Εγω λαμβάνω μηνύματα από όλους και όχι μονο απο imessage αλλα κλησεις δεν.. Ελαβα καποιες αλλα μετα δεν...! Εχω 4S και imac late 2013 τουμπανation! Εχω IOS8.01 kai Yosemite
Έκανα κι αυτό με το Face time ανοιξε κλεισε αλλα δεν αλλαξε κατι! Πρεπει να δηλωσω κατι στο iphone και στο imac? και κατι ακομα... το bluetooth δεν λειτουργει και δεν ξερω γιατι. δεν μπορω να συνδεθω με το mac.ενω βλεπει η μια συσκευη την αλλη μου γραφει.. το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο ...Βεβαιωθειτε οτι η διαδικτυακη προσβαση ειναι συνδεδεμενη!
Καμμια ιδεα τι να κανω να δουλεψει το bluetooth και να λαμβανω και κλησεις παιδια?και εγω τα ιδια... κλησεις δεχομαι αλλα δεν μπορω να κανω..

OS X Yosemite - 10.10
Δημοσίευση 21/10/2014 - 20:51
Ad
Δημοσίευση 21/10/2014 - 21:12
λοιπον και εγω μια απο τα ιδια!μια χτυπαει κανονικα και αλλες 4 δεν χτυπαει στον mbp....δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει.εχω χασει και τον ηχο εντασης που εκανε κατα την αυξομειωση απο τα κουμπια f11 f12!!τι κανουμε τωρα?
Δημοσίευση 21/10/2014 - 21:18
λοιπον και εγω μια απο τα ιδια!μια χτυπαει κανονικα και αλλες 4 δεν χτυπαει στον mbp....δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει.εχω χασει και τον ηχο εντασης που εκανε κατα την αυξομειωση απο τα κουμπια f11 f12!!τι κανουμε τωρα?
Τον ήχο δεν τον έχεις χάσει, απλά δεν υπάρχει πια
Δοκίμασε ένα reboot στο router και δοκίμασε για τις κλήσεις.
Δημοσίευση 21/10/2014 - 21:29
Τον ήχο δεν τον έχεις χάσει, απλά δεν υπάρχει πια
Δοκίμασε ένα reboot στο router και δοκίμασε για τις κλήσεις.
α ναι...!!!στοκοοοοοος...ΠΑΡΩΝ !!!τωρα για το αλλο το δοκιμασα και εστρωσε!στο μεταξυ δεν μου εμφανιζει τον κωδικο για τα μηνηματα αλλα εγω στελνω κανονικα και λαμβανω imessage!απλα sms δεν ξερω πως γινεται!
Δημοσίευση 21/10/2014 - 21:36
Συγνώμη jimmako αλλά αν μπορείς απάντησέ στο πόστ μου να βοηθήσεις λιγάκι φίλε μου!
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 21/10/2014 - 21:38
α ναι...!!!στοκοοοοοος...ΠΑΡΩΝ
!!!τωρα για το αλλο το δοκιμασα και εστρωσε!στο μεταξυ δεν μου εμφανιζει τον κωδικο για τα μηνηματα αλλα εγω στελνω κανονικα και λαμβανω imessage!απλα sms δεν ξερω πως γινεται!
Πήγες από το iPhone, Settings - Text forwarding να τικάρεις τον mac σου? Μόλις το έκανα, μου έβγαλε έναν κωδικό και τον έβαλε και δούλεψε.
Δημοσίευση 21/10/2014 - 21:40
Εγω λαμβάνω μηνύματα από όλους και όχι μονο απο imessage αλλα κλησεις δεν.. Ελαβα καποιες αλλα μετα δεν...! Εχω 4S και imac late 2013 τουμπανation! Εχω IOS8.01 kai Yosemite
Έκανα κι αυτό με το Face time ανοιξε κλεισε αλλα δεν αλλαξε κατι! Πρεπει να δηλωσω κατι στο iphone και στο imac? και κατι ακομα... το bluetooth δεν λειτουργει και δεν ξερω γιατι. δεν μπορω να συνδεθω με το mac.ενω βλεπει η μια συσκευη την αλλη μου γραφει.. το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο ...Βεβαιωθειτε οτι η διαδικτυακη προσβαση ειναι συνδεδεμενη!
Καμμια ιδεα τι να κανω να δουλεψει το bluetooth και να λαμβανω και κλησεις παιδια?
Bluetooth με 4S δεν μπορείς να συνδέσεις, δεν υποστηρίζονται τα πρωτόκολλα επικοινωνίας. Τώρα για τις κλήσεις όπως είπα και στον φίλο πιο πάνω, reboot στο router και δοκιμάζεις.
Όλα αυτά ευτυχώς η δυστυχώς περνάνε μέσα από το router οπότε χρειάζεται να έχουμε κι ένα καλό.
Δημοσίευση 21/10/2014 - 21:44
Ευχαριστώ πολύ!!! Θα δοκιμάσω το reboot στο router και βλέπουμε
Δημοσίευση 22/10/2014 - 06:15
Εγκατέστησα το Yosemite, σε Macbook Air 2011 4GB Ram, έχω μόνο το safari ανοιχτώ, με ένα tab, αυτό που γράφω αυτή τη στιγμή, και έχω 428 GB Ram ελεύθερη...
Τι γίνεται ρε παιδιά, γιατί τρώει τόσο πολύ;
Δημοσίευση 22/10/2014 - 07:09
Και εγώ σε mbpr late 2013 με 8gb ram χωρίς τπτ ανοικτό δεσμεύει 5 λέει σιγά
Δημοσίευση 22/10/2014 - 07:47
μπορείς να ξεχάσεις τη φιλοσοφία των windows σε παρακαλώ;Εγκατέστησα το Yosemite, σε Macbook Air 2011 4GB Ram, έχω μόνο το safari ανοιχτώ, με ένα tab, αυτό που γράφω αυτή τη στιγμή, και έχω 428 GB Ram ελεύθερη...
Γιατί κοιτάς τη μνήμη, είχες κάποιο θέμα ή έτσι απλά;
Έχει πιο πολύ ελεύθερη απο αυτό που βλέπεις, η διαχείρηση είναι τέτοια.
Δημοσίευση 22/10/2014 - 08:09
μπορεις να κανεις απο το disk utillities ενα repair disk pairmission και θα στρωσει.Εγκατέστησα το Yosemite, σε Macbook Air 2011 4GB Ram, έχω μόνο το safari ανοιχτώ, με ένα tab, αυτό που γράφω αυτή τη στιγμή, και έχω 428 GB Ram ελεύθερη...
Το εχουν κανει οι υπολοιποι μαζι με εμενα και ολα καλα...ο jimmakos ναναι καλα
Δημοσίευση 22/10/2014 - 08:12
Αναμένεται και καμία διόρθωση σύντομα?
Δημοσίευση 22/10/2014 - 08:21
Εγκατέστησα το Yosemite, σε Macbook Air 2011 4GB Ram, έχω μόνο το safari ανοιχτώ, με ένα tab, αυτό που γράφω αυτή τη στιγμή, και έχω 428 GB Ram ελεύθερη...
και εγω είχα 25 mb ελεύθερα και δε μπορούσε να διαβάσει pdf.8gb μνήμη έχω
έκανα αυτό το κόλπο με το disk permisions αλλά μετα από λίγο πάλι τα ίδια
το σύστημά μου η αλήθεια είναι οτι είναι ταλαιωρημένο.
τα έσβυσα όλα και τα ξαναέβαλα από την αρχή.
βρέθηκα ξανα για λίγο στο προηγούμενο λειτουργικό και είδα οτι πχ pdf 1,5 gb τα ανοίγει σφαίρα σα να είναι 10 kb ενώ με το yosemite ζορίζεται επίσης με 45 εφαρμογες ανοιχτές είχα 2 gb ελεύθερα
δεν ξέρω τι παίζει.η ταχύτητα πάντως έπεσε κατακόρυφα
θα ξαναβάλω όλα τα προγράμματα,ίσως περιμένω κανένα update και αν δε δω βελτίωση γυρνάω στο προηγούμενο λειτουργικό
είχα mac και με το yosemite βρέθηκα στα windows(εφιάλτης)
Τελευταία επεξεργασία από: magiaros, 22/10/2014 - 08:23
Δημοσίευση 22/10/2014 - 09:19
Έχει κανείς mac mini 2011 με BT 4.3 όμως και να έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει τα handoff και continuity ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες