Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

OS X Yosemite - 10.10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1492 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   psy2k

psy2k

iPH newbie

• 90 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/11/2014 - 13:41

Συμφορουμίτες μήπως έχει κανείς εμπειρία με το mail της apple για λογαριασμό gmail??
Ότι και αν έχω πειράξει δεν φτιάχνει ενώ στου iphone δουλεύει άψογα
Δηλαδή διαγράφω εισερχόμενο mail το αδειάζω από τον κάδο ανακύκλωσης αλλά όταν θα πάω στον κάδο ανακύκλωσης από google.gr υπάρχει ακόμη
Και επίσης με τα πρόχειρα όταν γράφω email αποθηκεύει πολλά σε κάθε <<στάδιο>>
Έχετε να προτείνεται κάτι?

Ειναι γνωστά τα προβλήματα του mail με τα google accounts. Αν εχεις και google apps for businesses account ειδικα ειναι ακομα χειροτερα (δεν σβηνει drafts, τα συγχρονιζει συνεχεια στο server ενω το mail εχει σταλει κτλ). Δοκιμασε κατι αλλο καλύτερα, π.χ. Airmail.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   Donsotiriou

Donsotiriou

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/11/2014 - 14:50

Κατάλαβα
Απλά διάβασα για κάτι ρυθμίσεις του google account και είπα μήπως δεν κάνω κάτι σωστά

#1143   alexaras

alexaras

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 10/11/2014 - 15:15

γεια σας παιδια!! εχω το ''απλο''( στα 2,4 με 4αρα ραμ) mbk pro mid '10 και του 'χω ακομα την 10.6.8, να την κανω την αναβαθμισει ή θα σερνεται?? απ οτι ειδα την δεχεται  αλλα φοβαμαι μην βαρυνει..

#1144   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9866 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2014 - 15:19

γεια σας παιδια!! εχω το ''απλο''( στα 2,4 με 4αρα ραμ) mbk pro mid '10 και του 'χω ακομα την 10.6.8, να την κανω την αναβαθμισει ή θα σερνεται?? απ οτι ειδα την δεχεται  αλλα φοβαμαι μην βαρυνει..

εγω εχω του 09 imac και παει σουπερ...τωρα απο κει και περα παιζουν ρολο και αλλα πραγματα αν προκειται να το περασεις απο πανω (εγω ετσι το περασα).

#1145   spirospatra1

spirospatra1

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2014 - 13:03

Καλησπέρα σε όλους,πάει καιρός που έγραψα εδώ.
Έχω mid2011 27-inch με τον i7 3.4 και 16gb μνήμη.

Η δουλειά μου είναι το βίντεο και έχω μείνει ακόμα στα Lion… Η γνώμη σας για τα Yosemite? 
Προτείνεται clean install ή αναβάθμιση? Έχω SSD για το λειτουργικό,αν και δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο να σπαταλήσω για clean install,αν αξίζει θα το κάνω.

Έχει καμία διαφορά? Αξίζουν?

Κάθε γνώμη σεβαστή.

#1146   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/11/2014 - 13:08

Καλησπέρα σε όλους,πάει καιρός που έγραψα εδώ.
Έχω mid2011 27-inch με τον i7 3.4 και 16gb μνήμη.

Η δουλειά μου είναι το βίντεο και έχω μείνει ακόμα στα Lion… Η γνώμη σας για τα Yosemite? 
Προτείνεται clean install ή αναβάθμιση? Έχω SSD για το λειτουργικό,αν και δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο να σπαταλήσω για clean install,αν αξίζει θα το κάνω.

Έχει καμία διαφορά? Αξίζουν?

Κάθε γνώμη σεβαστή.

Αν δεν έχεις θεματάκια όπως είσαι τώρα, απλά πέρνα το από πάνω. Δεν θα έχεις κατά πάσα πιθανότητα κάποιο πρόβλημα.

Once You Go Mac You Never Go Back

#1147   spirospatra1

spirospatra1

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2014 - 13:13

Γενικά τα lion είνα αρκετά stable και δεν έχω προβλήματα,ψηνόμουν για ένα clean install γιατί πάει καιρός που ασχολήθηκα(από όταν έβαλα τον SSD,Μαϊος του 13). 

Άρα όπως μου έρθει,ευχαριστώ jimmakos(Εσυ με είχες βοηθήσει και τότε με τον SSD)

#1148   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/11/2014 - 13:15

Γενικά τα lion είνα αρκετά stable και δεν έχω προβλήματα,ψηνόμουν για ένα clean install γιατί πάει καιρός που ασχολήθηκα(από όταν έβαλα τον SSD,Μαϊος του 13). 

Άρα όπως μου έρθει,ευχαριστώ jimmakos(Εσυ με είχες βοηθήσει και τότε με τον SSD)

Δεν θα έχεις θέμα. Κι εγώ στον δικό μου iMac που είναι πολύ κατώτερος από τον δικό σου είμαι σχεδόν 3 χρόνια χωρίς clean install και έχω περάσει από πάνω πόσα λειτουργικά. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#1149   spirospatra1

spirospatra1

iPH newbie

• 69 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2014 - 13:23

Δεν θα έχεις θέμα. Κι εγώ στον δικό μου iMac που είναι πολύ κατώτερος από τον δικό σου είμαι σχεδόν 3 χρόνια χωρίς clean install και έχω περάσει από πάνω πόσα λειτουργικά. 

Ευχαριστώ και πάλι!

#1150   tlgs

tlgs

iPH Enthousiast

• 365 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/11/2014 - 20:29

10.10.1

#1151   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2014 - 21:24

Διόρθωσε πολλά, αρκετά ραφιναρισμένο. Λίγα θεματάκια έμειναν!

#1152   merkon

merkon

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:Merkon5

Δημοσίευση 17/11/2014 - 21:34

Σχετικα με το memory usage εχουμε καποια διορθωση;

#1153   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 17/11/2014 - 21:34

Με μπαταρία κ Bluetooth?

#1154   thakost

thakost

iPH User

• 146 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/11/2014 - 00:45

Έκανα την αναβάθμιση και τα δικά μου θέματα έχουν λυθεί.Συγκεκριμένα δεν κολλάει πλέον το scroll down σε κάποιες ιστοσελίδες στον safari(π.χ. Facebook) ενώ κάποιες καθυστερήσεις στο άνοιγμα εφαρμογών έχουν εξαφανισθεί.Τέλος και ίσως σημαντικότερο(που προφανώς δικαιολογεί και τα προηγούμενα) είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην χρήση της μνήμης.Αυτή τη στιγμή έχω ανοιχτά 6 παράθυρα στον safari,δύο στον chrome,iphoto,itunes,app store,mail,pages και είμαι στα 7,90gb όταν πριν την αναβάθμιση με τα μισά από αυτά,μου συμπίεζε μνήμη και μου έκανε χρήση swap.

#1155   nickoskr

nickoskr

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 18/11/2014 - 01:00

Παιδιά το είχα ρωτήσει και σε άλλο post  αλλά δεν βρέθηκε λύση... Έχω 4ις μέρες τώρα ένα καινούργιο MacBook Pro Retina 15 mid 2014 i7 (ελληνικό)... Μόλις το αγόρασα έκανα update σε yosemite.! Όλα δουλεύουν κανονικά εκτός όταν το απενεργοποιώ ή κάνω restart... Η οθόνη γίνεται μαύρη και φαίνεται μόνο το ποντίκι (ο κέρσορας) και δεν κλείνει ποτέ... όσο και να περιμένω.. ο μόνο τρόπος για να κλείσει είναι να πατήσω παρατεταμένα το κουμπί on/off! (Δεν το κάνει πάντα.. Μερικές φορές κλείνει κανονικά χωρίς προβλήματα)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες