφαίρα
δεν δείχνει να καθυστερεί καθόλου στο boot (πολύ γρήγορο όπως και πριν) παρά μόνο στο log on (βγάζει μια μπάρα σα να εγκαθιστά κάποιο πρόγραμμα κάθε φορά για μερικά δευτερόλεπτα και μετά οκ)
έχει κανείς το ίδιο θέμα;
ευχαριστώ
και σε μένα το ίδιο σε mbp retina late 2012
βγάζει μπαρα σα να εγκαθιστά πρόγραμμα
έχω βάλει δισκο ssd trascend 256 ενώ πριν είχε 128 ssd και τώρα με το yosemite δεν ενεργοποιείται το trim του δίσκου
δεν ξέρω αν έχει καμια σχέση αυτό
Δημοσίευση 18/10/2014 - 23:50
Στα login items κάνεις κλίκ στο όνομα της εφαρμογής (chrome συγκεκριμένα) και πατάς το - που είναι κάτω στο παράθυρο διαλόγου για να εξαφανιστεί απο εκει.2. οταν ανοιγω το λαπτο ανοιγει και ο chrome. πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? στα login items δεν ειναι τικαρισμενο
Δημοσίευση 19/10/2014 - 00:26
To Εργαλείο σαν να βγήκε από το εργοστάσιο!!!
Το άνοιξα και του έβγαλα το χνούδι και έγινε σε βάθος καθαρισμός και μόλις τελείωσα με το Setup!!!
Το μηχάνημα πετάει, όλα δουλεύουν στην εντέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα με το iPhone και κυριολεκτικά το λειτουργικό μας έχει λύσει τα χέρια!
Δείχνουν να δουλεύουν όλες οι εφαρμογές που έχω και γενικά είναι σαν να το αγόρασα εχτές το 15άρι.. Σειρά έχει το 13άρι και το Mac pro λόγω κάποιων προγραμμάτων του Video Edit μένει στο Mavericks!
@CaLi@
Δημοσίευση 19/10/2014 - 04:37
Μετά την πρώτη μέρα υπάρχει κάποιος που να έβαλε τα yosemite σε mac book pro 2009. Να μας πει τις εντυπώσεις του για να δω αν μπορώ να τα βάλω και να μην σέρνεται το μηχάνημα. Εσείς που έχετε 4 ram μνήμη σας μένει καθόλου κενή μνήμη; Γενικά τα yosemite είναι ποιο βαριά από τα mavericks γιατί έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω εδώ.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες