EtreCheck version: 2.0.6 (91)
Report generated 29 Οκτωβρίου 2014 - 18:14:46 EET
.......
1. Απεγκατάστησε το CleanMyMac.
Δημοσίευση 30/10/2014 - 08:34
EtreCheck version: 2.0.6 (91)
Report generated 29 Οκτωβρίου 2014 - 18:14:46 EET
.......
1. Απεγκατάστησε το CleanMyMac.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 30/10/2014 - 08:42
Χρησιμοποιώ το clean my mac περισσότερο από 2 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Τώρα κατά πόσο χρειάζεται ένα τέτοιο πρόγραμμα σε Mac;
Μάλλον δεν χρειάζεται, όπως δεν χρειάζονται κι άλλα ''κολλήματα'' που κουβαλούσαμε ή κάποιοι ακόμη κουβαλάνε
στο ερχομό από τα Windows (clean install, antivirus, προγράμματα καθαρισμού κλπ)
Διαβάστε οι καινούργιοι και το παρακάτω και σχηματίστε άποψη
http://www.thesafema...-the-dirty-mac/
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σε ένα Mac (και σε κάθε υπολογιστή) είναι να κρατάτε backup
και τα πολύ σημαντικά για εσάς πράγματα, σε 2 εξωτερικούς δίσκους!
Ότι κι αν συμβεί, τα πάντα θα είναι πιο εύκολα!
Δημοσίευση 30/10/2014 - 08:53
@CaLi@
Δημοσίευση 30/10/2014 - 09:04
παιδια εσας το wifi δουλευει καλα? εμενα σε mbpr δεν παει καθολου καλα! αργει παρα πολυ και ενω εχει φουλ σημα πρεπει να παω σχετικα πολυ κοντα στο ρουτερ για να δουλεψει!
Δημοσίευση 30/10/2014 - 09:26
παιδια εσας το wifi δουλευει καλα? εμενα σε mbpr δεν παει καθολου καλα! αργει παρα πολυ και ενω εχει φουλ σημα πρεπει να παω σχετικα πολυ κοντα στο ρουτερ για να δουλεψει!
κάνε μια επανεκινηση το ρουτερ σου και ξανατσεκαρετο
Δημοσίευση 30/10/2014 - 09:28
κάνε μια επανεκινηση το ρουτερ σου και ξανατσεκαρετο
εκανα επανεκινηση..τα παντα εκανα...αλλα τιποτα συνεχιζει το ιδιο βιολι!
Δημοσίευση 30/10/2014 - 09:30
Δημοσίευση 30/10/2014 - 10:22
Παιδια ειμαι σε mavericks αυτη την στιγμη, χτες μου ηρθε το MacBook Pro retina 15.4. Να αναβαθμισω σε Yosemite; Και αν ναι, μπορω μετα να ξαναγυρίσω σε mavericks και πως γινεται αυτο;
Να το χαρείς το εργαλείο !.
Γνώμη μου, μην βιαστείς με την αναβάθμιση, εξοικιώσου πρώτα με το μηχάνημα.
Ενώ, όπως και να έχει το θέμα, ενεργοποιείς το Time Machine backup, από το οποίο
μπορείς να κάνεις downgrade σε Mavericks. Πάντως, κατά την γνώμη μου, δεν θα χρειαστεί.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 30/10/2014 - 10:43
Δημοσίευση 30/10/2014 - 11:23
Ειχα απο το 2009 macbook και ειμαι τελεια εξοικειωμένος!
απλα σκεφτομαι τι να κανω, τι με συμφερει παραπάνω απο αποψη απόδοση, γιατι εχω ακούσει και εχω δει κιολας πως εχει πολυ προβλημα με την διαχείριση της μνήμης το Yosemite.
Αρα με το time machine τι ακριβως κανω;
Παλιά Mac-καραβάνα λοιπόν.
Δεν νομίζω ότι θα κάνεις downgrade, μια χαρά είναι το λειτουργικό, έχει ίσως κάποιες αδυναμίες
αλλά όπως και να το κάνουμε -κατά την γνώμη μου- ΝΑΙ στην νέα τεχνολογία.
Έχεις λοιπόν ένα ενημερωμένο Mavericks Time Machine backup, οπότε αν δεν σου αρέσει το
Yosemite κάνεις restore το mavericks.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 30/10/2014 - 11:39
Χρησιμοποιώ το clean my mac περισσότερο από 2 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Τώρα κατά πόσο χρειάζεται ένα τέτοιο πρόγραμμα σε Mac;
Μάλλον δεν χρειάζεται, όπως δεν χρειάζονται κι άλλα ''κολλήματα'' που κουβαλούσαμε ή κάποιοι ακόμη κουβαλάνε
στο ερχομό από τα Windows (clean install, antivirus, προγράμματα καθαρισμού κλπ)
Διαβάστε οι καινούργιοι και το παρακάτω και σχηματίστε άποψη
http://www.thesafema...-the-dirty-mac/
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σε ένα Mac (και σε κάθε υπολογιστή) είναι να κρατάτε backup
και τα πολύ σημαντικά για εσάς πράγματα, σε 2 εξωτερικούς δίσκους!
Ότι κι αν συμβεί, τα πάντα θα είναι πιο εύκολα!
Έγραψες φίλε μου !.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 30/10/2014 - 11:55
καλημερα
εμενα δεν τυπωνει με τιποτα σε εναν air print epson που εχω απο τοτε που εβαλα το yosemite.επισης δεν συνδεεται με wifi για εκτυπωση.
ξερει κανεις τι να κανω?
το απεγκατεστησα και το ξανα εγκατεστησα αλλα τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 30/10/2014 - 11:55
Δημοσίευση 30/10/2014 - 13:42
Δημοσίευση 30/10/2014 - 15:22
Τελευταία επεξεργασία από: livistros, 30/10/2014 - 15:24
Δημοσίευση 30/10/2014 - 22:09
1. Έχεις κάποιον δίσκο της Western Digital για backup;. Τον έχεις φορμάρει με το δικό του software ;. Είναι σε διάταξη raid ;.
2. Απεγκατάστησε το CleanMyMac.
1. Κάνω back up με Time Machine σε έναν Verbatim 1T, τον έχω φορμάρει με το disc utility του mac και δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν.
2. Δεν είχα ποτέ το CleanMyMac
Αν αποφασίσω να γυρίσω σε mavericks μπορώ να το κάνω με το Time Machine ? Διαλέγω απλά επιστροφή σε μια ημερομηνία πριν εγκαταστήσω το yosemity ?
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες