η apple κατα την γνωμη μου για μια ακομα φορα καταφερε να με ξενερωσει και να με σπρωξει λιγο ακομα προς android.....ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ το 2014 να κανεις αναβαθμιση σε νεο λογισμικο το 2014 !!!
και να εχεις τις ΑΠΕΙΡΕΣ δυσκολιες διαχειρησης με τις φωτογραφιες σου !! εμειναν στις προσφατες 25 απο τις 900 και σαν νοημων ατομο πηγα και συγχρονισα παλι απο το το φακελο με τις φωτο μου !
τωρα πολυ απλα εχω 900 φωτο μεσα που ΔΕΝ μπορω να τις διαχειριστω ΔΕΝ σβηνουν και ολο λεει κατι για διπλοτυπα !!
Περιμενω το ελαχιστο απο την ομαδα του τρομπα του Cooks για να παω σε ενα s4 και να κανω απλα και γρηγορα πλεον την δουλεια μου !!!
Αντι να προχωρησουν ενα βημα προς την διευκολυνση μας πανε ΠΙΣΩ !! μονο ψυχαναγκαστικοι μπορει να ναι δεν μπορω να κατανοησω οτι δυναται να ειναι τοσο |Μ .1δςρ ες !!
ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ 8
συγγνωμη για το υφος απλα παιδια δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα..
Πήγαινε σε s4 να δεις τι πάει να πει ανοργανωσιά. Μετά θα παρακαλάς να είχες το iPhone και το iOS 8. Υπάρχει ολόκληρο app που έρχεται με το iOS 8 με το όνομα tips. Άνοιξε το και διάβασε πως να χειρίζεσαι το λειτουργικό.