Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

OS X Yosemite - 10.10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1492 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1051   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 28/10/2014 - 19:27

Αν αυτό ισχύει τοτε ναι το Air Mail 2 ειναι μονόδρομος...

Τι ζητάμε οι ανθρωποι ενα mail app φυσιολογικο   :P

Έλα μου ντες!  :P

Μεταξύ, μας αν και κλεφτες το AirMail 2 έχει πολύ ωραιο UI που κολλάει και μια χαρα με το νοτιφικειτον-σέντερ του Γιοσεμίτ. ;-)

Αν δεν διορθωθούν τα προβλήματα λίαν συντόμως για το ντεφοου-μειλ της Αππλ, δεν το κουνάω από το RM2 με τίποτα. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 28/10/2014 - 19:28

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1052   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/10/2014 - 19:37

Πολλά τα σφάλματα κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει η apple, προβλέπεται μάλλον προσωρινή επιστροφή στα mavericks έως ότου...

Πάντα όλα τα new OS είχαν παιδικές ασθένειες. Απλά παλιότερα (δεν ξέρω πόσο παλιός χρήστης είσαι) δεν κάναμε αμέσως τα updates, περιμέναμε τις διορθώσεις και μετά βούρ...
Τελευταία έχουν μπεί πολλοί στην πλατφόρμα και όντας φρέσκοι χρήστες windows λειτουργούν λίγο με φιλοσοφία της πλατφόρμας που μόλις άφησαν (αναβαθμίσεις αμέσως, φορμαρίσματα με το παραμικρό κ.ο.κ).
Επίσης χωρίς να διαβάσουν λιγάκι για να λύσουν το όποιο πρόβλημα (το οποίο πολλές φορές είναι απο βιασύνη) τους βλέπεις να τραβάνε τα μαλλιά τους, να φωνάζουν και να.....

Άποψή μου.

Τελευταία επεξεργασία από: jim clarinetist, 28/10/2014 - 19:40

#1053   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9866 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2014 - 19:52

Eγω δεν το κουναω απο Yosemite...μια χαρα ειναι

#1054   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4004 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 28/10/2014 - 19:56

Έλα μου ντες!  :P

Μεταξύ, μας αν και κλεφτες το AirMail 2 έχει πολύ ωραιο UI που κολλάει και μια χαρα με το νοτιφικειτον-σέντερ του Γιοσεμίτ. ;-)

Αν δεν διορθωθούν τα προβλήματα λίαν συντόμως για το ντεφοου-μειλ της Αππλ, δεν το κουνάω από το RM2 με τίποτα. ;)

attachicon.gifCapture d’écran 2014-10-28 à 18.20.16.png

Λουκα ωραιο, τωρα το δοκιμαζω, εχεις δικαιο.

Υπογραφες πως αλλαζεις ομως για τα μαιλ; Θελω καθε φορα που στελνω να ειναι παντα η υπογραφη που εχω επιλεξει. 

Edit: Επρεπε να σε στειλω για να το βρω μονος μου! Ηταν καλα κρυμενο! 

Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 28/10/2014 - 19:57

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1055   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 28/10/2014 - 19:58

Πάντα όλα τα new OS είχαν παιδικές ασθένειες. Απλά παλιότερα (δεν ξέρω πόσο παλιός χρήστης είσαι) δεν κάναμε αμέσως τα updates, περιμέναμε τις διορθώσεις και μετά βούρ...
Τελευταία έχουν μπεί πολλοί στην πλατφόρμα και όντας φρέσκοι χρήστες windows λειτουργούν λίγο με φιλοσοφία της πλατφόρμας που μόλις άφησαν (αναβαθμίσεις αμέσως, φορμαρίσματα με το παραμικρό κ.ο.κ).
Επίσης χωρίς να διαβάσουν λιγάκι για να λύσουν το όποιο πρόβλημα (το οποίο πολλές φορές είναι απο βιασύνη) τους βλέπεις να τραβάνε τα μαλλιά τους, να φωνάζουν και να.....

Άποψή μου.

Ναι έχεις δίκιο έτσι είναι. Απλά φέτος μπήκα στη διαδικασία να δηλώσω στο πρόγραμμα ελέγχου της δοκιμαστικής έκδοσης και απέστειλα αρκετές αναφορές για τα bugs . Μαλιστά μερικά είναι από αυτά που ήδη έχουν γραφτεί. Απλά με εκνευρίζουν οι διθυραμβικές φωνές νικητών των κυριών της apple. Κάποτε επικρατούσε σιγουριά μεγαλύτερη για τις εκδόσεις τους, ενώ τώρα παίζουν με τον ανταγωνισμό και έγιναν ένα με αυτόν. Φιλικά, με σεβασμό. 

Τελευταία επεξεργασία από: livistros, 28/10/2014 - 19:59

#1056   thakost

thakost

iPH User

• 146 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 28/10/2014 - 20:03

Άποψή μου.

Ως ένα βαθμό αυτά ισχύουν.Όταν περνούσαμε από leopard σε snow leopard και μετά σε lion περνουσε καιρός ίσως και μήνες.Και αυτό γιατί τα πληρώναμε.Από τότε που οι αναβαθμίσεις έγιναν δωρεάν οι περισσότεροι αναβαθμίζουμε σχεδόν αμέσως.Κι εγώ θυμάμαι ότι και σε εκείνες τις αναβαθμίσεις υπήρχαν θέματα και γκρινιες.Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι η apple δεν έχει κανένα λόγο να αναβαθμίζει το λειτουργικό κάθε χρόνο.Θα μπορούσε αυτό να γίνεται ανα διετία έτσι ώστε να είναι πιό έτοιμο.

Τελευταία επεξεργασία από: thakost, 28/10/2014 - 20:07

#1057   thakost

thakost

iPH User

• 146 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 28/10/2014 - 20:06

double post

Τελευταία επεξεργασία από: thakost, 28/10/2014 - 20:07

#1058   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/10/2014 - 20:18

Eγω δεν το κουναω απο Yosemite...μια χαρα ειναι

ουτε και γω!μια χαρα δουλευει και σε εμενα!

#1059   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2014 - 20:20

η πιο απροσκοπτη αναβαθμιση που εκανα ποτε.... κανενα θεμα και παει πιο σφαιρα το mbp retina!

#1060   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2014 - 20:57

Ρε παιδιά εγώ θα σας πω ένα άλλο κουλό!

Από την επίσημη και μετά, έχω πρόβλημα με προβολή περιεχομένου φακέλου. 

Δείτε σκριν σοτ και θα καταλάβατε τι εννοώ. 

Οποτε ανοίγω έναν φάκελο, 1 στις 2 μου δείχνει αυτά τα χάλια. (το μαύρισμα δεν το έκανα εγώ, αλλα ο Μακ από μονος του)

Πρέπει να τον ανοιγοκλείσω αρκετές φορές τον φάκελο για πάρει τα ίσα του. 

Μέχρι και σε καθαρή εγκατάσταση πέρασα για αυτό το πρόβλημα, (κάτι που δεν συνηθίζω) αλλα το πρόβλημα παραμένει. 

Μέχρι και στις εφαρμογές μπορεί να μου το κάνει, πιο σπάνια βέβαια αλλά ανάλογα τα κέφια του πραγματικά ...δλδ η να μην μου τις δείχνει καθόλου, η να μου τις δείχνει μαυρισμένες στο όνομα, με την μπάρα στα δεξιά να μην κατεβαίνει, κινείτε καθόλου. : /

Έψαξα λίγο στον google εννοείται, αλλα δυστηχως δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. 

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 28/10/2014 - 21:02

#1061   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/10/2014 - 22:52

Ναι έχεις δίκιο έτσι είναι. Απλά φέτος μπήκα στη διαδικασία να δηλώσω στο πρόγραμμα ελέγχου της δοκιμαστικής έκδοσης και απέστειλα αρκετές αναφορές για τα bugs . Μαλιστά μερικά είναι από αυτά που ήδη έχουν γραφτεί. Απλά με εκνευρίζουν οι διθυραμβικές φωνές νικητών των κυριών της apple. Κάποτε επικρατούσε σιγουριά μεγαλύτερη για τις εκδόσεις τους, ενώ τώρα παίζουν με τον ανταγωνισμό και έγιναν ένα με αυτόν. Φιλικά, με σεβασμό.

Δεν έχεις άδικο!
Πολλά απο αυτά που συμβαίνουν τώρα, επι εποχή jobs δεν θα έβγαιναν στο κοινό πριν είναι τέλεια.
Παρόλα αυτά η πλατφόρμα είναι έτη μπροστά!
Άποψη μου πάλι!

#1062   giorgos92

giorgos92

iPH Member

• 220 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/10/2014 - 23:41

Άποψή μου.

Ποτέ όμως φιλε μου δεν ήταν τόσα πολλά τα bugs ειδικά σε Macintosh

#1063   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 00:11

Ρε παιδιά εγώ θα σας πω ένα άλλο κουλό!

Από την επίσημη και μετά, έχω πρόβλημα με προβολή περιεχομένου φακέλου. 

Δείτε σκριν σοτ και θα καταλάβατε τι εννοώ. 

Οποτε ανοίγω έναν φάκελο, 1 στις 2 μου δείχνει αυτά τα χάλια. (το μαύρισμα δεν το έκανα εγώ, αλλα ο Μακ από μονος του)

Πρέπει να τον ανοιγοκλείσω αρκετές φορές τον φάκελο για πάρει τα ίσα του. 

Μέχρι και σε καθαρή εγκατάσταση πέρασα για αυτό το πρόβλημα, (κάτι που δεν συνηθίζω) αλλα το πρόβλημα παραμένει. 

Μέχρι και στις εφαρμογές μπορεί να μου το κάνει, πιο σπάνια βέβαια αλλά ανάλογα τα κέφια του πραγματικά ...δλδ η να μην μου τις δείχνει καθόλου, η να μου τις δείχνει μαυρισμένες στο όνομα, με την μπάρα στα δεξιά να μην κατεβαίνει, κινείτε καθόλου. : /

Έψαξα λίγο στον google εννοείται, αλλα δυστηχως δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. 

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

attachicon.gifCapture d’écran 2014-10-22 à 02.52.47.png

Τη βρήκα την λύση, θενξ...!

Ήταν μονο στον φάκελο που είχα ενσωματωμένη microSD.

( φορμάτ σε OS X extended, γιατί μου ήρθε σε φόρμα MS-DOS FAT 32).

#1064   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Merkon5

Δημοσίευση 29/10/2014 - 00:23

Παιδιά μια ερώτηση, σε MacBook Pro 15.4 retina mid 2014 ξέρουμε πως παει; Τρέχει πολυ καλά εώς άψογα μπορώ να υποθέσω, σωστά; Μου έρχεται αύριο το macbook και θέλω να ξέρω αν είναι να αναβαθμισω ή να παραμεινω σε mavericks...

#1065   MANOST

MANOST

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 29/10/2014 - 00:36

Παίδες γεία σας!
Έχω ´ενα σοβαρό πρόβλημα με το mac mini μου late 2012.
Από την μ´ερα που έκανα ανβάθμιση από mavericks σε yosemite σέρνετε!
Βασικά όταν τον ανοίγω και για όσο κάνω κάποια εργασία είναι όλα καλά, μόλις τον αφήσω μετά απο λίγη ώρα η επιφάνεια εργασίας κολάει και δεν ξεκολάει με τίποτα παρα μόνο με επανεκκίνηση και αυτή με τα χίλια ζόρια την κάνει.
Μήπως ξ´ερει κανεις γιατί?
Έκανα και reinstall os αλλά πάλι τα ιδια.

Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3